Mario^^ Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Uf, ocu da poludim... ponekad se to desava i evo sad ponovo... nekako priguseno pishti neshto u kucistu... bash neki mnogo pogan visok ton, ali daleko od toga da je glasan. Chini mi se ili mozda tripujem da kad ga malo iskrenem ( znate podignem jednu stranu, a drugi deo stoji na podu... ) da taj zvuk prestane... U chemu je stvar... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 jedino sto mi pada na pamet zbog cega bi mogao da pisti je alarm za temperaturu udji u bios i chekiraj koja je temperatura i kako je podesen alarm, ako jeste do toga podesi da se alarm cuje na vecoj temperaturi Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 jedino sto mi pada na pamet zbog cega bi mogao da pisti je alarm za temperaturu udji u bios i chekiraj koja je temperatura i kako je podesen alarm, ako jeste do toga podesi da se alarm cuje na vecoj temperaturi ← Hmm, pogledacu sad... btw, shta kazes, da podesim na vishu temperaturu pa da mi pregori neshto :D Vrlo je moguce da je to u pitanju jer ga bash i ne gasim chesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 ma nema sta da izgori... meni je 2 godine bila temperatura oko 60-65 stepeni standardno... tek tad sam i saznao da je normalno da temperaura bude ispod 40 recimo Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 verovatno pisti jedna od zavojnica, nekome se to desava pri skroll-u, nekad u 3D-u (igrama), meni pisti na grafickoj, nekad da, nekad ne, zavisi, kako mu se cefne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 a moze biti da pisto neki od ventilatora.kapni malo ulja na osovinu.ako imas vent na kucistu verovatno je taj jer je obicno najnekvalitetniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Hmm, ne pishti mi u igrama, a ni pri scrollu, ovako samo dok surfujem po netu, Army system je 2D, tako da to otpada Vidish, to za ulje, zvuchi razumno... u zivotu to nisam podmazao... a imam vent pozadi, pri vrhu... Evo sad recimo ne pishti... kako mu dune, on zapishti, tako isto i prestane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 e jel ima vent na chipsetu, on obicno prvi zavrishti, koja je ploca uopste u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts