Jump to content

Pismeni sastav by Corey :)

Recommended Posts

tema: voleo bi da kori obrazlozi ko su ti zaludjenici koji trace svoj zivot

Odakle da počnem....

P.S.darijane vidim da si okoreli radikal a oni prodagiraju(kao i svi ostali) da se smanji "izvoz mozgova" a ti jedva čekaš da zapališ.

Edited by Corey

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oki jasno mi je da si ti corey hteo da pokazes da se srba i to ...

ali mi nije jasna profesorka koja ti je dala jebenu dvojku ?!?!?!?

Ma nova profesorka,prvi pismeni kod nje,pa nije htela da ostavi los utisak :P

@Corey:Ne brini,Niksha kaci i na elitsekjuriti [:D]

Sad ce da postanes sajber zvezda!!!1

Bjukenon Mitch

Zajebana zhena sto se tice pismenih zadataka. :)

Uh bre sta bi ja dao za onakvu temu..moja tema iz druge godine koju cu pamtiti dok je sveta i veka "Parabola romanticarski prikazanog sela kod Puskina u Evgenju Onjeginu i realisticno prikazanog sela kod Tolstoja u Ani Karenjinoj" mislim bilo je i gorih al ovu jedinu mogu da izgovorim :)

Mrzi me...

najjaca tema je: kako ste proveli letnji raspust!

omg hit my heart mi krenulo u playlisti. sad pokazujem neverovatnu srecu; iako je mator, rad je vrh i trajace vecno gj. - ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne moze da skodi

Edited by darijan

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

E da ti je Relja Miskovic profesor ne bi se ti lepo proveo...kako je on to nama objasnio gimnazaija je ustanova edukativnog tipa u kojoj nema mesta za politiku.....ja sam tako popio keca na pismenom a u poredjenju sa njegovim sastavom nisam se ni dotako politickih pitanja....propada mi gimnazija:(....znaci jos uvek se cirka iza asida na odmoru?kockica je bolja....

E da ti je Relja Miskovic profesor ne bi se ti lepo proveo...kako je on to nama objasnio gimnazaija je ustanova edukativnog tipa u kojoj nema mesta za politiku.....ja sam tako popio keca na pismenom a u poredjenju sa njegovim sastavom nisam se ni dotako politickih pitanja....propada mi gimnazija:(....znaci jos uvek se cirka iza asida na odmoru?kockica je bolja....

Čuo sam za tog ludaka :)) predaje ep1cu i cosmicu :DD taćnije on im je razredni :))

Nego ACD Rules :))

Edited by Corey