travar Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 E ovako stoje stvari... Imam dva hd-a na kompu od po 20 giga i drugar dodje da uzme jedan hd (a pre toga sam pola stvari narezo na cd i prebacio na jedan disk dok je drugi ostao prazan) i znate sta debil je uzo onaj pun hd a meni ostao prazan a ni manje ni vise taj pun hd je formatirao tako da sada neznam sta da radim jer sam na tom hd-u imao pun kurac raznih sranja koje sam skupljao ceo zivot i nemoguce ih je naci negde drugde... zato ako neko ima neko resenje neka mi pomogne inace cu da skocim sa mosta... pomagajte Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 chini mi se da mozhesh da sachuvash stvari samo ako je radio quick format (a ako je radio samo format onda nish') i to da ga odnesesh kod ortaka i povratish stvari ghostom (norton ghost), ali nisam 100% siguran, naci ce se neko da me ispravi =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Pobaj sa nekim programom za vracanje obrisanih podataka pre nego sto ti drug pocne sa upisom na formatiran HDD, ima jedan dobar (mislim da se zove Bad copy ili...) koji je dosta uspesan, ali ako je nesto vec upisano preko starih podataka onda je mala verovatnoca da ces bilo kako vratiti podatke... Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 mnogo vam hvala ali izgleda da mi most ne gine.. Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Probaj sa Get Data Back. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Postoji kod nas firma koja se bavi spasavanjem podataka sa hardova. Ima ih u nekom svetu Komjutera od pre par meseci. Zaboravio sam kako se zovu. I reci liku da ne snima nista na hard. Batali most :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ma ako nisi ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Probaj sa Get Data Back. Bas tako ovaj je odlican (sad se setih). Od svih koje sam ja probao (4-5) ovaj je ubedljivo najvise fajlova pronalazio. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Meni se isto desilo letos odneo komp da mi ubace drugu memoriju da probam nesto , ali mentosi koji rade u servisu formatirali ceo hard ! Hteo sam da ih pobijem , ali sva sreca pa sam dosta toga imao na nekim cd-ovima , a pokusao sam sa x programa ali nisam mogao nista da povratim Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Postoji kod nas firma koja se bavi spasavanjem podataka sa hardova. Ima ih u nekom svetu Komjutera od pre par meseci. Zaboravio sam kako se zovu. ← Zaboravi. Preskupi su. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chvare Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 hmmm....nije ni most lose resenje....meni se slicno desilo....samo sto je meni hard ispao i otishla mu mehanika KMEEEEE Quote gmaz4life Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 danas sam otiso da vidim hd i drugar je samo uradio format i instaliro cs i nista vise... btw. kaze mi drug da zna nekog lika koji 100% garantueje da kada uzmes i uradis format na hd i snimis nesto na njega i tako 7x format, snimanje ,format... da on moze da vrati sve kako je bilo na pocetku samo ga mnogo mrzi da to radi.. Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 Zaboravi. Preskupi su. ← ono sto sam imo na hd-u nema cenu ... prodacu oba bubrega ako treba Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 btw. kaze mi drug da zna nekog lika koji 100% garantueje da kada uzmes i uradis format na hd i snimis nesto na njega i tako 7x format, snimanje ,format... da on moze da vrati sve kako je bilo na pocetku samo ga mnogo mrzi da to radi.. ← baroniše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 mislis;P? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 To je tehnicki neizvodljivo, vratiti podatke, ako su oni necim drugim prepisani. To ti je ista ona spika: "Ja znam najboljeg hakera u srbiji koji moze da obori celo link ka svetu za 15 min". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) Ako podaci nemaju cenu i ako jos nije kasno za spasavanje istih evo stranice sa podacima o firmi koju sam ranije pomenuo. http://www.sk.co.yu/2005/02/skse02.html Srecno ti bilo! Direkntni link http://www.datasolutions.co.yu/ Edited October 12, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 16, 2005 Author Report Share Posted October 16, 2005 hvala vam ;) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gx-X[RUR] Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ono sto sam imo na hd-u nema cenu ... prodacu oba bubrega ako treba ← zapravo "to" kosta oko 200e pa ti vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 heh.... izgleda mi most negine Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gx-X[RUR] Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 preziveces...ja sam to preziveo dva puta - oba puta sam ramisljao o mostu...posle se covek navikne nekako :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts