Jump to content

Shadow Moon = Offline

coll

Recommended Posts

Znaci katastrofa. 90% velikih guildova sa SM odlazi ( bar sa strane horde). Naprimer Uden Lo, WoKE, The Lodge, Reality Sux ... a sto se tice aliance Salvation Army a DoF su vec out. Takodje su otisli na novi realm i Work as Intended - guid sa najvise high rank igraca i najaktivnijih pvp ljudi.

Katastrofa. Sto se horde tice, veliki razlog je pljuvanje na sve strane i million glupih ceha, koji su se na SM za hordu namnozili.

Sto se mene tice, burazer je krenuo da pici na Haumu, tako da najverovatine za nedelju dana aktivno rerollujem tamo hordu.

Ujedno ovo znaci da Magtheridon postaje MNOGO kvalitetan server, jer dosta elite guildova sa Burning Legiona je tamo isto ... :)

sex, drugs and bio food!

auuubelaja...

kad se sve ovo izdeshavalo?

lichno znam biljuk ljudi kojima netje smetati odlazak SA, naprotiv =o)

takodje oktobat donosi povratak azijata na skolovanju u jevropi = sretja radost =o)

za kraj - nemoj koldore da kvarish tradiciju! ti si uvek na suprotnoj strani servera u odnosu na vecinu nashih...tj bar je tako bilo za dunemaul i SMoon...pa ko velim...mrsh u alijansu ;oP

ps

za ljude iz beogradskih igronica Magtheridon = Megatrend =o))))

auuubelaja...

kad se sve ovo izdeshavalo?

lichno znam biljuk ljudi kojima netje smetati odlazak SA, naprotiv =o)

takodje oktobat donosi povratak azijata na skolovanju u jevropi = sretja radost =o)

za kraj - nemoj koldore da kvarish tradiciju! ti si uvek na suprotnoj strani servera u odnosu na vecinu nashih...tj bar je tako bilo za dunemaul i SMoon...pa ko velim...mrsh u alijansu ;oP

ps

za ljude iz beogradskih igronica Magtheridon = Megatrend =o))))

Ma i ja sam hteo da krenem da picim sa nekim gnome roguem :p da vas huntujem po poljima Kalimdora, al burazer rekao da nema sanse da igra aliancu tako da sam mora opet horde da igram :p

sta da se radi ...

Najvise ortaka sam imao (out of guild) bas kod guilda Uden Lo i WoKE ... steta :*(

sex, drugs and bio food!

Shadow moon je ukrsten sa mojim serverom Burning legion ... ono nas guild jos razmatra migraciju al vervoatno cemo ostati na burning legion-u... sve u svemu i kod nas je otislo dosta dobrih guilda ...

Sve u svemu tamo cu verovatno krenem alijansu :D ... da li se neko od nasih sa shadow moon-a sto su igrali alijansu preselio na novi server ?

:) <-----

dobro je , a ja razmishljao dase vratim mojoj kurvi sorserici , znachi da brishem lika :)

tt ali dobro ... vecina nas ce sada pustiti malo dublje korenje na haumarushu ... naravno ne mislim na druide i entargling roots nego vishe figurativno :) :) :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ma ono je uzas ... smoon je umro nijedna gilda koja je videla ragnu nije ostala tamo a na magtherionu koma .... setas tako ifom kad ono mag sa 6 netherwind delova i kazes ma ok ... ides malo dalje kad ono druid sa 5 delova stormragea i kazes majku mu onda nastavis malo dalje kad ono mali pogani gnome lock sa upto 350 spelldmga na 4 itema ....

Da ne pominjem sto se sa onim legendary macem zajebavaju ono daju ga altovima ...

nema wara bez quel serrara nema prista bez benedikcije .....

mater poganu ....

i tako ja i gildas jedan odemo oko 4 ujutru u ogrimar malo smaramo hordase i ispeglamo nekog poganog troll roguea i tako zalece se war ne mene a ortak pored mene kze vid sta drzi ja pogledo i reko gg deckonja sa hand of ragnaros a inace ih ima na strani alijanse jedno 10 sa tim govnetom ... kapiram da ja sa druidom pocnem da jurim to ...

i takoooo

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Mohi na strani horde na sm su ostale guilde koju su odavno prevazisle ragnarosa :p pve me mogo i ne zanima ... za takve stvari ce uvek biti guilde, pvp je problem. Odkako je otisao DoF, RfH i Salvation Army, pvp na sm je totalno prso ...

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

Mohi na strani horde na sm su ostale guilde koju su odavno prevazisle ragnarosa :p pve me mogo i ne zanima ... za takve stvari ce uvek biti guilde, pvp je problem. Odkako je otisao DoF, RfH i Salvation Army, pvp na sm je totalno prso ...

[/quote

Ma nije prso sad je zanimljivije nego ranije. Upadnes kao aliansa protiv Mihawke-ove ili Amuro-ve grupe u AB i 90% ljudi izlazi pre nego sto je i pocelo. Ista stvar na strani horde kad Genjuro i njegovi naprave ekipu. Zadnjih dana kako se server razredio od 10 AB-a najmanje 7 je zanimljivo do kraja. Ostalo je par jakih i organizovanih ekipa na obe strane ali i protiv njih moze da se igra. Najace je bilo kad ranije vidis ekipu horde svi sa epic mountovima i dva wariora sa raginom rukom... Sta da radim ja koji igram par sati dnevno protiv njih...? Fala Bogu da su otisli i pustili malo nas obicne da se igramo...

sto stranci sto nashi skoro svi koje sam znao i koji su mi govorili da ostanem su migrirali =o) ja sam ostao...srecom par ekipa koje rade molten ok su takodje ostale tako da ce ipak biti da se skupi i za casual i za powergaming tj nije toliko loshe =o) mada vetj mesec dana idram gotovo iskljuchivo na haumarushu tako da me i ne pogadja nesto...

Aj da mi neko objasni sto su ovi guildovi otisli na drugi server, ne kapiram bas najbolje...Sta kao da se pale sad tamo kako su najace baje...Dont understand a word...Jer taj server nece nikad biti cist server pa kao da pocnes iz pocetka, a ako su hteli da se spoje sa nekim drugim serverom, ni to mi nije bas jasno,al nema veze...

Naaaavnodno da ce tamo support biti bolji jer sad ima extremno mali broj casual igracha, odnosno ultraveliki broj organizovanih powergamera...generalno dok izadje expanzija (i ne daj bozhe hero klase) bitje na svakom serveru dovoljno dobrih ekipa za endgame content...