Sajro Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Nisam bio na RUR forumima jedno par nedelja (mozda sam par puta bacio pogled i postovao koj post) i sada gledam/chitam poslednjih 10-15 postova - pa ovo je uzas! Mislim da ima inteligentnijih postova/topika na CS forumu nego ovde. Jebena igra i "za shiroke narodne mase" system.. mislim ljudi, da li vi chitate posle to shto napishete? Otju da dodam, ne mislim samo na gluposti tipa "ubio sam sam sa lvl 30 warriorom lvl 50 paladina" etc vetj na stvari tipa "u jebote i znas onda ja?!?!?...omg!!11..))))" i slichne gluposti.. dajte malo na pravopisu i koristite bar osnovne mozdane tjelije pri pisanju posta/topika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 koliko si ti likova obrisao cyro? znam da si prestao da brojish =) pozdrav Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 koliko si ti likova obrisao cyro? znam da si prestao da brojish =) pozdrav ← Mnogo, mada da li je to vazno za ovu temu - ne! ;) Baj d vej, niko nije verovao, ali DA skrasio sam se sa jednim likom i super mi je! Priest wtf! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 koristite bar osnovne mozdane tjelije pa vazno je zbog ovog dela =) svaka chast ali pazi... nemoj da brisesh priesta kad te neko pobedi ne postoji chovek koji nije izgubio... priestevi umiru... chak su i primarna meta u pvp-u ali su neverovatno korisni ako igraju pametno Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 Ma nemam problema shto se tiche umiranja, redovno me gankuju i sabijaju ali sabijam i ja njih! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) that's the spirit boy Edited October 12, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Baj d vej, niko nije verovao, ali DA skrasio sam se sa jednim likom i super mi je! Priest wtf! ;) Shta i warlocka si..... ajoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Uglavnom u potpunosti se slazem s poentom ovog posta Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Sta da se radi, kad nesto krene da bude popularno, nadju se svakakvi ljudi. Samo znajte da to nije problem samo na ovom forumu i samo kod nas ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Znas ono - hiljadu ljudi - 1000 cudi :) i razmisljanja i svakakvih cuda... Ako hoces popularnost moras da trpis i debilizam, ima toga na izvoz svuda ne se brines P.S. hiljadu zena.... =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ...2000 grudi... =o) i posle ko sve postuje i kako postuje na ovom subforumu a moderatori se ponashaju ovako..ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Tjiro u shta se kladimo da ces i njega da batalish uskoro ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 Tjiro u shta se kladimo da ces i njega da batalish uskoro ? :) ← U 'sha otjesh? =) Ako dodjem do lvl 60 nabacish mi neku ortakinju za kress.. ako ga promenim, jebiga ne znam - mozesh da me slepujesh po guzi koliko 'tjesh! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Hahaha ex1le kupuj kurvu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Nemo' der ga menjati leba ti :) Eto ako stignes do 60 sa njim nek ti kupi epic mount :) etoooo to je fer :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) E malo pre sam sabio jebenog palu , kastovao sam shadow bolt , onda samo kastovao ............ kako sam ga samo rokao ono nema nigde ....... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : ): ) : ): ) :) : ) :): ) Edited October 12, 2005 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 priestevi umiru... chak su i primarna meta u pvp-u ← O da...nema nista lepse nego kad krene neki grupni pvp i odma se na tebe zalete warrior, rogue, mag i jos poneko pride...ovi ostali ko da i nepostoje :) a shto se tice teme topika.....cekaj bre sta bese tema topika? Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 haha da vidish jednom... ja se proshunjam iza fajta i krenem na priesta... iskasapim ga ko kretena kad odjednom mi se okrecu 3 warriora i sva trojica charge na mene... HAHAH koji zakon umro sam od vazduha silovanje... al sam ubio priesta !! i zauzeli smo blacksmith Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 O da...nema nista lepse nego kad krene neki grupni pvp i odma se na tebe zalete warrior, rogue, mag i jos poneko pride...ovi ostali ko da i nepostoje :) a shto se tice teme topika.....cekaj bre sta bese tema topika? ← E moj saurone nije to nista...ja sam ti spitovao sve rogove i magove u ab ..ma celu alijansu..i sada svi prvo mene ubijaju. To je komedija...seo ortak mesto mene da igra decko poceo da vristi "sta si ti radio idiote draze im tebe da ubiju nego zastavu da uzmu" :))) Nego saurone ti si bese na dunemaulu 60i prist ? Ako jesi ostavi nick ovde ili me wisp u igri plz :) Figl mi je nick i tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 a u figle ala si ti neupucen, pa to je nasa maskota i bitch tronetti Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Hehe.... Znaci strasno...krenuo sam da pisem kako mi je isti nick kao i ovde kad sam skapirao da nije isti Ko sto rece Petros nick mi je Tronetti Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts