ZerBah Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Sad znam zashto nikada nisam voleo piletinu :) BTW ruski ministar zdravlja je jeo pechenu piletinu iz zarazenog sela na tv-u - josh nekoliko dana i videcemo da li je zaista smrtonosan taj ptichiji grip Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Stvar je u tome sto mi nistmo trebali da stajemo u hrvatsku A gde ste planirali da stanete po padezhe? ;) BTW ruski ministar zdravlja je jeo pechenu piletinu iz zarazenog sela na tv-u - josh nekoliko dana i videcemo da li je zaista smrtonosan taj ptichiji grip Isto su radili i Britanci a i ova nasa ministarka poljoprivrede ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 WE ARE ALL GOING TO DIE!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ← prichaj u svoje ime, ja sam se najeo sarme!!! @ topic, ne znam, ako bash bude sranja, ja u gajbu, pa na konzerve dok se ne stisha! Pitajmo Kojota za Mishljenje Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 A gde ste planirali da stanete po padezhe? ;) ← Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ja sam vecerao pileci file. da li to znachi da cu umreti od ptichjeg gripa ili mi je samo prijalo ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 juce idem do lowreta da uzmem q4 i picim bajkom sav se zadihao noge mi otpadaju (zurim da vidim igru koju cekam 5godina) , kada ispred mene na putu lezi mrtav vrabac... zjuuu kada sam ga video , pocepao sam se od okretanja pedala do kuce mada mislim da je uzrok njegove smrti , verovatno bio njegov prosut mozak po putu , ali djavo ne spava Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ma veceras sam primio serum protiv svih sranja <--- SRBIJA ne zhelim da ti kvarim zadovoljstvo ali...serum pocinje da deluje tek 15/20 dana posle primanja.... Anyway, juce mi se pokakila ptica na rolere...jel to neki znak?? :(((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 A gde ste planirali da stanete po padezhe? ;) ← Profi, nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 60 ljudi je umrlo od ptichjeg gripa u poslednje dve godine ----------------- U SVETU. U Srbiji umre 500 ljudi od komplikacija izazvanog obichnim gripom svake godine. e sad neka mi neko objasni cemu paranoja... ← To i ja pokushavam ljudima da objasnim Al ovo je vec treci topic, niste normalni. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ahmm...vreme je da se izminira ovaj topic sa pticxijim gripom...dakle...recept za pticxiji grip: Uzmesx gusku i odvedesx je na sxevu...nataknesx je na patku i ne boj se nece pticxiji grip na sokola :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 A gde ste planirali da stanete po padezhe? ;) Isto su radili i Britanci a i ova nasa ministarka poljoprivrede ... ← u sloveniju i srbijoj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts