Immortalis Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 evo pocinje na 3k, eto da vas opomenem, posle utisci :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 treba naći daljinski u ovom haosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 sad cu da vidim, nadam se da ce biti dobro Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 (edited) ja sam zadovoljan shta sam video, odushevljen nisam postho sam sve poteze vec video buduci da imam gomilu and1 mixtapeova.Ocekivao sam neshto novo ali ajde ni ovo nije loshe :D. Moram dodati da nashi nisu bili loshi, malo su se prepali na pocetku, ali drugo pololuvreme su solidno igrali , onaj tip mi je bio smeshan shto je cuvao glavu non stop :D. Nekoliko nashih me stvarno iznenadilo. Samo nisam ukapirao zashto onaj jedan nije vratio kad ga je drmno po glavi, ja bi refleksno odma uzvratio, mozda su imali neki ugovor da nema tuce or smth. Strashno su brzi , ali sumljam da bi dobro proshli na regularnim utakmicama. Edited October 13, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 u jebote, sta bih dao da mogu da skacem kao oni ludaci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ljudi stvarno kidaju....gledao sam kod ortaka par videa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Jel sacuvao neko replay? Ne,ozbiljno,zna li neko da li ce uopste biti repriza? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Mnogo su nekulturni. A nashi su glupi ko qrac. Igraj jaku odbranu kao da je finale... To je sve 4Fun shta ga koj qrac drzhi oko struka. Trebao je crnja da ga napuca u vugla! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Jao kad ga je onaj gurnuo onako bezobrazno pa ne znam da koji god je ugovor tako bi ga iznabadao GRRRRRRRRRRR sto mrzim kad to vidim, pa jebote uhhhhhhh..... E sad mi je laskshe kad sam se iskenjo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ukoliko je poceo show AND1 kosarkasa !!! Zasto nisi ranije najavio,ako si znao. Ima li reprize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 gr8 game, gr8 show... Extra su, bash ono shto sam ochekivao od njih.... Nashi, solidno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Shta reci osim - cirkus...ali u najpozitivnijem smislu rechi. Nigeri su stvarno mnooogo l00di...skochnost, tehnika....bruka... Jedino je usrao atmosferu onaj lik 1/2 man 1/2 amazing kad je udario nasheg...mis'im koji mu qrac bio nemam pojma, a lik je tu kao najstariji i najiskusniji. Posle kad su se malo smirile starsti bash je bilo xtra dojajno. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Klinac na poluvremenu je najjakiji. Ne znam da li je to bilo na TV-u? Takodje A.O. kad je pred kraj driblao lika kod baseline-a. Znaci negde oko trojke je zafrljacio loptu u tablu - ali sa strane u tablu. I idealno mu se vratila. SHOCK! POsle mu nazalost potez nije uspeo da kraja... Uglavnom, zaista nije lose... nestosto se ne vidje tako cesto ovde. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Ukoliko je poceo show AND1 kosarkasa !!! Zasto nisi ranije najavio,ako si znao. Ima li reprize ← nisam znao, prebacivao kanale i slucajno naleteo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Da se ne ponavljam, utisci su na Sport forumu. Uglavnom, extra potezi, po meni najbolji Spider i AO, a kod nas su ok Poison, Twister i 4-ka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts