ZeRoX- Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 http://www.wcreplays.com/interviews.php?get=44 Grubbyjev interview mnogo dobro odradjen,prica o zivotu,wc3u,kako mu cale puno pomaze sto je mislim jedini slucaj u svetu...sve u svemu treba procitati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 kako mu cale puno pomaze sto je mislim jedini slucaj u svetu... ← eeeeeeee ovo je tuga!!!!!!!!!! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 eeeeeeee ovo je tuga!!!!!!!!!! ← zasto tuga?pro-gaming oni gledaju kao posao a ne kao glupu igricu kao mnogi ovde,Grubby zaradjuje mesecno od wara vise nego nasi matorci u firmama...zato mu cale pomaze jer je video da mu uspeva i da dobija kesh,isti slucaj je i sa Frogom koga su svi terali od kompa a kad su videli da je objasnio WWIa onda ga podrzavali,norm stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Pa da sam i ja ovako ruzan ko on i meni bi cale pomagao bilo sta da radim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ugh jbt, kilometarski intervju, pojeo mi je 2 sata moga zivota , nego super je , treba procitati :P Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Bash je keva intervju. Dopada mi se lik, na zemlji je, nije uobrazen od svoje slave. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 nisam ni ja pa sta onda? :) nije svako SK06... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Grubby jeste uobrazen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 a ti gogo znas to?dobar intervju prvi koji vredi citati one ostale uvek zbrzaju tako da nista i ne procitas Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Pa u par navrata od po par sati dok sam pricao sa njim spontano mogu da zakljucim da je uobrazeniji od drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Hehe lik se ladno imao tu cast da se rodi na dan kada i moj stariji burazer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 grubby me nervira i mislim da je uobrazen a to misli i vecina vas zar nije tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 manje je umishljen od vladice, thats for sure :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Bash me zanima dali bi vi bili supera sa svakim da vas na dam msguje njih 10000000000000 tipa goga itd :) Pa da sam i ja ovako ruzan ko on i meni bi cale pomagao bilo sta da radim! Aj cuti mame ti samo kada si ti lep ko slika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ma bre dosta ljudi sa ovog foruma moze da bude kao grubby,niko nije gloop,pa da ima uslove da igra nostop 6 sati dnevno na pingu 2-5ms i da nepropusta nijedan toor koji postoji,mislis da neko od nas nebi uzimao kes kao on Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ma bre dosta ljudi sa ovog foruma moze da bude kao grubby,niko nije gloop,pa da ima uslove da igra nostop 6 sati dnevno na pingu 2-5ms i da nepropusta nijedan toor koji postoji,mislis da neko od nas nebi uzimao kes kao on ← Freeman:znam da nebi,i grubbyiju ping ni nije 5-10 vec oko 60-70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 ja bi bio 3 puta bolji nego sto jesam da nemam caleta i kevu koji mi seru cim sednem za komp,bukvalno posle 3 minuta!ovo najozbiljnije govorim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Pa u par navrata od po par sati dok sam pricao sa njim spontano mogu da zakljucim da je uobrazeniji od drugih... ← "Pa u par navrata od po par sati dok sam pricao sa njim" vrh! :) poenta je u one 3 tackice na kraju : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) ma bre dosta ljudi sa ovog foruma moze da bude kao grubby,niko nije gloop,pa da ima uslove da igra nostop 6 sati dnevno na pingu 2-5ms i da nepropusta nijedan toor koji postoji,mislis da neko od nas nebi uzimao kes kao on ← mnogi od nas imaju uslove pa se o5 nisu probili dalje, ono iako je 90% samo u vezbi treba sesti pa vezbati, a to ocigledno malo njih uradi, a mnogi misle "e da ja imam uslove ja bi sabio" i onda kada dobiju uslove malo toga se promeni, ne kazem da smo glupi pa da nemozemo nego jednostavno nam to nije big deal pa odustanemo, ili to ne uradimo iz nekih drugih razloga a glupo je onda biti u fazonu "e pa to mogu i ja ali necu" Edited October 6, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 mnogi od nas imaju uslove pa se o5 nisu probili dalje, ono iako je 90% samo u vezbi treba sesti pa vezbati, a to ocigledno malo njih uradi, a mnogi misle "e da ja imam uslove ja bi sabio" i onda kada dobiju uslove malo toga se promeni, ne kazem da smo glupi pa da nemozemo nego jednostavno nam to nije big deal pa odustanemo, ili to ne uradimo iz nekih drugih razloga a glupo je onda biti u fazonu "e pa to mogu i ja ali necu" ← Haha ali bash tako dok sam imao 56k modem stalno sam prdeo jao samo da dobijem kablovski ima da lomim da igram stalno da vezbam i kad sam dobio bio napaljen 3 dana i opet po starom a i nemam vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Haha ali bash tako dok sam imao 56k modem stalno sam prdeo jao samo da dobijem kablovski ima da lomim da igram stalno da vezbam i kad sam dobio bio napaljen 3 dana i opet po starom a i nemam vremena... ← O tome i pricamo,samo sto to josh neki nisu skontali :),ali doci ce i njihovo vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 eee kad sam ja imao 56k..ping 325-1000..stara dobra vremena :P onda sam dobio SBB 512k i bilo je jos gore :)) ping 60-80 a disk svaka druga partija..i tako je bilo do pre jedno 5-6-7 meseci,taman ka me prosla sva zelja za warom :) respect za grubby-a!dobar interview..stigo sam do pola :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 bunny: guildwars Grubby: ahahahahaha, one of the less dangerous MMORPGs, a game which does not only require mass gaming but also some good sense of mind, a game which offers me some relaxation and fun when I want to lose myself in time for a short while :) Grubby: Best game development company EVER- with the only blemish on their name being WoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 ja od kad sam dobio cable dosta sam odigrao ali imam drugi problem,sjebem malo skor tipa napravim 9-5 iznerviram se pa menjam acc,onda me smori 1 rasa i menjam rasu i tako stalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts