spo(ghost) Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 i sta sa tom opomenom?? ← ma to su mishini fazoni iz amerike Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 misho pa zar ti nisi cuo sta je legija prica o losmiju kad smo sedeli kod duleta , pa ti vidi sa kim se kacis ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 da li ima 48 ljudi u srbiji sa +30 lvl ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 (edited) pa to legija i dule nam pricali kako je jedan od brzih tamo u selu Edited October 29, 2005 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ma ajde mi lepo vishe da to odigramo da vidimo ko je bolji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ma ajde mi lepo vishe da to odigramo da vidimo ko je bolji :) ← freemane, ko je ta mesarka na slici o_O Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 (edited) freemane, ko je ta mesarka na slici o_O ← Pusi karu ... Edited October 30, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Riba, riba ,riba ^^ ...jel da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 aaaaaaaaaa koju je sliku stavio hehehehehehehehehe :) znaci decice ide prica na lanu vezana za tu sliku :) btw nazad na temu ocemo mi to igrati ili ne ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ja kapiram da ce mile da ponese pracku (kasika mu ostala u euro kremu) i da vas sve izpresavija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 freemane, ko je ta mesarka na slici o_O ← ma to je Freeman stavio slike svih svojih riba u signu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ma jok shiveru odvalice me freeman, samo da ne bude jako ... joj plasim se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 za mene i martina partija bez 350apma od strane oba igraca i nije partija liman (engine net) pravila :) ← shta 350 - 500 klikklik tako kazhe mish storm tamo, drop vamo de ima toga u waru u waru mi se 100apm-a iskoristi a 400 ode ninashta te te Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 kontam da se ovo nece ni odigrati :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 freemane, ko je ta mesarka na slici o_O ← ghost 1 freeman 0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ghost 1 freeman 0 ← hahah ownd :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 aaaaaaaaaa koju je sliku stavio hehehehehehehehehe :) znaci decice ide prica na lanu vezana za tu sliku :) btw nazad na temu ocemo mi to igrati ili ne ?:) ← Shta u lanu, ajde prichaj, odma` sada odma`. Nishta od mecha koliko i ja vidim ... A spremio sam se da obzujem abjuz nad Novim Sadom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 aj danas igramo ili sutra? mile pricaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 (edited) Shta u lanu, ajde prichaj, odma` sada odma`. Nishta od mecha koliko i ja vidim ... A spremio sam se da obzujem abjuz nad Novim Sadom . ← Ko zna sta ovaj bulazni,ne zna taj ni da sklopi normalno recenicu.... sta god da je hteo time da kaze :) Edited October 30, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 sutra ne sigurno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 ovako ja bih hteo da mi to lepo odigramo fazon ranije npr utorak oko 5? posto ja ne mogu da se dodjem kasnije jer imam trening. recite kad vama odgovara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Hmm meni odgovara bilo kada u toku sledece nedelje,ne idem u skolu,nemam obaveza itd samo 5 mi je nekako mozda malo rano,ali kako hocete snacicu se sto se tice neta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ovako ja bih hteo da mi to lepo odigramo fazon ranije npr utorak oko 5? posto ja ne mogu da se dodjem kasnije jer imam trening. recite kad vama odgovara? ← misho moze utorak meni je ok, a mislim da je i vladici, mozda mu eventualno vreme ne odgovara ali utorak je ok, li svima iz bg-a odgovara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ja sam k sa tim Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 GG pa ajde vidite i sacuvajte repove za publiku... mislim kad vec javno ugovarate okrsaj, red je i da podelite sa nama rezultate.. mada, ako nemate nista protiv obsova (ako ostane koje mesto, sto cisto sumnjam jer vec vas ima dovoljno) kazite vreme i kanal na bnetu pa da vas gnjavimo, eheheheheheh Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts