Immortalis Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 kako dobra slidza : DDD Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 sto je jos veca fora to neide samo na ptice u turskoj su pored toga sto su ubili ptice morali da ubiju i kucice tako da i ker moze da ga dobije. tako da ljubitelji pasa cuvajte svoje kucice ja znam da svoje hocu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 sto je jos veca fora to ne ide samo na ptice u turskoj su pored toga sto su ubili ptice morali da ubiju i kucice tako da i ker moze da ga dobije. tako da ljubitelji pasa cuvajte svoje kucice ja znam da svoje hocu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 a jeeeeste sad, i onda pilici mutiraju u zombi pilice a ljudi u neke humanoidne zombi pilice i onda se svi mi odjedamput nadjemo u nekoj policijskoj stanici sa shotkama u rukama i razmazujemo ih po zidovima i na kraju se ispostavi da je kentaki frej chikn bio umeshan u ovo , posto je bio deo projekta "vojnika buducnosti", zato su stvorili zombi-covek-pile armiju da bi osvojili svet, i onda ulece pilessis i mi ga ubijamo, ali on ostaje ziv i mutira i tako jedno 10-15 puta i na kraju amerika baci nuklearku na beograd a mi pobegnemo u helikopteru , ka nepoznatom pravcu. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ghoste, jesi razmishljao da ponovo posetish onu ustanovu u kojoj si blejao jedno vreme? @topic: Realno, uopshte se ne brinem. Kao prvo, virus ima jako (JAKO) male shanse da mutira, a i sada se ptice sele iz nashih krajeva pa ce potencijalni problemi biti preseljeni u druge krajeve sveta. Poshto u Evropi ima jako malo pojedinachnih sluchajeva gripa kod zivotinja, kapiram da ne moze da se rashiri ni medju njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Saint..lol slika je pro, pogotovo ono oko sto visi na grani!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ghoste, jesi razmishljao da ponovo posetish onu ustanovu u kojoj si blejao jedno vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts