mohican Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 jbg ne znam kakvi su dementirani loladini na tvom serveru ali pala owna wara ..... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Obrisacu cim me dobije :)) @imm jbg brate upravu si A palu ne hejtujem nego cisto govorim cinjenice...da me pala dobije u duelu(ja sam warr) smorio bih se ko boolja ← Steta, prodao bi WOW da naletis na palu sa Ashkandi - Greatswordom u ruci. Prava nocna mora i pakao za sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 warrior ne moze da dobije paladina do lvla 60 a na lvlu 60 je situacija malo drugachija Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izuvatch [LR] Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Znas kako kad bi me pala izuo 1 na 1 izbrisao bih wow sa kompa ODMA :) ← Ma nije problem,dobije Pally Warriora ko 2 i 2 Quote " Flowin' like Christ when I speeks the Gospel " Robert Diggs, The RZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bas ce guild da ti da taj mac... Kao sto retardirani guildovi daju sulfuras paladinima hahahaha :D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 MA sve je to super,samo je malko zajebato,kad se sretnesh sa Pallyjem 1vs1 na livadi... ubrzo zatim,trchish sa groblja,psujesh i spremash se za razne postove,po raznim forumima...tipa PALA je budjola itd. ← e nesreco..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 e nesreco..... ← [roflmao] Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 [roflmao] ← sta se kezish :D ne ne ozbiljan sam paladin nikoga ne mozeda dobije u duelu....sem mozda warriora a i za to neam pojma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Pala sabija i tacka. Znaci nema pomoci protiv dobrog pale. Samo na emote i cry. [evil8] [evil8] [evil8] [evil8] [evil8] [evil8] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 sazaljevam te vidi se da si neki teshki n00b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Ajde de de nemojte sad da bacim exorcism na vas sve cu vas sprzim :) Najaci je Paladin na wowemu servere kad exorcism bacis on przi sve ali bukvalno sve i aliansu i hordu sto mu je u grugu:) Vis kako je lepo 500dmg svima :) Ccc bedak nisam znao da sam retardiran i da imam 12 godina sto igram sa paladinom :( /cry BTW, to divine shield i protection talneti, to je sve bug u igrici, to blizzard nije planirao paladini da imaju, i oni ce to u 1.9 verziji da izbace :D Edited October 26, 2005 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Joj boze kolko prokenja na jednom mestu ..... podjednako opremljeni pala i war u duelu pala dobija I NA lvl60 .... lecenje ljudi ima 3-4 puna helta pa moze war da bude rogue u plateu kolko oce ... druga stvar ... sto ne bi dali pali sulfuras ? koji ce k waru ? bilo koja sekira iz bwla je waru bolja zbog crit talenata a opet ako gledas interes gilde ne treba sulfuras da se pravi uopste .... i pala i war u raidove idu sa 1h i shtitom tako da lecenje .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Joj boze kolko prokenja na jednom mestu ..... podjednako opremljeni pala i war u duelu pala dobija I NA lvl60 .... lecenje ljudi ima 3-4 puna helta pa moze war da bude rogue u plateu kolko oce ... druga stvar ... sto ne bi dali pali sulfuras ? koji ce k waru ? bilo koja sekira iz bwla je waru bolja zbog crit talenata a opet ako gledas interes gilde ne treba sulfuras da se pravi uopste .... i pala i war u raidove idu sa 1h i shtitom tako da lecenje .... ← vi nemate u bwl raidu crit warr-e ... hmmmm ? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ... Alijansa secas se ? .... nemamo 50 warova u gildi a osim toga imamo psiho rogove sa perdition blejdovima .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 ... Alijansa secas se ? .... nemamo 50 warova u gildi a osim toga imamo psiho rogove sa perdition blejdovima .... ← Nema to nikakve veze dal si horda ili ali ... crit warr sa dobrom 2h je "uber" dmg dealer. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 alijansa sam mislio u smislu da nemamo 5 ziliona warova kao sto horda ima .... mi iamo ja mislim 7-8 i 5 uvek treba za tenkovanje tako da nema mesta dmg dilingu a ja bi ipak radije roguea da dmguje zato sto moze da feintuje i vanishuje tj reduceuje i potpuno izgubi agro ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 btw apropo milion warova u hordi pre neki dan sam popizdeo u ab-u kad sam na farmi video jedno 10 chargeova sa razlicitih strana u razlicitim pravcima i sve stoka sa oruzjem vecim od njih. Smarate i treba vas nerfovati :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Da najbolje je da damo sulfuras critadinima... Kad ljudi ne razumeju svoju klasu... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ne najbolje je lecenje to je jedini put ka oporavku ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Joj boze kolko prokenja na jednom mestu ..... podjednako opremljeni pala i war u duelu pala dobija I NA lvl60 .... lecenje ljudi ima 3-4 puna helta pa moze war da bude rogue u plateu kolko oce ... ← nema pala 3-4 lechenja protiv warriora, pala protiv warra ima prejadan dmg dok warr seche kroz palishin plate, pala ima vishe support skilove dok warr uglavnom ima pure pvp (ne pricham o prot warrovima naravno:) koji tje mu mnogo vishe pomotji protiv pale. mislim da warr ima prednost... osim ako nije u pitanju neki duel sa posebnim pravilima (nema potiona, viper rootsa i slichno) gde je neresheno ili pala mozhda ima minimalnu prednost... mada ipak ne :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Cega nema protiv wara pala? 3-4 heala? ima vise al ajde .... 1: stun 2: blessing of protection 3: divine shield 4: stun eto recimo za pocetak ... potioni u duelu ? viper roots ? o cemu pricas ti ? inace taj paladinov bulja dps je 200 po udarcu sa ar-om a varijante da uleti seal of command ne racunam pa mozemo da sracunamo kolko treba waru da sabije palina 4 puna hpa i dal ce ovaj za to vreme dobiti wara Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Cega nema protiv wara pala? 3-4 heala? ima vise al ajde .... 1: stun 2: blessing of protection 3: divine shield 4: stun eto recimo za pocetak ... potioni u duelu ? viper roots ? o cemu pricas ti ? inace taj paladinov bulja dps je 200 po udarcu sa ar-om a varijante da uleti seal of command ne racunam pa mozemo da sracunamo kolko treba waru da sabije palina 4 puna hpa i dal ce ovaj za to vreme dobiti wara ← ma odakle tolko mane za 3-4 (ili vishe ?!?!?) puna hpa... U duelu je sve dozvoljeno dok nema posebnih pravila oko kojih se 2 igracha dogovore. E sad u zavisnosti od toga koliko neko ozbiljno shvata duel zavisi to dal' tje da kotisti potion ili viper ili neshto tretje. A ako ti ne shvatash duel kao pvp vetj kao chistu zajebanciju koja postoji da proverish neshto (neki skill recimo) to je tvoja stvar. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 lol pa ima brate pala mane ne znam kakve si ti vidjao ali imaju dovoljno i za vise ... potovi u duelu nikad nisu bili dozvoljeni dok bandage recimo jeste .... viper root ? jel to neko sranje tipa onaj sticky djavo sto te imobilise ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 A paladin koristi moze da koristi LoH u duelima? GG Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sazaljevam te vidi se da si neki teshki n00b ← Young fool... Pitaj nekog sta su pale i gde ih ima... lol!!! Toliko od Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts