Jump to content

Logitech-ov novi laserski miš


Gospodin

Recommended Posts

Jedna od poznatijih firmi koja se bavi proizvodnjom perifernih uređaja za PC računare, Logitech, predstavila je svoj novi proizvod. Reč je o laserskom mišu MX610 koji koristi wireless na 2.4 GHz za povezivanje sa računarom. Novi Logitech-ov proizvod je izuzetno precizan, lagan i važi za prvog ‘pametnog’ miša. Naime MX610 prati rad vašeg računara, tako da se nalazi u modu u kojem je i računar na koji je povezan, maksimalno štedeći baterije. Ako je računar ugašen, ugasiće se i miš. Garancija koju proizvođač daje na ovaj proizvog je pet godina i za sada još nije objavio njegovu cenu.

mislim da je to to...pise kao da je cena 60 $

Supplied By: Logitech

Price: $60 USD

a evo i slike pakovanja..

IMG_1933.jpg

Hated by some...Loved by few...Respected by all...

Link to comment
Share on other sites

Za pro igranje ti je maltene jedini dobar izbor G5. G7 je meni odgovarao, ali vazda ljudi kenjaju oko bezicnih miseva i igranja. MX 610 nema toliko dobar laserski senzor kao G serija i uopste nije ni namenjen igranju, vec samo kao dobar bezicni mis. Od G7 je losiji i zbog toga sto umesto izmenjivog akumulatora radi na dve standardne baterije, pa je samim tim em tezi, em moze da vam se desi da vam riknu baterije kad vam je najpotrebnije. A i G7 ima foru sa stednjom energije, samo kod njega to nije toliko bitno jer uvek mozete da ubacite drugu bateriju koja se puni dok vi igrate. Inace MX610 je sasvim pristojan bezicni mis.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

ehh....pa sve zavisi od potrebe...i ja furam moj BJ-58 vec tri godine i nije mi zao sto nisam dao 80e za dual, zato sto mi ne treba :)

inace ovaj 610 je sjajan i po razumnoj ceni (napolju), nisam optimista i mislim da ce comp land da opali dobranu cenu za taj mis. Ako je logitec preporucio 60$, prodavace se i po 50$ , a kod nas ce biti bar 70e :(

snatch.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...