Jump to content

And1 u Pioniru


Lex

Recommended Posts

Kako je proshli And1 topic ukaljan sramotnim ponashanjem pojedinaca, evo ga novi.

1) Hvala mladom Alenu na obezbedjivanju karte. :)

Elem, AO je car, [:p] Spider je ok, ona 33ka isto skache kao lud. (dodushe, koshevi su definitivno nizhi nego shto treba da budu...) Mali debeli And1ovac je isto odlichan, a Profesor ima toliko brze ruke da ja ne mogu da verujem.

1/2man1/2amazing je smorio, a josh je hteo i da se shiba. [xx(][b)]

Ovi nashi suuu... nekako pogreshni. A i pristup mechu im je bio pogreshan, ali poshto ih je vodio trener zvezdinih mladjih kategorija, to nije chudo. Bilo ih je 2-3 onako ok lika, ali su razocharali. Na trenutke su ih crnje bash onako sochno isponizhavale...

Najhajlajt ovog eventa je svakako chetvorogodishnji (otprilke, ali teshko da je stariji) klinac koji je na poluvremenu pokazao da ima bolju tehniku od pola nashih prvoligashkih kosharkasha.

Pionir je bio pun skoro do poslednjeg mesta. (ali tih par rupa je nadoknadjeno ljudima koji su sedeli po stepenicama)

Ipak, na ovakve utakmice treba dotji sa nekim drushtvom u hip hop fazonu, malo se ponapijati ili josh poneshto, pa onda djuskati sve vreme... Ovako je publika bila malo smor.

Vredelo je 200 dinara za kartu, u svakom sluchaju. :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

Mene je ubedljivo najvishe razocharao No Fear... Ja sam hteo da udjem i da ga iznabadam...

btw... mozhda ste me videli, dole , parter B prvi red, crna marama oko chela...

JEEEEEEEEEEEJ, uhvatio sam majitzu... shakovao sam hand sa AO-om...

posle tekme.... ja i ortak na bilijar otishli izlazimo kad mixtape tourbus...

mi trchi i ono deri se... AO, AO... i shakovo sam hand....

njanjajaja

nego... debeljuca me je odushevio... kod nas jedino je valjao... mada koliko ... Poison...

mada su svi pichke debele...

Da sam bio na mestu onog crnca shto je bio obuhvatjen oko struka, ja bih ga tako jako zabo u glavu....

i dok su svi posle zvizhdali na amere, ja sam ustao i tapshao...!!!

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

Link to comment
Share on other sites

Da, klinac sabijach od 4 godine. Kod nashih solidni Twister, Poison i 4-ka (ne znam kako se zove), kod njih AO, Spider. The Professor extra dribling. Hajlajt koshevi, kucanje 1 rukom posle pasa o tablu, i kucanje posle odbitka o semafor na kraju. Driblinzi su im extra, videlo se da su se nashi na trenutke totalno pogubili.

@Ph0r3w3r0: ne seri da su ipak doshli tim busom. Ja sam ga bash trazio oko Pionira i nigde ga nisam video, bedak...

Link to comment
Share on other sites

Aj' hronoloshki ...

- Sramotno je to sto su odlucili da prodaju mnogo vise karata nego sto ima mesta. Plus sto su vec oko osam poceli da valjaju samo parter za 500 kinti a ovi nisu uopste pustali nikoga na parter jer je kao "vec popunjeno". Mog'o si da ides na tribine za tih 500 dinara, ali su do tada vec bile pune.

- Pohvala za gledaoce u svakom slucaju, bas je bilo krcato, jedino su mogli malo bolju atmosferu da naprave, no sta sad.

- BS umesto Bassivity ekipe - uvek ce dobiti pohvalu od mene. Ne zato sto volim toliko BS vec zato sto mi ovi drugi nekako ne prijaju, nhf mahi, punzu i ostalim drugarima. Kad sam vec kod te spike, nikad na istom mestu (osim mozhda na kakvom koncertu domacih repera) nisam video toliku kolicinu "hip hop" ortaka, neki u "normalnom" izdanju, neki sa lonama "50 cent" i duxevima "eminem" i to. (*)

- Steta sto nashi nisu od prvog minuta "prihvatili igru" i krenuli da se zezaju. Evidentno je bilo da su se usrali, sto je i prirodno i normalno, a i igraju protiv vec izradjenih "showmena", pa su tek u drugom poluvremenu uspeli da se opuste i zaigraju kako treba. Onaj "No Fear" me smorio svetski, igrao je skoro citav mech, nije dva kosha dao i samo je nesto smarao. Mis'im, vidi se da decko zna da igra, ali ono za street basket i turnire, ne zna zajebanciju na terenu.

