Kovach_ Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Au sto je dobro...sta svi vi bre kukate ja imam sluske :P Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Joj, ja sam skidao britni spirs u 3 sata nocu .. Nije mi svejedno bilo kad mi je iskochilo .. neshto ... i prodralo se na sav glas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 A taman sam iskljuco akceleraciju na mojem ultra preciznom MX500 optickom misu :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 jebem ti zivot al' sam se odsekao,kako uvek nadjem da gkedam ove gluposti posle 2-ke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Eh ali ovo ne valja za srce.Jednom sam burazu pustio zvuk do daske i bila je neka slicna fora ovako.Znaci kad se razdralo nije napravio ni makaca,samo je ostao na stolici i prebledeo... :)) Al bolje je ono kao fora skinite Britni Spirs,tu se masa nalozi i taman kad dodjes do dole,ono BOOM! ← da to je bilo ranije okachen ona forumu taj link sa britni tako da sam ochekivao neshto slichno a ima jedan extra trip na ovu foru kao idu ti slike o nekim duhovima nema muzike i pishe ti opis kao ova slika slikana je tad i tad i pokazu ti duha i na kraju pishe kao zagledajte se izmedju drveca i videce te veshticu i sad stoji slika jedno 10 sec i izleti ti ovako neshto uz vrisak taj mi je omiljeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 auuuu brate vi niste normalni....jos se ja onako zadubio smireno....uhhh cuka mi je stala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Ladno si se zadubio posle svih ovih postova tipa OMFG JESI TI LOOD :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 jbg prvo sam pogledao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Tachno sam znao kad tje se desi, bilo je ochigledno da tje tamo prilikom suzenja na 3ci...mada da su mi billi ukljucheni zvuchnici verovatono bi mi srchka preskochila jednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 U kurac! mislim vidim pishe ovo je ono iskakajuce sranje a ja sad mislim ima da mi pomera misa namerno levo desno tj na crnu povrsinu a ne da mi sikace ovo cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Mene malo nerviraju vise te igre, potpuno su imbecilne, a sto rece noodle, ima i onih kojima ovako nesto zaista mozhe da zasmeta vishe nego sto biste predpostavili kada kacite ovakve stvari sa "haha kako jaka fora" idejom u glavi. Naravno nemam nista protiv toga da ovo postujete, ali vidite da obavezno stavite upozorenje. Jeste, time se gubi efekat, ali iovako je vec 90% foruma uspelo da provali sta da ocekuje od ovakvih topica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Sisaj ga bre odseko sam se ^^ taman kao krenuo da prelazim nivoe , brate ovo neka kuta da radi GG ode chuka Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts