Jump to content

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vladice utrnulo ti oko...smorili ste...a zerox je smorio za 3 medalje...btw fov je najbolji ud na svetu,ko se ne slaze bolje da predje na kantere dok se jos igraju...i tako:)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

ma dajte ljudi pustite te price i budite realni na sekund gostop je sabio weg tj bio je drugi WoW da li ide na wcg ne ? gostop nebi uzeo grubiju ni jednu od 100 partija ko ni lucifer dok mu je bucko pojasnio vise puta :)

Sa njima se nevredi raspravljati oni su rekli Gostop,philbot i lucifer i to ce tako da bude za uvek u njihovim glavicama.....

logo_phpBB.gif

Hehe pustio ga na ESWCu 2-0? u grupama kada mu je zavisilo ko ce da prodje on APM ili FOV?Sada na Incupu kada ga je sabio i to ga je pustio?daj molim te ne pricaj gluposti

2-1 je bilo, dalje da si gledao video bi da je chudno. Partija na gw koje je fov dobio, grubby ga u startu gazi, ubija heroje, njegovi po 4-4 fov-ovi 3-2 i onda na kraju iako grubby ima wyve i to 6-7, fov dize 3 destroa i kraj, grubbyju skoro sve umire u fajtu, iako su mu heroji mnogo jachi plus dize exp, plus ima za 5 veci pop limit . Fajt se zavrshava, grubby spasava tc-a i ostaje na 10-15 pop manje sa gotovim expom koji radi, i sa kulom u bazi i kuca gg i izlazi,iako je mogoa da digne heroja i da nastavi dalje da se bije, sa shansom da dobije. Na trock ista pricha, grubby ga saterao u coshak, i isto gubi u fajtu blizu shopa gde se grubby tuche iz loshe pozicije,a ima tp.

Obe partije su mnogo mutne bile, i ocekivali su da ce 1 pobeda fov-u protiv apm-a biti dovoljna za drugo mesto uz poraz, ali su se zajebali jer je apm ostala 3 meca do kraja dobio 2-0, a fov se zajebao i jedan dobio 2-1 (valjda protiv giacoma) pa su zavrshili sa skorom u mapama 9-4 dok je grubby imao 9-3.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

2-1 je bilo, dalje da si gledao video bi da je chudno. Partija na gw koje je fov dobio, grubby ga u startu gazi, ubija heroje, njegovi po 4-4 fov-ovi 3-2 i onda na kraju iako grubby ima wyve i to 6-7, fov dize 3 destroa i kraj, grubbyju skoro sve umire u fajtu, iako su mu heroji mnogo jachi plus dize exp, plus ima za 5 veci pop limit . Fajt se zavrshava, grubby spasava tc-a i ostaje na 10-15 pop manje sa gotovim expom koji radi, i sa kulom  u bazi i kuca gg i izlazi,iako je mogoa da digne heroja i da nastavi dalje da se bije, sa shansom da dobije. Na trock ista pricha, grubby ga saterao u coshak, i isto gubi u fajtu blizu shopa gde se grubby tuche iz loshe pozicije,a ima tp.

Obe partije su mnogo mutne bile, i ocekivali su da ce 1 pobeda fov-u protiv apm-a biti dovoljna za drugo mesto uz poraz, ali su se zajebali jer je apm ostala 3 meca do kraja dobio 2-0, a fov se zajebao i jedan dobio 2-1 (valjda protiv giacoma) pa su zavrshili sa skorom u mapama 9-4 dok je grubby imao 9-3.

Da,samo ne znam dali si gledao sada incup kada su igrali fov je igrao isti strat kao i na eswcu i na kraju partije Grubby je napisao ESWC....

logo_phpBB.gif

Da,samo ne znam dali si gledao sada incup kada su igrali fov je igrao isti strat kao i na eswcu i na kraju partije Grubby je napisao ESWC....

koji strat, gulovi, DK, DR, i destroi?

ne igrao je DK,Lich 2 rake mass gargs i par destrojera kao onu partiju na ESWCU na GWu

pa to samo protiv nuba moze da uspe :) namasujesh air kao orc i prebijesh ga.

Freemane ti znas sta znaci kad imas nekog ko ti se svidja?kapiram da je FoV najbolji UD na svetu,ali mrzim da ga gledam,ne svidja mi se kako igra i to je to.GoStopa,FroGa i ReiGna volim da gledam jer su oni nesto tipa Insomnie kod HMNa,DayFlyja kod orca i Moon i MagicYanga kod elfova.Nisu top ali imaju svoje ideje i igraju svoje taktike.