- Ja ne znam sve igrace sa terena kao Lex poimence, ali ona dva "pleja" domaca su odigrala skroz kul, a od protivnickih mi se dopao onaj "Ludacris" ;) (sa fro frizurom ali bez trake). Ona mala desantna haubica iz amer ekipe mi je skroz nekako bio bezveze (a vidim da se luka ne slazhe po tom pitanju), em sto se vidi da neke fore radi na fazon "e ja cu sad ovo da uradim a ti me ne diraj" em sto je skakao na ove nashe kada ga prodju i faulirao samo da ne bi bio "ispaljen".

- Onaj sto je hteo da se bije se mnogo zaneo, da je nastavio garant bi mu uleteli i ovi sa tribina. A mucheni panduri jedva se sastavili posle kad su izashli pred "parter".

Najhajlajt ovog eventa je svakako chetvorogodishnji (otprilke, ali teshko da je stariji) klinac koji je na poluvremenu pokazao da ima bolju tehniku od pola nashih prvoligashkih kosharkasha.

Apsolutni hajlajt i pohvala i najsvetlija tacka citave veceri ide njemu! I zaista ima cetiri godine i iz Skoplja je. Mislim da je Davor ili tako nesto rekoshe da se zove ... klinac je skroz lud, dobio je najvece ovacije u hali.

- Ovi nashi sto su pikali jesu imali pogresan pristup (one silne trojke to i potvrdjuju) jer su jurili rezultat rekao bih, a kao da ne znaju da negde u pravilima i ugovoru pishe da and1 amer ekipa ne sme biti pobedjena pod bilo kojim uslovima. Ovako su im ljudi racunali samo neke malo bolje poteze, osim ako trojkama nisu hteli da pokazhu kakvi su "solo kvaliteti".

- Inace, znam da cete sad reci da je to takva igra, nekako mi je ono malo glupo kada su pravila bas tako "liberalna", gde sude bukvalno samo tezhe faulove. OK, nemam nista protiv onog atraktivnog vodjenja lopte, udaranja u glavu, levo desno, ali mi je bezveze kada ne sude aut dok baja stoji u njemu, i tako neke slicne "krupnije" prekrshaje.

U svakom slucaju je fino bilo, posebno drugo poluvreme, drago mi je sto su se na kraju svi "zgotivili" ;> odnosno ispozdravljali i ovo ono, ne bi bilo dobro da smo napravili neke incidente, ne bi vise nikad dosli, ovako ajde, nesto se desava, prvo and1 onda phil colins ;>

Ima neko slike? Na karti pishe zabranjeno unosenje fotoaparata a svi zivi su ih imali.

Driblinzi su im extra, videlo se da su se nashi na trenutke totalno pogubili.

Mozda sam ovo negde gore i spomenuo, ali sta pa ocekujete od ekipe domace koja je vezbala dva meseca, a crnci (pored toga sto su crnci ;) pikaju vec par godina (ako ne i vise). Kada bi ovim nasima dali jos koji mesec i naterali ih da se opuste, sigurno bi bilo zanimljvije. I sad vidim da sam zaboravio da pohvalim Profesora, svi ga spomenuse pa se setih, a to je jedan od retkih kojem sam zapamtio nick.

(*) - BTW, jel se to meni ucinilo ili je glavni DJ bio onaj plavushan sto je prvi izasao iz 187 i sto mu se pesma nalazi na "kompilaciji najvecih svetskih DJeva" ? I drugo pitanje, kud i kamo vaznije, da ne zna neko od nashih hoper drugara kako se zove ona "stvar" ili matrica ili sta vec koja je isla bas prva prva prva nakon BSa, kada je onaj crnja krenuo da najavljuje ekipe pa malo pre toga? Skroz mi se svidja ritam.

Link to comment
Share on other sites

Bilo fino. Drugo poluvreme ispunilo vecinu ocekivanja.

Crnja koji je zapoceo svadju je stvarno ispao jadan. On bi trebao da bude neki showman, a ne da se ponasa ko indijanac. Publika je bas zestoko reagovala. Imitiranje majmuna i ostale fore. Priznajem, isprva sam i sam naseo i krenuo da psujem i pljujem al sam onda skapirao sta radim. Cini mi se da se nisu izmirili, da bi im publika zvizdala do kraja. Bio sam u zadnjem redu na tribini pa nisam lepo video, al mi se cini da su BS-ovci krenuli da ulecu kad je bilo to. Cak mislim da je Skabo srusio onu ogradu iza kosa.

Klinci su bili najaci, i mali koji tapka dve lopte [:)] i mali koji igra breakdance bolje od starijih ortaka.

Link to comment
Share on other sites

gledo sam par epizoda tog and1 basketa na espnu.spider iliti spida je trebao u jednoj epizodi chak i da ispadne,a gle ga sad:Donaj belac,profesor ili kako vec ima najbrzhi i najlepshi dribling.

gledo sam sinoc neshto malo,smorio sam se.sem malog koji je car.kad je podizao publiku rukama \o/ :D

salt wat fish fresh wat fish?

Link to comment
Share on other sites

heh ;)

gde ste drugari?

bilo je interesantno... naravno ne preterano posle 8 odgledanih mixtapeova i par sezona na espn streetball-u, ali interesantno.

sama utakmica showtime, uz ono pesnicenje na pocetku koje je bilo besmisleno, trebao je sudija ramusovic (legenda) fore radi da ih obojcu izbaci iz igre.

potezi ok, vec sve vidjeno na 8 mikstejpova koji se mogu naci i par espn streetball sezona.

nasi su, sto kaze lex, bili pogresni... mada treba im oprostiti. niti igraju zajedno, niti bas igraju dobro (sta je sa momcima sa fontane underdogz, sta je za zemuncima koji su prosle godine uzeli turnir na kalisu, sta je sa ekipom koja je kod praje na turniru kucala ko luda...). nekako mi se cini da je par igraca tu pozvano samo zato sto visi na kalisu na zvezdinim terenima. lik sa brojem 34 recimo stalno visi tamo ;))) i igra isto kao i tamo, na silu i sebicno. znaci veoma atraktivno ;).

samo jedno zakucavanje nasih... mislite o tome!

ao (ao), spyda (13), professor (10), pharm (23), go get it (33), 50 (50) odigrali pristojno, 1/2 pravi ciga, ostali ok. samo sto su main, sik i prime igrali malo.

od nasih, baja broj 23 (valjda koji je cepao trojke), 4 koji je jedini zakucao i imitirao spyderovu foru ;) i 34 su davali neke poene. ostali slabo, mada su bekovi prodali par finti (posle zilion pokusaja i izgubljenih lopti).

mene je smorilo sto su nasi pokusali da igraju njihovu igru. to ne ide, ne mozes basketasu koji ceo zivot drlja tu loptu prodavati dribling kroz noge. pa cak ni 50-ju koji nije neki brz lik. jednostavno ne ide...

ao je uneo malo pozitive posto je publika pocela da zvizdi i skace na teren, ali zaista ne mogu da skapiram nase igrace koji mu ne dobacuju loptu par mintua koliko je igrao za nas.

nalupali su nam banana u prvom, i zakucali nas u drugom. spyder stvarno utire kako skace a i 50 iako je znantno visi. mislim da su kosevi ok visine bili jer ako nije tako onda ovi nasi bolje da odma prestanu da se igraju sa loptom. ja zaista znam malo basketasa koji ne mogu da se okace na kos. pola ovih nasih je jedva stizalo do obruca...

e dolazimo do publike... jeste da su mahom bili klinci, i da je sve ovo and1 hype, ali da se navija protiv svojih to je malo bulja. jednostavno aplaudirao sam na svaki dobar potez and1 ekipe, ali nisam dopustio sebi da skacem ko marva od srece kada nas zakucaju ;). ne znam mozda je to do mene, mozda sto sam matoriji, ali sam vise navijao za nase iako se nisam zaludjivao da ce da pobede.

i ona ekipa sto je htela da izadje na teren da se bije je stvarno ciganska... veca od cigana koji su se pobili. posle 10 minuta je vec aplaudirala, a na kraju je skakala i drala se da uzme smrdljive patike koje su bacali. da su svoje kobase zabacili u publiku ovi bi se tukli oko njih.

eto ;)

organizacija manje vise, ok, s tim sto me je iznenadio pun pionir. zaista, bez reklama na tv-u, sa svega par najava i flajerima u gradu, ljudi su popunili pionir, a mislim da su ispred pionira i tapkarosi ostali bez karata. cudno i pored ok cene.

sada nam ostaje da cekamo and1 mixtape vol.9 i da vidimo koliko materijala ce biti iz bgd-a.

i da... ugovori da and1 ne sme da izgube ne postoje, and1 je gubio tekme na letnjoj turneji po americi. par u newyorku, jednu u sac-townu i mislim da ih je chicago opako namucio. gledao sam neke gde je bilo manje atraktivnih poteza, a vise pravog basketa. tako su i nasi trebali da odrade. :) kad ne znaju da kucaju, igraj 2na2, pravi blokove i puni kos!

uzdravlje svima!

smorio sam sa zilion karaktera, ali ja retko pisem na ruru, pa mi oprostite.

Link to comment
Share on other sites

heh ;)

gde ste drugari?

jujujuju ... jel ovo moguce? ;)

ao je uneo malo pozitive posto je publika pocela da zvizdi i skace na teren, ali zaista ne mogu da skapiram nase igrace koji mu ne dobacuju loptu par mintua koliko je igrao za nas.

To je bilo na fazon "e ajde igraj malo za njih, kamenovace nam autobus" ;)) Moram priznati da je to bio ok potez, ali ni meni definitivno nije jasno sto mu nisu bacali loptu. Znaci prvo ajde kao napad ide pa mu ne bacaju, nema veze. Onda one dve kontre, covek sam pod koshem, ovaj kao lagano preko pola vodi loptu ... skroz blesavo.

organizacija manje vise, ok, s tim sto me je iznenadio pun pionir. zaista, bez reklama na tv-u, sa svega par najava i flajerima u gradu, ljudi su popunili pionir, a mislim da su ispred pionira i tapkarosi ostali bez karata. cudno i pored ok cene.

Hm, bez reklama na TVu i bez najava i flajera? :) Bata Vego, pa pola bilborda po gradu reklamira (tj. reklamiralo je) ovaj hepening, a bogami je bilo i dosta reklama na televiziji.

i da... ugovori da and1 ne sme da izgube ne postoje, and1 je gubio tekme na letnjoj turneji po americi. par u newyorku, jednu u sac-townu i mislim da ih je chicago opako namucio. gledao sam neke gde je bilo manje atraktivnih poteza, a vise pravog basketa. tako su i nasi trebali da odrade. :) kad ne znaju da kucaju, igraj 2na2, pravi blokove i puni kos!

Ma dobro, ja sam to rek'o vise iz zajebancije, ali me uopste ne bi cudilo da tako nesto postoji. Ajde kao u americi kul, ali nekako mi je sumnjivo da bi oni sad isli na turneju po evropi na fazon da ih pobedjuju (ako mogu da ih pobede naravno) jer se time gubi njihova popularnost.

Ovo ostalo za publiku se sve slazhem!

A i daj postuj malo vise, vidis kako je zanimljivo :>

Link to comment
Share on other sites

pa dobro slabo ja gledma tv, obicno skinem sta mi se gleda ;) eventualno neke emisije sto jos niko ne grebuje ;)

inace ok, bilo je reklame, ali pionir je prazan tokom sezone pa i za derbije nije ovoliko pun ;)

pozdrav!

p.s. nedostajao sam ti priznaj... inace off topic pojavio se .torrent za fear.

Link to comment
Share on other sites

p.s. nedostajao sam ti priznaj... inace off topic pojavio se .torrent za fear.

Naravno, kako nisi ... forum bez vege prosto nije kompletan :> Sta kazes, torrent? U fino, taman sam kupio jachu graficku za kucni komp, moracu da proverim da ga neko vec nije skin'o...

inace ok, bilo je reklame, ali pionir je prazan tokom sezone pa i za derbije nije ovoliko pun ;)

Pa znas kako, ovoga puta su dosli i svi "hip hoperi" i roditelji sa decom da gledaju kosharku jer "nema huligana", a i kvalitet naseg basketa kapiram dosta utice na to :)

Link to comment
Share on other sites

pa dobro slabo ja gledma tv, obicno skinem sta mi se gleda ;) eventualno neke emisije sto jos niko ne grebuje ;)

inace ok, bilo je reklame, ali pionir je prazan tokom sezone pa i za derbije nije ovoliko pun ;)

pozdrav!

p.s. nedostajao sam ti priznaj... inace off topic pojavio se .torrent za fear.

desi kolega hubljanine :D

ima ga i na torrentu u lokalu, da se ne muchish :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

hm, promaklo mi je to Lakijevo pitanje pri prvom čitanju... a u materinu. Da, DJ je upravo taj iz 187, sad mu je umetničko ime DJ Prema :)

Ja uopste nisam znao da je njemu keva ona Radmila Karakljajic (mislim da se tako zove), al' to sad nije toliko vazno uopste. Vazno da je on uspesan ;)

A pesmu 100% znam, samo ko će se sad setiti
Link to comment
Share on other sites

Ne, nego znaci da je instrument bio udarackog tipa na fazon ksilofona ;) Gde dz dz da ubace na takav hepening, pa krenuli bi odma' da ih jure ovi brojni hoperi ... mada ustvari, morali bi da drzhe pantalone jednom rukom da im ne spadnu, onda i nisu nesto brzi ;)

Ajd' hvala, ako se setis kul, ako ne, nije zaglavu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...