Lucky Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ljudi, nemam ja problem da vi pitate nekoga od admina ili moderatora nesto putem PMa, ali nemojte biti sebicni, dajte da odgovore mogu da vide jos neki kojima bi mogli biti interesantni, cisto da i oni sebi mogu da pomognu ako nalete na isti problem. Isto tako, veca je verovatnoca da cete dobiti brzhi odgovor ako pitate sve forumashe, umesto samo jednog admina. Daklem, evo ga C/P iz PMa: I Pre neko vece sam bio na ovom forumu i pojavio mi se error da mi je veza pukla...Bilo je negde 1h uvece pokusao sam ponovo da se konektujem i nista.Kada sam podigao tel nije bilo signala.Pozvao sam svoj broj fiksnog preko moba ali mi je telefon bio zauzet..Sledeceg jutra podigao sam slushalicu tela i sve je bilo normalno.Iskljucujem mogucnost da je tel bio neispravan jer da je tako sumljam da bi ga telekom popravio da pola sedam ujutro.Pitanje je sad posto net placam preko tel racuna,da li je moguce da mi se neko uhakovao na komp izbacio iz mrze i koristio moj broj?I kako se to moze odraziti na moj tel racun!?! III Da li postoji neka fora da vidim trenutno stanje tel racuna? Moji pikovi ;) II - Imas dvojnika :) Ova druga varijanta je jako malo verovatna III - Ima, mozes na telekom sajtu to da pogledas. cekiraj starije topice, usluga se zove Moj racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ma koji kurac moj rachun,dok dobijesh tajni pin od njih ima da se preporodish. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ^^ ja ga dobio za 3-4 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ja sam dobio pin bez nekog čekanja, ali sam onda zaboravio koji sam username izabrao tamo tako da svakako ne mogu da koristim "uslugu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 koja je vasha tajna?da ih spamujem dok ne dobijem?:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 pazi, pošto ti to donesu na nekom skrnavom papiru, kapiram da se izgubilo u pošti il nešto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 znachi spam it is:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts