overkind Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Zanima me da li neko od poteznih stratega ima AB? Nisam mogao, i dalje ne mogu :), da ga pronadjem. Pa ako neko ima i nije mu cim da mi nareze, neka se javi da se nadjemo. Ja sam iz BG. Hvala unapred. PS Ako se ipak izdogovarate za H3 igranje negde, racunajte na mene Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 javi se na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Imam ja sve delove heroasa-a ako oces javi se da se dogovorimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 e a zna li neko gde moze da se odigra pristojna partija herojcica,posto u metrou em nema gde,em nema dostojnog protivnika...aj ljudi ako ima zainteresovanih kucajte pa da se igramo..... Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 em nema dostojnog protivnika ← hehe btw ja sam uvek zainteresovan za heroje ali nekako mi cim sad kad bolje razmislim da se cimam negde dalje da bih pikao sa ljudima koje ne poznajem (sto ne znaci da ste losi momci :) ako moze preko neta nesto (note: nemam original :) da se dogovorimo da igramo svaki dan ili svaki drugi od-do ... za taj fazon sam skroz Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 uf, odjednom svi hoce da pikaju heroje, a mrzi ih da se cimaju...e pa ne moze, pomerite svoje lenje guzice:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 Ja nisam neki grozomorni igrac, ali me ne mrzi da se cimam. Ako znate gde ima to da se igra, ajmo. Preko neta tesko. I ovako pucam za fon gomilu para ;( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ah da ja odma pretpostavljam da svi imaju bogom-dani kabl ili adsl... pa onda jebem ga... unapred se ogradjujem od organizacije (sve u kraju sam ja manje vise sam organizovao pa se smorio vise) ali ako se nesto dogovorite a ima mesta pm me ili ovde ili na icq Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Po Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Imam, javi se na PM (a ionako smo blizu)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts