arie1 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 a ko uopste njih prati??? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 pa on je zuca on prati :) mogu eto ja i jos par evropljana ali 90% nemoze :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Vladice utrnulo ti oko...smorili ste...a zerox je smorio za 3 medalje...btw fov je najbolji ud na svetu,ko se ne slaze bolje da predje na kantere dok se jos igraju...i tako:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 hell predji na tetris, lucifer i philbot su najbolji udovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 hell predji na tetris, lucifer i philbot su najbolji udovi ← iskreno mozda su bolji trenutno ili slicno, ali fov je skilovaniji Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 iskreno mozda su bolji trenutno ili slicno, ali fov je skilovaniji ← taj rad :),gogo predji na tetris odmah sada odmah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 o boze fato, oni su bolji ali fov je skillovaniji o boze.... Naravno da je skillovaniji igrac bolji tako da TRENUTNO philbot i lucifer su skillovaniji i bolji od fova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 gogo jebem mu mater ako su bolji nek to dokazu eto im sad wcg na koji se lucifer nije u koreji ni kavlifikovao a i phill bot ce da popusi buca ce biti bolje rankiran od njega 100% Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Po meni je najbolji undead GoStop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ma dajte ljudi pustite te price i budite realni na sekund gostop je sabio weg tj bio je drugi WoW da li ide na wcg ne ? gostop nebi uzeo grubiju ni jednu od 100 partija ko ni lucifer dok mu je bucko pojasnio vise puta :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ma dajte ljudi pustite te price i budite realni na sekund gostop je sabio weg tj bio je drugi WoW da li ide na wcg ne ? gostop nebi uzeo grubiju ni jednu od 100 partija ko ni lucifer dok mu je bucko pojasnio vise puta :) ← Sa njima se nevredi raspravljati oni su rekli Gostop,philbot i lucifer i to ce tako da bude za uvek u njihovim glavicama..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Lucifer/Fov samo oni od UD-ova mogu da dobiju Grubby-ija... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nijedan UD ne moze da uzme bo3 Grubbyju na bilo kom ozbiuljnijem turu,sem brata FoVa koga ovaj pusta kao ToDa na euro cupu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 nijedan UD ne moze da uzme bo3 Grubbyju na bilo kom ozbiuljnijem turu,sem brata FoVa koga ovaj pusta kao ToDa na euro cupu... ← Hehe pustio ga na ESWCu 2-0? u grupama kada mu je zavisilo ko ce da prodje on APM ili FOV?Sada na Incupu kada ga je sabio i to ga je pustio?daj molim te ne pricaj gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Hehe pustio ga na ESWCu 2-0? u grupama kada mu je zavisilo ko ce da prodje on APM ili FOV?Sada na Incupu kada ga je sabio i to ga je pustio?daj molim te ne pricaj gluposti ← 2-1 je bilo, dalje da si gledao video bi da je chudno. Partija na gw koje je fov dobio, grubby ga u startu gazi, ubija heroje, njegovi po 4-4 fov-ovi 3-2 i onda na kraju iako grubby ima wyve i to 6-7, fov dize 3 destroa i kraj, grubbyju skoro sve umire u fajtu, iako su mu heroji mnogo jachi plus dize exp, plus ima za 5 veci pop limit . Fajt se zavrshava, grubby spasava tc-a i ostaje na 10-15 pop manje sa gotovim expom koji radi, i sa kulom u bazi i kuca gg i izlazi,iako je mogoa da digne heroja i da nastavi dalje da se bije, sa shansom da dobije. Na trock ista pricha, grubby ga saterao u coshak, i isto gubi u fajtu blizu shopa gde se grubby tuche iz loshe pozicije,a ima tp. Obe partije su mnogo mutne bile, i ocekivali su da ce 1 pobeda fov-u protiv apm-a biti dovoljna za drugo mesto uz poraz, ali su se zajebali jer je apm ostala 3 meca do kraja dobio 2-0, a fov se zajebao i jedan dobio 2-1 (valjda protiv giacoma) pa su zavrshili sa skorom u mapama 9-4 dok je grubby imao 9-3. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 2-1 je bilo, dalje da si gledao video bi da je chudno. Partija na gw koje je fov dobio, grubby ga u startu gazi, ubija heroje, njegovi po 4-4 fov-ovi 3-2 i onda na kraju iako grubby ima wyve i to 6-7, fov dize 3 destroa i kraj, grubbyju skoro sve umire u fajtu, iako su mu heroji mnogo jachi plus dize exp, plus ima za 5 veci pop limit . Fajt se zavrshava, grubby spasava tc-a i ostaje na 10-15 pop manje sa gotovim expom koji radi, i sa kulom u bazi i kuca gg i izlazi,iako je mogoa da digne heroja i da nastavi dalje da se bije, sa shansom da dobije. Na trock ista pricha, grubby ga saterao u coshak, i isto gubi u fajtu blizu shopa gde se grubby tuche iz loshe pozicije,a ima tp. Obe partije su mnogo mutne bile, i ocekivali su da ce 1 pobeda fov-u protiv apm-a biti dovoljna za drugo mesto uz poraz, ali su se zajebali jer je apm ostala 3 meca do kraja dobio 2-0, a fov se zajebao i jedan dobio 2-1 (valjda protiv giacoma) pa su zavrshili sa skorom u mapama 9-4 dok je grubby imao 9-3. ← Da,samo ne znam dali si gledao sada incup kada su igrali fov je igrao isti strat kao i na eswcu i na kraju partije Grubby je napisao ESWC.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Da,samo ne znam dali si gledao sada incup kada su igrali fov je igrao isti strat kao i na eswcu i na kraju partije Grubby je napisao ESWC.... ← koji strat, gulovi, DK, DR, i destroi? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 koji strat, gulovi, DK, DR, i destroi? ← ne igrao je DK,Lich 2 rake mass gargs i par destrojera kao onu partiju na ESWCU na GWu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ne igrao je DK,Lich 2 rake mass gargs i par destrojera kao onu partiju na ESWCU na GWu ← pa to samo protiv nuba moze da uspe :) namasujesh air kao orc i prebijesh ga. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Freemane nemoj da mislis da je FoV bolji od Grubbyja,necu vise da pricam sa tobom keve mi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 grubby bije fova redovno :) ali fov je najaci ud na svetu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 grubby bije fova redovno :) ali fov je najaci ud na svetu :) ← To ja pokushavam da kazem,ali Goga i Zerox ne mogu da me razumeju .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 nijedan UD ne moze da uzme bo3 Grubbyju na bilo kom ozbiuljnijem turu,sem brata FoVa koga ovaj pusta kao ToDa na euro cupu... ← koliko ja vidim oni to kontaju freemene: ) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 o boze fato, oni su bolji ali fov je skillovaniji o boze.... Naravno da je skillovaniji igrac bolji tako da TRENUTNO philbot i lucifer su skillovaniji i bolji od fova ← Po meni je najbolji undead GoStop ← I dont think so... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Freemane ti znas sta znaci kad imas nekog ko ti se svidja?kapiram da je FoV najbolji UD na svetu,ali mrzim da ga gledam,ne svidja mi se kako igra i to je to.GoStopa,FroGa i ReiGna volim da gledam jer su oni nesto tipa Insomnie kod HMNa,DayFlyja kod orca i Moon i MagicYanga kod elfova.Nisu top ali imaju svoje ideje i igraju svoje taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts