Jump to content

AoE III...

xomi

Recommended Posts

Ewo mene posle duzeg vremena...gledajte owako...uzeo sam age owu klasicnu werziju koja ide na 3 cd-a...i sad...swe ja to lepo instaliram...crackujem...i udjem u igru...bez ikakvih problema...odigram jedan skirmis...i udjem u kampanju da igram...i tu nastane problem...posle uwodnog dela kad ja treba da pocnem sa igrom...kad ono ne widim kursor...nema zvuka...i ne mogu cak ni u opcije da udjem...jedino na sta reaguje je kad pritisnem Esc pauzira igru...ako neko ima neki pametan predlog ili tako nesto neka zbori...

...hopes need smashing!_

vi ste makar instalirali.ja kupio od pirata na 3 cd-a i ne radi 2 disk

- Ne, ne trebaju mi pare. Ja se ne prodajem za pare. Ja sam umetnik i jebe mi se za pare! Jebe mi se za vas i vašu jebenu modu, jebe mi se za vaše liftinge, stajlinge, pilinge, i kenja mi se od vaših dijeta, bookova, lookova...

vi ste makar instalirali.ja kupio od pirata na 3 cd-a i ne radi 2 disk

ja sam kupio MADDEN 2006 i od tri CD-a jednom mi ne radi 1. jednom 2. i jednom mi je stao na 79% tako da jbg.... a kod ortaka radi...

u chemu li je stvar neam pojma?

izadjem na ulicu i kupim 5cd-ova 3 ne rade... :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...