Goga[TT] Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Opa 4gl u se activirao posle duzeg vremena, nemojte loshe da me shvatite ali od 4gl-a ocekujem najvishe da se plasira u WPL ligu, jer jednostavno nema igraca koji bi neshto mogli da urade sem mileta, jer vladicu boli kurac da se trudi kada igra neki mech preko neta ( valjda mu je losh osecaj kada nema ljudi da mu dobacuju "bravo vladice" takav je po prirodi :/), a duke moze neshto da uradi ali pod uslovom da dodje na vreme, samo ne znam ko ce igrati 2 vs 2?, poshto niko od gloryanaca nije uvezban... Ocekujem od highl1a da ih dovede malo u red ako ne za ovu ligu barem da se spreme za sledecu i razvale sve... Good Luck and Have Fun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) gogo , ima josh nekoliko dana lufta da se vratimo u formu, samo da sharkija nateram da upali war kad se vrati sa exkurzije i osvajamo WC3L iz prve sto se tice 2v2 ekipe, mare /zaba ftw Edited October 12, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Sharky posle exkurzije ide na urgentnu na ispiranje od preterane kolicine alcohola, nemoj to da izostavish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Sharky posle exkurzije ide na urgentnu na ispiranje od preterane kolicine alcohola, nemoj to da izostavish :) ← jbg drzacu njegovu kesicu od infuzije iznad monitora, a vezacu invalidska kolica za nogu od stola. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 jbg drzacu njegovu kesicu od infuzije iznad monitora, a vezacu invalidska kolica za nogu od stola. ← a glavu uperi u ekran u pusti replay neki i to se zove multitasking :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) nemoj tako, tu nam je mile, ja se u njega uzdam najvishe od svih. Shta bog da,bice, josh jednom tnx. ← mile ce da sabije samo fleke po sebi dok igra nista vise ;P a za sharky-a nema pomoci ^^ Edited October 12, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 a glavu uperi u ekran u pusti replay neki i to se zove multitasking :) ← Ovaj zerox prolupao u poslednje vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Ovaj zerox prolupao u poslednje vreme ← ovaj goga previse smara u poslednje vreme?ako te smara nemoj da se nadovezujes na pricu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Pa smara me to shto na svaki post on mora da se nadoveze i quoteuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 pa jbg mozes nesto da uradis?procitaj ako ti se ne svidja preskoci ako ti se svidja prokomentarisi :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ma pazi realno gledano da se nelazemo ja bi dao sve od sebe da imam vremena a i da ga namemam nasao bi ga da sam na neki nacin motivisan...jbiga :( ali dacu za clan war sve od sebe sto trenutno mogu ja licno mislim da mi mozemo sve tu da tucemo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) ma pazi realno gledano da se nelazemo ja bi dao sve od sebe da imam vremena a i da ga namemam nasao bi ga da sam na neki nacin motivisan...jbiga :( ali dacu za clan war sve od sebe sto trenutno mogu ja licno mislim da mi mozemo sve tu da tucemo :) ← vladice , jel tebi kojot tjale? Edited October 13, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ja licno mislim da mi mozemo sve tu da tucemo :) ← Hmm da koga sami sebe?:) al aj gl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) ma pazi realno gledano da se nelazemo ja bi dao sve od sebe da imam vremena a i da ga namemam nasao bi ga da sam na neki nacin motivisan...jbiga :( ali dacu za clan war sve od sebe sto trenutno mogu ja licno mislim da mi mozemo sve tu da tucemo :) ← kakva recenica : ) (ovo nije istina.avi! ^^) Edited October 13, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 gl, gl najzad neka liga sa nasima..... pozzZ ajde pa da prodjete kao fudbaleri, prvi u grupi.... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 nije jos liga ovo je quali za tu ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ja mislim da je najveci problem 4gl-a u neaktivnosti - vecinu nasih igraca skoro nikad ne vidim na bnetu, ljudi imaju zivot i ne vezbaju dovoljno. Ranije sam chesto vidjao Sharkija, sad i njega nema jedino je tu Zerox bulja ali ko bi bio lud da da njemu da igra :))) U svakom slucaju uz malo vezbe i vere u sebe mislim da mozete da dogurate mnogo - osim verge-a i play-a mozete sve ostale da dobijete - samo ako se potrudite i vezbate malo vishe. cheers ← gde se nalazite na b-netu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Obicno se u devet nalaze kod konja,ali ceto to bude i na uglu ulica 5.oktobra i ruzveltove.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ako vi kazete npr. play-it je jak tim otkud znate da oni ne misle isto o 4gl :)GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 mislim da smo od ostatka jachi, ali opet to nishta ne mora da znachi. ← To su te isqsne rime ^^. gl 4gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Play clan je iskreno sranje bez ona dva Koreanca... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 sranje je i sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 sranje je i sa njima ← Njih dvoje su bolji od 99% posto evropljana, tim se ne sastoji iz 2 igraca... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Play clan je iskreno sranje bez ona dva Koreanca... ← abver je sranje? brain check :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) spider je bulja a lyn je dobar, anyway zar su oni izasli? sem njih abver je jedini koji vredi ;] Edited October 13, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts