WoLf4LiFe Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 http://hunterweapon.blogspot.com/ :> Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 hehe....ma nebi ja pola toga dao hanterima..al jbg oni su takva klasa sve im treba i sve im lezi Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 omg Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 boze smiluj se... oprosti im ne znaju shta rade... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mislim sta reci Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mislim nemislim... stvarno Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 O boze...da li on to nosi leather koji increase healing =/ btw... DA LI ne bi nosio onaj legendary i da sam priest...naravno da bi...extra izgleda....a btw...ovo 2h sranje sto ima 2% shanse crit i decrease armor....nije loshe ! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ma ok za te leather/mail iteme koje niko nije hteo pa su verovatno napravili foru i davali hunterima... Jer mi disenchantujemo skoro sve to... Al za spinal i jos neke stvari neverujeeeeeeeeem ;)))))))) pa koji je to guild dao hanteru da rolla....mozda su svi ninje :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 WTF hunter koji nosi Thunderfury?!?!?! Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 WTF hunter koji nosi Thunderfury?!?!?! ← reci sa tim sranjetom combat rogue... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 1 - ovo je fake/namerno radjeno radi zajebancije 2 - sta osoba x radi sa svojim dkp poenima je that persons business alone 3 - svaka klasa koja se dosta igra ima dosta retarda u svojim redovima 4 - i pored retarda, za "hunter item" situaciju najvishe je kriv sam blizzard koji realno nije napravio 5-6 melee oruzja u igri koja su BASH za huntere nego imamo stanje koje imamo sa "upadanjem na teren" drugim klasama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ne razumem sto ne naprave neki legendary item za castere.... za sada ima 2 legendary itema ovaj windseeker i (mislim da se zove ) hand of ragnaros 2h mace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 1 - ovo je fake/namerno radjeno radi zajebancije 2 - sta osoba x radi sa svojim dkp poenima je that persons business alone 3 - svaka klasa koja se dosta igra ima dosta retarda u svojim redovima 4 - i pored retarda, za "hunter item" situaciju najvishe je kriv sam blizzard koji realno nije napravio 5-6 melee oruzja u igri koja su BASH za huntere nego imamo stanje koje imamo sa "upadanjem na teren" drugim klasama... ← E mojne sad pravdas hantere, najlakse je uvek svu krivicu svaliti na blizzard Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Zamislite jednog dana dodje lepushkasti hunter u Ah i u ah se prodaje jedan jadni i bedni pala i niko nece da ga kupi ali zato samo dragi nam hunter wiche HUNTER ITEM i uzima palu i vodi ga kao peta ... pala plache ... vidite ima to i dobru stranu ... whatever Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 1 - ovo je fake/namerno radjeno radi zajebancije 2 - sta osoba x radi sa svojim dkp poenima je that persons business alone ← 1 - da, delimicno 2- NE NE NE I NE ! Ja ne mogu da zamislim koji ce normalan guild master/raid leader ili ko god dozvoliti hanteru da rola na spinal!?! Aman nasi hanteri su u minusu ~200 dkpa i vise... Nemoze se rolati na sve u normalnom guildu, to su class speciffic itemi, pa da neki hanter rolla na tako nesto odma bi ga gkickovali kod mene... Meni je jedino realno objasnjenje da je taj hunter ninja-ovao spinnal, jer stvarno mi ne ide u glavu kako moze da skupi poene da rola tako nesto pored onolikog ratea za hunter drop... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) ehm pogledajte malo bolje slichice :P isti lik je na vishe od pola screenova a nema ni jedan na kome on ima iste iteme tako da je ovo 99.9% fake ;p ili su slike iz bete, mada ne mogu sve da budu zbog ZG itema, ali opet i to dolazi u obzir Edited October 26, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Menjao je zbog SS-a? Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?28381 Pogledaj backpack :D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 kako je neko u minusu za dkp? brate ako mu se "da" GS deo kada nema dovoljno dkpa za njega onda on nema pravo da rola ni na shta, a ako netje da ide u minus nek ga ili da nekom shamnu za isti dkp iznos ili gild enchanter nek disuje, ali ako on NEMA dkpova vishe onda nema rolanja... i naravno da se gild runovi rade na masterloot, kakav crni ninja u guild mc runovima... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 GS je hunter only.... Svaka ozbiljna guilda ce pre obuci hantera ili bilo koju klasu nego dissovati iteme. Promenili smo par sistema da bi izbegli diss itema. Nema potrebe za master lootom kod nas svi se znamo vise meseci. Al uvek ima aplikanata pa moze da se desi da ninja-uje nesto, a s tim je zavrsio karieru. www.sunfire.se/eqdkp Overi nas dkp, nov je sajt od pre mesec dva, pa je poceto od pocetka, samo su poeni prebaceni jer smo promenili ime guilde. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?28381 Pogledaj backpack :D ← OMG....Pa ovi mora da farmuju ragnarosa 10 meseci :) :) pa svako ima po spinall u backpaku... Ovo je previse epixa definitivno... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ja nisam verovao, ovaj ladno ima oba epic seta, a o oruzju i da ne pricam...Strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 omfg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts