Pura. Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 E vako: danas sam nesto trazio na netu i cito neke postove po forumima i naleteo na ovu temu koja mi je extra zapala za oko ;) Tema je nastavite Pricu i ovde se radi o tome ja odvalim neku recenicu vi samo nastavite dalje :D Npr. Jednog dana igrali mi cs... I onda ce te vi da dopisete na to sa Npr. I chiteri udju na server i pobiju nas... i onda neko nastavi na to valjda ste skontali... e evo prve recenice: Danas Dok sam se setao po gradu zagledao sam se u dupe neke ribe i pri tome sam.... (sad vi treba da nastavite recenicu i tako stalno lancana reakcija nastavljamo recenice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 U ovo je dobro. @topic se tako zaneo da mi digla patka ali ja nisam izvalio kad odjednom... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Prilazi mi neki skroz gay tip i kazhe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Zar ovo nije bilo na foru da svako doda po 3 reci? @topic jeli mali, jesi li ikada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 menjao probusenu gumu?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 (edited) da li si ti... Edited October 5, 2005 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 evo da vidite kako se to radilo pre par godina: ftp://rur:rur@65.93.221.153/prica.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 evo da vidite kako se to radilo pre par godina: ftp://rur:rur@65.93.221.153/prica.txt ← AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAA koliko je dobar bio topik, pokidao sam se od smeha definitivno treba uvesti pravilo 1-3 rechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 ahahhaha.. kako je ovo dobra prica... btw jel ima neko onu stariju ?? onu sa 3 zmaja ?? ja sam imao, al neam pojma gde je... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ahahhaha.. kako je ovo dobra prica... btw jel ima neko onu stariju ?? onu sa 3 zmaja ?? ja sam imao, al neam pojma gde je... ← Jednog lepog dana resila gomila zmajeva da pobegne iz opake pecine na planinu koja je toliko daleko da su ostali kuci i gledali TV. Ispred kuce su imali svezu gandzu, koja zbog topline nije mogla da se pusi odmah, jer zmajevi nisu bili spremni na ono sto je ministar poljoprivrede objavio, a to je da svaki kombajn mora da ima minimum 2 pedale i 3 para jako chistih prozora zbog velike opasnosti od najezde skochimishOva zmajevi se izvrnushe.. u tom chasu nailazi lepa zmajica oni se popalili da igraju karte poker u svlachenje. al zmajica beshe mudra i obukla zimsku opremu uzela jebeni snowboard i kupila kartu za onu planinu na koju su zmajevi hteli da naprave decu i (*cyro retard) nagovorila zmajeve da podju s njom. Medjutim jedan zmaj, sa glupom frizurom i ljubichastim charapama, kupljenim od tjire, koji ne mozhe da ima decu nije hteo da chatuje na ICQ-u pa je on kliknuo na diskonekt i otisao kod poznate prorocice kleopatre sisate guzate medicinarke da promeni pol. Koj ces tamo? -rece zmajica i podize dasku na wc sholji na koju se popishala debela ruzhna devojchica. time je izazvala pozhudu kod zmaja. devet meseci kasnije otkrila je da zmaj moze da oplodi i bez penis enlargement programa. zar taj cevap moze uopste da izbaci nesto napolje? -pomisli ona. tad puche joj vodenjak, njen verni pas, radivoje poche lajati kad ono medjutim kurcem svojim krutim zamahnu ajs nigrutin udario je zmajicu i razbio joj vilicu. Neces ti meni.. labelo od jagode mazati po djani dok se ja obrishem lovorovim listom. Zalazak treceg sunca nad krilima poganosti nadvio se kao smrad nuklearnog kukuruza davne 2154. nad nocnim gradom tempestgradom. zmaj je poceo da pise stihove o sustini zivota kad ga prekinu neki baja rekavsi: poch'o rat jebote svi u skloniste!! Zmaj zgrabi svoju ogromnu kutiju kamashni i trchecim korakom gazeci sitnu decu pozuri ka sklonistu. u bashti prde jovanovica, ratara iz (?!) vetrovitog grada chikaga koji beshe unishten na prolece 48e sa sve kamatom. u sklonishtu su od proshle zime poceli da sabiraju pare za novog konja koji je bio na kopakabani, ali mu nisu nashli kobilu za flautanje kalabajstera jer kapacitet one nisu imale. Iz sklonista osetio se miris przenog mesa, zujanje fejzera. U prostoriji su ostali samo crni nagoreli komadici slatkih malih ghoulova koji nisu postojali kao bica, nego samo u tjirinoj bolesnoj i uvrnutoj masti perspektivnog psihopate. na drugom kraju duge lezala je onesveshcena trudna zmajica. zmaj dolete do nje silinom eksplozije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) meni je ovde naj-rofl momenat ovo: "tad puche joj vodenjak, njen verni pas" i bedak je Edited October 6, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 krenite novu sa pravilom od 3 reci.... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 hahaha.. a to sam ja napisao jer me je bio iznervirao ćira kad je sjebao rečenicu.. ubacio sam ga jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 i ova o gej travaru je priceless:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Sta čekamo onda? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) kurcem svojim krutim zamahnu ajs nigrutin mozzhe ja cretjeM!!! : pricha je pochela... ( nastavak ) Edited October 6, 2005 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Evo ja se prijavljujem da izmoderatorishem tu prichu, ali idemo na fazon tri rechi. Dodushe, necu moci bas danas puno da je pratim, ali eto vec od sutra, pa da vidimo sta ce i kako to da ispadne :) Ako se neki drugi admin prijavljuje da cekira to u toku danasnjeg dana, opusteno mozhe da se pochne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Do jaja je umro sam od onih zmajeva .... aj krenemo ponovo i da bude neki fazon da nemozhe da se postuje vishe od xxx postova dnevno po choveku da ne bi uzeli 3 debila i nabudzili 1000 postova a pritom sjebali koncepciju.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 pa jednostavno, nek bude pravilo "kontroli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 proliv je nametljiva supstanca koja tiho-tiho jebe glasno i strashno urla supersonichno svrshavajuci u, sa orgomnim kolicinama kiseonika povezanog sa hloro-vodoonicnim jedinjenjem, no to sad nije ni bitno. Setite se Ines mladi bledoliki torbari! AAAAHAHAHAHHAHAAHA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Bio jednom jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 chovek koji je Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) mnogo voleo da Edited October 6, 2005 by btl ^ juicer Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 jede zelene mandarine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 prelivene vrlo excentrichnim Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts