Jump to content

Za ljubitelje kladionice

MasteR :)

Recommended Posts

Ja odigrao ovo :

Bolton - West Ham 1

Inter - Roma 3+

La Korunja - Real Madrid x

Arhus - Viborg 3+

Lens - Okser 1

Jebi ga.. Oxer preokrenuo... Lens je vodio 2:1 sredinom drugog poluvremena, a zavrshilo se 2:3... Bolton dobio 1:0, Inter pogodio 3+, La Korunja vodi 2:0... prso sam tu najverovatnije, Arhus doslo 3:3, dakle prosao i tu... sve u svemu 3 pogotka samo, bice valjda 2 lika sa 4 pogotka koliko sam izvalio... jedino me nervira pravilo da ako imaju 2 lika isto pogodaka, nagradu uzima onaj koji je prvi postovao... posle mene su postovala samo 3 lika... Za sledece kolo cu malo bolje da se spremim:)

Evo sam sad ovo odigrao... da vidimo shta ce da bude :

Atletico Madrid - Villarreal -------------x

AC Milan - Juventus ---------------------2-3

Auxerre - Paris S.G. --------------------1

Real Betis - Real Madrid ----------------x

Udinese - Palermo ---------------------1

Inache, za one koji neznaju... mozete i ovde se kladite za free... samo malo mirishe na prevaru... mozda manager moze vishe da kaze o tome :)

www.mozzart.co.yu

i opet si pukao!!! HO HO HO ...

Haha jesi video ? :D

Shta znam, ono gledam, Real u krizi, Betis takodje, s tim shto Betis igra kod kuce ovu utakmicu... kapirao sam da ko god izgubi nece mu se dobro pisati... stoga bi remi bilo najbolje reshenje... Bio sam skoro 100% siguran u pobedu Milana, ali nisam smeo da odigram keca, kapirao sam da ce biti nekih 1:1 ili 2:1 za Milan... al' eto... bilo 3:1...

Komentator na Milan - Juve (valjda se lik zove Pedja Strajnic) je potpuni retard. Slepac potpuni, govori MilanO umesto Milan, KamoNaRezi umesto KamoRaNezi, brka imena igracha, nema osecaj za tekmu uopshte.

Al' ono KamoNaRezi...svaki put kad sam chuo najezhio sam se od iritacije. [:p]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

A DjilRaldino ? Jeste to culi ?? Koje debile imamo kao komentatore ... A sto se same tekme tice :( ... Znaci onaj Chimenti ... Ne vredi trositi reci ....

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

• 3 weeks later...

Ajaooooj, nikad blizi da uzmem taj tiket od 500 kinti :)

Evo copy paste mojih tipova :P

19.11.2005 20:30 - Roma - Juventus ------------------3+ (1:4)

19.11.2005 20:00 - Real M. - Barcelona ----------------3+ (0:3)

20.11.2005 19:00 - Celta - Atl. Madrid -----------------0-2

19.11.2005 15:30 - Dortmund - Hertha ----------------2-3 (2:0)

19.11.2005 18:00 - Getafe - Osasuna -----------------0-2 (0:0)

Sutra se igra Selta i Atletiko, kao shto mozete da vidite, ako pogodim i to trebalo bi da uzmem :) Mozda sam vec najbolji jer imam 4 pogotka... Sad cu da prelistam ostale postove likova da vidim da li ima neko takodje 4 pogotka, a da je postovao pre mene :)

Edit : Izduvacu ga opet, sad sam pregledao shta su ostali igrali... Jos jedan je pogodio sva 4 danas i odigrao za sutra 0-2 seltu, bash kao i ja... Bilo kako bilo... nemam nikakve shanse da uzmem jer je on postovao prvi, a po glupavom pravilu ove igre... ako ima 2 ili vishe igracha koji su pogodili isti broj rezultata, nagrada ide onome koji je prvi postovao... Bash bedak... taman kad se ovako ispogadjam dodje jos neki klipan koji pogodi isto toliko...

Edited by Mario^^

dzabe :D :D ne ide tebi kladjenje..

Ali bash nemam srece... eto kao shto vidite... pogodio sam i 5. mech... dakle svih 5 pogodaka i zbog glupog pravila nishta... U proslom kolu je po prvi put neko uspeo da ubode svih 5 mecheva i to samo jedan lik i uzem nagradu... U ovom kolu nas 2 pogodimo 5... Mislim glupo ... u prethodnih 10 kola samo jedan pogodak od 5, a u ovom sad 2 puta po 5...

Brate

Selta - Atletiko M. 2-1

tako da si pukao taj 5ti mech

nemoj da vatas rurovce na mufte ;)))

E znachi veruj mi da nisam znao to u momentu kad sam napisao... neznam zashto, ali chini mi se da sam negde prochitao da je bilo 2:0 za Seltu... Pre nego shto sam skapirao da sam promashio 5. mech, odem na ovaj putnikov forum da vidim za sledece kolo shta ima da se igra i vidim da je topic za prethodno kolo zakljuchan i da je poslednji post od admina kako uvek i bude gde on quote-uje pobednikov post i napishe da je on pobednik i zakljucha topic.

Onaj lik kome je trebalo 0-2 za 5 pogodaka kao i meni ima account Petar1988, ja pogledam zadnji ( adminov ) post i vidim da je quetovao drugog lika i uopste nisam pregledao njegove parove nego sam samo video da je admin napisao da je lik imao 4 pogotka od 5. Plus admin doda, da je Petar1988 prekrshio nekako pravila (nebitno sad da vam objasnjavam) i da mu je ovo prvo upozorenje... Sad ja kapiram da je taj Petar diskvalifikovan i da admin nije izvalio moj post, ja odem do mog posta da vidim da mi qrva nije editovala post i namestio nekom svom da prodje... Vidim sve je ok i ja za svaki sluchaj odmah print screen i ja vec krenuo da saljem adminu pm i da se zalim :)

Ali ajde reko' da za svaki sluchaj proverim jos jednom rezultate i da vidim da se nisam nesto zajebao... Odem na livescore i ne mogu ochima da verujem.. ono 2:1 za Seltu, a zakleo bih se da sam negde prochitao da je bilo 2:0... Eto tako ga ispusim... jer je taj lik postovao pre mene ( takodje :D )... Inache, ovaj shto je uzeo... imao je na svom tiketu : Selta Atletiko 3+... a ja 0-2... Da je uslo 0-2 ( posto je Petar izgleda diskvalifikovan ) ja bih dobio... kmeee