millanče Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 [smajli heavy-duty srpskog nacionaliste sa sajkacom,kalashom,remenikom sa bombama i municijom cetiri 's',i tri prsta,i 'mamu vam jebem' uzvikom na usnama] http://rapidshare.de/files/5761091/Funny_v...erbia.mpeg.html Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 To ono kad gadja avionom ili raketom ili cime vec a neki lik bezi Ako jeste staro je bar 5 godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 weasel, ti si neki poznavalac gluposti koje kruže netom? nadam se da je lik uspeo da pobegne (i da je bio jedini unutra) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) Pa da je glupost jeste a nerazumem to poznovalac samo sam gledo video Edited October 1, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 znaci,nesto sam bio smoren,pa ukucao 'funny' u dc++,i vidim fastest man in serbia-sta je ovo,jbt?I nisam mogao da verujem.Da li je moguce da je mozda neko to 'dodao',namontirao nekako? A racunam da ovo moze biti nekome smesno,ali ne nekome iz Srbije.Ja sam bio sedmi razred kad je bilo bombardovanje,koje mi je bilo nista drugo do produzeni raspust,jer zivim na selu,i od svega sam samo ponekad cuo probijanje zv zida.I da,hteo sam da idem bajsom sa ortacima da vidimo f16 oboren u Nakucanima,nekih 20km od mene,pa me moji zakljucali u sobu.Ne mogu da zamislim koliko je bilo zajebanije onima u gradovima,jer se nelagodno osecam samo kad vidim,recimo one rupe od gelera u Nemanjinoj (valjda je to Nemanjina),ili ovakvo nesto.Mislim,nije lepo ovome dati atribut funny...thats all. Eto,ipak imam komentar... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Pa da je glupost jeste a nerazumem to poznovalac ← poznavalac, kao poznavaoc samo pravilno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 odakle ti to poznavaoc ? @millancche Pa na dc-u imas mnogo korisnika.Pod fany mozes da nadjes mnogo gore stvari od ovih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 [smajli heavy-duty srpskog nacionaliste sa sajkacom,kalashom,remenikom sa bombama i municijom cetiri 's',i tri prsta,i 'mamu vam jebem' uzvikom na usnama] http://rapidshare.de/files/5761091/Funny_v...erbia.mpeg.html ← daliludsiti? ja kuci imam vakih krvljazi 1gb jel treba nekom Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Pa pazi,meni u funny folderu stoji par ogavnih filmova kad npr kad onom liku skidaju glavu,al to je samo zato sto me mrzi da renamujem folder... Jbg. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) Funny folder??? ja sve stavljam u folder /klipovi bte...pogledao sam klip ja prvo mislio pishe FATEST a ono FASTEST...odakle ti ovo...jebote svaka cast liku uspeo da pobegne @milancche sto ti ondak pishe da si iz bg-a? Edited October 3, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Funny folder??? ja sve stavljam u folder /klipovi @milancche sto ti ondak pishe da si iz bg-a? ← Pa bio sam u bg dok sam isao na predavanja,ali sad sam izgubio godinu,pa cu da dam sto mi je ostalo od kuce,tj. iz Sapca :-( Sad cu da menjam... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts