Jump to content

and1 na 3k

Recommended Posts

sad cu da vidim, nadam se da ce biti dobro

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ja sam zadovoljan shta sam video, odushevljen nisam postho sam sve poteze vec video buduci da imam gomilu and1 mixtapeova.Ocekivao sam neshto novo ali ajde ni ovo nije loshe :D. Moram dodati da nashi nisu bili loshi, malo su se prepali na pocetku, ali drugo pololuvreme su solidno igrali , onaj tip mi je bio smeshan shto je cuvao glavu non stop :D. Nekoliko nashih me stvarno iznenadilo. Samo nisam ukapirao zashto onaj jedan nije vratio kad ga je drmno po glavi, ja bi refleksno odma uzvratio, mozda su imali neki ugovor da nema tuce or smth. Strashno su brzi , ali sumljam da bi dobro proshli na regularnim utakmicama.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Shta reci osim - cirkus...ali u najpozitivnijem smislu rechi. [:D]

Nigeri su stvarno mnooogo l00di...skochnost, tehnika....bruka...

Jedino je usrao atmosferu onaj lik 1/2 man 1/2 amazing kad je udario nasheg...mis'im koji mu qrac bio nemam pojma, a lik je tu kao najstariji i najiskusniji.

Posle kad su se malo smirile starsti bash je bilo xtra dojajno.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Klinac na poluvremenu je najjakiji. Ne znam da li je to bilo na TV-u?

Takodje A.O. kad je pred kraj driblao lika kod baseline-a. Znaci negde oko trojke je zafrljacio loptu u tablu - ali sa strane u tablu. I idealno mu se vratila. SHOCK! POsle mu nazalost potez nije uspeo da kraja...

Uglavnom, zaista nije lose... nestosto se ne vidje tako cesto ovde.

facebook.com/speed.rs