Vladica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 ko sto rekoh :) i kao sto su svi pravi poznavaoci warcrafta rekli bice ciscene patosa sa grubijem od strane moona 3-1 www.wc3l.de za repove decko igra savresno to je sav moj kometar na ovo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 pa dobro 3-2 nije strasno li treca partija jeste :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Niti je 3-1, niti je 3-2, vec 4-1 za moon-a, heh izgleda da sam pogodio rezultar, pocistio ga je... Kada gledam ovog moon-a kako bolesno igra sve mi se cini da su talonci waaay imba... :) Edited October 19, 2005 by Razorman Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 moj covek ovaj moon ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Niti je 3-1, niti je 3-2, vec 4-1 za moon-a, heh izgleda da sam pogodio rezultar, pocistio ga je... Kada gledam ovog moon-a kako bolesno igra sve mi se cini da su talonci waaay imba... :) UPDATE : Evo sad odgledah 5 partiju nanovo, znaci moon je dao ovom freewin, a predhodno ga je pregazio, koje ponizenje, ovo je gore nego kada je tod-a ubio hmn-skim jedinicama... ← www.wc3l.de pishe moon 3 grubby 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 www.wc3l.de pishe moon 3 grubby 2 ← Ma istripova se nisam video da su menjali rase... hehe editovo sam post... :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go4Fun Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 deste skinuli onu mapu SecretValley? Quote „Bolje čitav zivot biti bogatas,nego jedan dan sirotinja.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Moon 3 - 2 Grubby, 99% sam siguran. ← Koji sam mag . Anywayz, Moon je ludak stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 kao sto rekoh Grubby 2-3 Moon,znaci odmah sam prozreo rez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ma znali smo svi da ce ga Moon oduvati .... Dokazao je da je jedan od najboljih u WC-u .... POsebno mi se svidela partija na Echo Isles-u,to je pre svega Orc-ova mapa ali Moon mu je pomrsio konce !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ja ne bi da budem pametan,jel me odavno nema,ali secah se ja jednog zeroxa koji je,zadnji put kad sam bio ovde,urlao grubby 4-1 100% i tako te akcije pa da proverim [buck] Sry ako gresim Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hmm realno je 3-1 za Moona ona 5ta partija je bila zajebancija menjali su se rasa gruber sa Elfom ovaj sa Orcom tako da Race vs Race final score 3-1 za Moona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ja ne bi da budem pametan,jel me odavno nema,ali secah se ja jednog zeroxa koji je,zadnji put kad sam bio ovde,urlao grubby 4-1 100% i tako te akcije pa da proverim [buck] Sry ako gresim ← zato sam i stavio smajli...tako i na kladzi gubim pare... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) da zaista gde ste skinuli secret valley ?? *ć* Trazio sam i na esl-europe/eu/wc3 a tamo ono samo standardne mape za downoland !!!! Edited October 19, 2005 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/download/346945/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Bravo Mornar Popaj,ali i ja sam, rekao da ce moon da ga pobedi.. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 da zaista gde ste skinuli secret valley ?? *ć* Trazio sam i na esl-europe/eu/wc3 a tamo ono samo standardne mape za downoland !!!! ← www.wc3l.de onda u gornjem desnom uglu maps idesh i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Ako ce mo iskreno,grub je pokazao za nijansu vishe skilla od moona,i dechko stvarno rzmishlja dok igra,dok se moon oslanja na abuse i brze ruke.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 O ho ho, to sam voleo da vidim kako je moon dokazao nekim ljudima da retardirani holandjanin nije najbolji na svetu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 videcemo sta ce biti na wcg-u ! Ko ce koga da oduva! ja mogu da kazem da je grubi igrao odlicno da je u prvoj ostvario pradnost koju nije realizovo, u drugoj je moon odvalio,, trecu je grubio odvalio na taktiku moona, 4 je treabao da dobije grubi da se povukao kada je porusio vel wind i sranje za iteme! a u 5 je grubi daokazao da su elfofvi IMBA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 rekao sam da ce da bude 3-2 za moona...... a koliko ja znam moon ne igra wcg.....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 like it or not grubby fans on je ponizen od strane moona i to je realnost deal with it :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Ma ajde da je Grubby izgubio normalno,ali to se nije dogodilo ovaj je obrisao patos sa njime i to samo tako,tako da Orc's shhh :)na Echo ga je ponizio samo tako,na TM takodje a i na maelstorm gruber ga je jedva dobio sa 20-30 pop vishe.... a btw kao sto je neki lik tamo na prvoj stranici napisao,ma nema moon pojma bre!! :)) ^^ o boze kakve sve postove josh necu videti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 moon je elijen,kao sto je vec neko reko nemozes da pohvatas sta radi i na 1x brzini Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 ma nije normalan Vanzemaljac! dzabe gledas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts