Jump to content

Fudbal

Ramirez

Recommended Posts

pa posto smo jednom nogom vec direktno na sp mislim da je red da krenemo i mi ovde da pravimo idealan tim reprezentacije koji bi igrao u Nemackoj... malo da se zanimamo ako nista drugo.

evo mog tipa: golmani: Jevric / Kralj

odbrana: Vidic, Gavrancic, Krstajic, Lukovic / Basta i onaj mali Trisovic bi mogli levog i desnog kao izmene da igraju

sredina: Djordjevic, Vukic, Stankovic, Duljaj / Nadj kao klasican neandertalac moze da bude zadnji vezni

napad: Kezman, Zigic / Ljuboja i Rambo (i ako nisam siguran za njegove godine siguran sam da moze da igra u reprezentaciji [:D] )

edit: moze i Vucinic u napad kao izmena za pocetak i zaboravih na Koromana i Dragutinovica... Vukcevica i Ilica bih pustio da glume zivi zid na treninzima [;)]

Edited by Ramirez

pa posto smo jednom nogom vec direktno na sp mislim da je red da krenemo i mi ovde da pravimo idealan tim reprezentacije koji bi igrao u Nemackoj... malo da se zanimamo ako nista drugo.

evo mog tipa:                    golmani: Jevric / Kralj

odbrana: Vidic, Gavrancic, Krstajic, Lukovic / Basta i onaj mali Trisovic bi mogli levog i desnog kao izmene da igraju

sredina: Djordjevic, Vukic, Stankovic, Duljaj / Nadj kao klasican neandertalac moze da bude zadnji vezni

napad: Kezman, Zigic / Ljuboja i Rambo (i ako nisam siguran za njegove godine siguran sam da moze da igra u reprezentaciji  [:D] )

Kralja ne bih stavio ni da prodaje semenke na stadionu

golmani: Jevric/Stojkovic

odbrana: Vidic, Gavrancic, Krstajic,Basta, Dragutinovic, Lukovic moze ko izmena.

sredina: Duljaj, Stankovic, Vukic, Koroman, Kovacevic, Ilic, Vukcevic (ako prestane da davi loptu)

napad: Kezman, Zigic, Vucinic, Ljuboja

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja i dalje ne mogu da verujem da vi i dalje zaboravljate Dareta,koji je po meni toliko neopravdano van repke da ja nemam reci...covek pakuje golove,prave se penali na njemu,ima i asistencije,stvarno je trenutno u extra formi...a da vam ne pricam da Milosevic mora da dostigne 100tekmi pa vi vidite...takodje,ja stvarno nemam pojma zasto bi Basta morao da bude na spisku,ajde kad bi znao da ce da igra,ali mi trenutno zbog Petkove taktike nemamo tog desnog spoljneg,zato sto ga gavrancic igra...a Lukovic se skroz slazem da treba da bude na spisku...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

da,mislio sam na Kovacevica...

@Ramirez

a jebiga brate,zasto ne at the moment...ako si pratio zadnjih par utakmica primere sigurno bi video da je na svakoj tekmi dao gol ili imao po asistenciju...protiv atletiko m. dao dva komada i penal na njemu,protiv Betisa dao go,protiv majorke namestio,protiv Alaves isto penal na njemu bio...kapirash?

Ja npr. nikad ne bi stavio Kralja u repku ni Nadja,a i sto bi taj Trisovic igrao kad trenutno ima bolji izbor...

a da ne pricam o Rambu,covek jeste car,ali on nije igrao kada je trebalo(slicno ko i Drulovic) jer ih nisu zvali,a sada da igra bilo bi bogami smesno...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kralja ne bih stavio ni da prodaje semenke na stadionu

golmani: Jevric/Stojkovic

odbrana: Vidic, Gavrancic, Krstajic,Basta, Dragutinovic, Lukovic moze ko izmena.

sredina: Duljaj, Stankovic, Vukic, Koroman, Kovacevic, Ilic, Vukcevic (ako prestane da davi loptu)

napad: Kezman, Zigic, Vucinic, Ljuboja

Slazem se care,samo bi ja stavio u sredinu Djordjevica,a u napad Jestrovica umesto Ljuboje.Drugo je sve OK za sada,a za buducnost cemo da vidimo posle kad prodje SP(ako se kvaifikujemo daj Boze!)

Da bas taj

ako si gledo Zvezda-Braga svatices

pa jel onda treba da zovemo i Pantica zbog toga sto je branio dobro protiv Reala?

ako neko pomisli da sam u fazonu ja hejt>zvezda zbog ovoga... kako da kazem... 80% drugova mi navija za zvezdu, neki su jako aktivni na stadionu i od tih sto su aktivni svi prozivaju Stojkovica. Ja licno ne pratim ni nasu ligu ni tekme u evrokupovima pa nisam gledao Stojkovica ali ako meni navijac zvezde... i to tifoz kaze da je bulja ja mu verujem :P

neznam za pantica ali stojkovic je dosta bolji od kralja

nisam ni mislio kao prva postava

pa doooobro,

o tebi sam stvorio sliku kao o choveku koji se razume u fudbal... ovaj post cemo pripisati "navijachkoj pristrasnosti"

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Izvini iskusni poznavaocu fudbala

ne ne ne pogresno si me shvatio :) niti sam neki poznavalac fudbala niti ishta ali sam razmisljao o necemu o chemu mi je drug[inache okoreli delija] govorio pre Makabija [2:5] "Partizanova odbrana ce funkcionisati sve dok je Kralj na golu" - tako je i bilo

a i ja lupam kad bezveze ulazim u poredjenje golmana preko postova... na derbijima cemo videti koji je bolji sigurno...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...