Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Hehe ... naleteo sam na ovaj reality show (koji inache ne volim) dok sam nesto ceprkao po DCu i dopalo mi se ime, pa sam morao da vidim o cemu se radi. I ispade da je krajnje vesela stvar u pitanju, naravno ako niste u nekom potpunom hejt fazonu i uopste vam se ne dopada koncept. Inache, u serijalu (koja je iz Jula 2005. i izmedju ostalog je napravio Eshton Kucher, kojeg takodje ne gotivim) se u jednoj kutji okuplja sedam geekova (clanovi mense, vlasnici Fan klubova, bas bas geekovi i to ;) i sedam "lepotica" odnosno chirlidersica, promoterki piva, konobarica, modela, koje pak nisu posebno pametne :) I onda oni formiraju timove, jedan geek i jedna lepojka i resavaju raznorazne zadatke zajednickim snagama kako bi prosli dalje, jer u svakoj epizodi po jedna ekipa otpada. Pobednici nose kutji 250.000 dolara. Tako su neki od zadataka geekovima bili da nauche da pleshu, da masiraju devojke, da im biraju odetju za plazhu ili vechernje izlaske ili da jure brojeve telefona drugih devojka iz grada, a lepshi deo ekipe je imao kao zadatke da nauchi da speluje, menja gumu i filter na automobilu, napravi raketu, odradi kompletan makeover svojih timskih kolega i tome slicno. Potpuno zgodna serija za pustiti mozak na otavu, uz dosta funny elemenata i tako. Preporuka ako vam taj reality koncept nije bas mrzak, onda vam se verovatno ni ovo nece dopasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pa aj okaci negde koju epizodu pa da skinemo i procenimo :P Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Odgledah sve... Nije lose bas kao sto Lale kaze za opustiti se i ne forsirati mada znam par drugara koji su se bacili na pos'o i odgledali sve odejdnom kazu lakse im je :) ja jedino nisam gledao aftermath epizodu posle finalne jer je nema koliko sam video ne znam Djuka el imas ti to ? Geekovi pa 2 normalna lika i zanimljiva transformacija ostalih u dogledno vreme ribe jako glupe i samo su najambicioznije napravile nesto od svojih muskaraca... sto mi je potvrdilo onu iza muskarca zena itd. :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 Nije lose bas kao sto Lale kaze za opustiti se i ne forsirati mada znam par drugara koji su se bacili na pos'o i odgledali sve odejdnom kazu lakse im je :) Da su epizode po 20ak minuta, pa i mozhda, ali su iovako 45 bez reklama, bash odjednom ne mozh' da se odgleda. ja jedino nisam gledao aftermath epizodu posle finalne jer je nema koliko sam video ne znam Djuka el imas ti to ? Jok. I ja sam video da postoji, i pogledao sadrzhaj te epizode, ali odavde odakle sam svuk'o sve epizode nema tog aftermatha, mada kapiram da to i nije nesto uzasno zanimljivo. Geekovi pa 2 normalna lika i zanimljiva transformacija ostalih u dogledno vreme ribe jako glupe i samo su najambicioznije napravile nesto od svojih muskaraca... I jel su pobedili tvoji favoriti? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 serija je toliko glupa da ja nemam reci ustvari najvise me nervira sto je izrezirana i sablonska pazi kad je identicna kao ona Donald Trampova Znaci uvek imas nekog lika koji ce da pravi budalu od sebe, uvek imas dvoje ljudi koji se ne podnose al uvek ostanu do kraja zbog tenzije izmedju njih i tako dalje sablon isti radnja razlicita bolje su spanske serije ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ne znam kristal mi je bila najbolja riba, ali nisam navijao za nju a od likova jedino se onaj bred pokazao normalnim mada realno svi su indijanci :)) ma niko posebno ali bilo je trenutaka :)) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 pa dobro dajte okacite negde bar jednu epizodu da vidimo i mi ostali nasta to lici Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 izostavili ste ključu informaciju: koliko su dobre ribe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 izostavili ste ključu informaciju: koliko su dobre ribe? ← onako nije da nisu dobre al odbija njihova glupost! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Sada sam bas odgledao i mogu da kazem da sam bas razocaran geek-ovima... Ono dakle geek koji trenira karate i koji svira klavir yeah right.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 onako nije da nisu dobre al odbija njihova glupost! ← ...sad pazi!... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Sada sam bas odgledao i mogu da kazem da sam bas razocaran geek-ovima... Ono dakle geek koji trenira karate i koji svira klavir yeah right.... Sta je cudno sa geekom koji svira klavir? :) A cak i tim koji fura karate? Pa to je skoro pa tipichno ... na kraju, vidis i sam kako izgledaju :) .to Ivan -> Ocigledno nigde nema nekih zgodnih slika da se skinu, videcu da mozhda uhvatim koji capture iz divxa pa cu da okacim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 cice od 6 2 extra i ostale za malo vise od jbj mada je ova sto je pobedila shit na spram ostalih :0 Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Evo jedne male slicice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Sada sam bas odgledao i mogu da kazem da sam bas razocaran geek-ovima... Ono dakle geek koji trenira karate i koji svira klavir yeah right.... ← Razočarao se gikovima, e moj Statore... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Kad smo kod statora sad cu uci u offtopic, sta ti tacno prezentujes tom svojom signaturom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ma glupi projekat takmice se ljudi ko je duze online !?! skroz desno je kristal mmmm oblio bi je kristalom pa polizo svaku kap :PP napad napaljenosti izvinjavam se :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Skinuh i odgledah jednu epizodu...nije loshe...al sam mislio da tje biti totalno drugi fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 skroz desno je kristal mmmm oblio bi je kristalom pa polizo svaku kap :PP "Gospodjo, sminka vam se malo uzjebala" ... Mozhda si zbog napada napaljenosti uspeo da smetnes s uma da skroz desno nije Kristal vec Skarlet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts