Kole Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 OK, nije najbolja, ali najprofitabilnija jeste...i oma da kazhem da je super komedija...mada, film (gotovo standardno za americhku mainstram produkciju) krece da se raspada u poslednjoj trecini, ali ovde to i nema toliko veze jer se sve vreme smejesh... Postava su Owen Willson i Vincent Vaughn, koji super rade svoj posao...tu je i Chriss Walken u totalno atipichnom isdanju (jer realno 99% njegovih uloga ljudi ga unajme da dodje i bude kris voken pred kamerom...ovde em sto ne govori standardno kao uvek em je krajnje smiren lik...funny =o)) takodje kad imate film sa navedenom dvojicom glavnih likova chovek sve vreme cheka da se pojavi ben stiller...e ovde vam necu pokvariti surprise jer je ludilo =o)) Najbolja stvar vezana za ovaj film je Isla Fisher...koja mu dodje kao sporedna zhenska uloga ali devojka totalno dominira platnom kad god je tamo, njene scene sa Vaughnom su raspad sistema...ok neko ce reci da je lik napisan odlichno ali ona tako dobro glumi totalnu lujku da je dozhivljaj super... Onda moj standardni "kole mnogo si mator" deo u kom cu da izrazim chudjenje "zasto je ovaj film R-rated?!?" znachi 3 para sisa i gomila nepotrebih psovki? ono chemu? mozda 5% situacija zaista zahteva te spovke tj bolje/prirodnije je sa njima...svuge ostalo su potpuno nepotrebne i kao da je neko krenuo na silu da ih ubacuje kad su vetj ukupili R oznaku... sve u svemu opusten fim za pogledati u nekom opustenom drustvu...moja preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Gledao sam sinoc u opushtenom drushtvu tako da mi je bilo fino :P Sve u svemu, chini se da malo predugo traje, 15 minuta da su ga skratili bi bilo idealno... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 ma ne traje predugo nego je kraj smuljan tj nije na nivou ostalog dela filma =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Postava su Owen Willson i Vincent Vaughn, koji super rade svoj posao...tu je i Chriss Walken u totalno atipichnom isdanju (jer realno 99% njegovih uloga ljudi ga unajme da dodje i bude kris voken pred kamerom...ovde em sto ne govori standardno kao uvek em je krajnje smiren lik...funny =o)) takodje kad imate film sa navedenom dvojicom glavnih likova chovek sve vreme cheka da se pojavi ben stiller...e ovde vam necu pokvariti surprise jer je ludilo =o)) Ja njih volim da gledam tako da cu svakako pogledati film, bas sam stavio juche da se skida, trebalo bi da je do sada gotovo. Ono, to su meni skroz opustene komedije uz koje se covek lepo nasmeje i skroz prijaju. Nesto mi to nije bas prioritet za gledanje u bioskopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Da odgovorim samom sebi, pogledao sam film u petak. Ono, nije losh ... ima scena za smejanje, mislim da sam se jedno 3-4 puta bash onako lepo nasmejao. Ipak, ne dopada mi se toliko koliko recimo Dodgeball, tu sam se bas bas smejao, ali ne kazhem da je losh ... takodje kad imate film sa navedenom dvojicom glavnih likova chovek sve vreme cheka da se pojavi ben stiller...e ovde vam necu pokvariti surprise jer je ludilo =o)) Jel mozhe neki hint za ovo? Da ne kvarim ni ja drugima, ali o kakvom se ludilu tacno radi? :)) BTW, da ne otvaram novi topic, kad je vec u oba Rejchel, jel neko gledao/ima neki hint u vezi "Red Eye" ? Jeste Wes Craven, ali ideja ne deluje loshe, plus je meni Cillian Murphy skroz ok glumac da ne pricamo o Brajanu Koksu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Hint je brate Chazz!!!...znachi "you're an inovator but..." =oD strashno...predivno je gledati kada SNL marginalca pustish na slobodu i on postane tako uber komichar da se pojavi 2 min na ekranu i samo se glupira,a ti ne prestajesh da se smejesh =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Dobro, jeste, ali vidim da ce morati da padne neko dodatno pojasnjenje u petak :) Nema veze, kul su njegove scene i film je kompletno ok i opusten, kao sto rekoh ... preporuka u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 no problemo samo se seti da me pitash =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 A posto rhh petkom nema vec 12438 tema, sigurno cu se setiti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts