NemaN!-!-! Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Raja ram i Lucas u skc-u..... ima svi da se pogushimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 :| Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Jel to brat Ace Lukasa? Shta mu dodje George Lucas? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Opet ta dvojica ? au... Secam se pre 2 godine kad su bili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) A ja se setjam kad sam bio mali, moje prve simpatije. Hteli smo i da se poljubimo ali je tu bila josh jedna drugarica koja se ochigledno lozila na mene i pokvarila celu akciju. Nikad je nisam poljubio. Samo smo se drzali za ruke, pricali i jeli kokice posle shkole... Posle je "oteo" jedan novopridoshli bejbi fejs. Kasnije je videh u nikad grdjem dizel tripu (a nosila je purpurne starke prva u kraju), debela i ofucana... Eh, shto ti je zivot Edited September 29, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Meni se bash svidja kako deda radi...kombinuje psy, ambiental i dub. Lucas nije losh, ali nishta posebno...ja idem sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 shta kombinuje? :))))) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) Da, Psy, ambiental, dub i GOA (zaboravih malopre). Raja Ram je deo bash dosta projekata, recimo shpongle ako neko zna (sa Simonom Posfordom (Hallucinogen)) rade samo ambiental i dub (dosta zvukova flaute koju svira on, bez previshe basova, melodichno, tako neshto bar ja mislim), onda Psy u 1200 Micrograms (sa Bansi-jem i Riktamom iz GMS-a i Chicagom) a kada radi live sve to kombinuje (i bash lepo uklapa). Samo ne znam da li ce raditi live ili set...ja mislim da ce da bude bash dobro. Sve ovo je samo moje mishljenje i ne mora da bude ispravno . Edited September 29, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 daj neki set da skinem Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 daj neki set da skinem ← Ako hocesh shpongle, najbolje na shta sam ja naleteo je Infected Mushroom vs. Shpongle vs. Vibrasphere - Live (a i ovo Xenovo je isto shpongle, i ima preko 200MB ). A ako hocesh psy definitivno Alien Project vs. Raja Ram - Live at Heiniken Sundance festival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ^ e ja imam taj set nja nja nja...ali je dosta star... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ^ e ja imam taj set nja nja nja...ali je dosta star... ← Istina, ali po meni bash dobar, tj. najbolje na shta sam ja naleteo od Raja Ram-a (pored projekta 1200 Mic`s). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) Moram da vratim temu iz mrtvih. Prvo Lucas, pochetak i sredina solidni, kraj malo smorio. A onda dolazi deda, i krece opshta ludnica, sabio je skroz, masa je non stop skakala a i on. Bilo je bar 3-4 vrhunca i to kad je pushtao prvo The Prodigy - Out Of Space na pochetku, pa High Paradise, Rock To The Future, pa onda malo kasnije Tainted Love, pa Hit&Run Skazijev, i na kraju na bis totalno ludilo, I Wish. Znachi, nemam rechi, najbolji nastup na kom sam bio do sada, nenormalno dobro, svaka mu chast. Edited October 9, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 deda sabija a :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 (edited) Je li Neco,jesi ti retard??? ajde mojne da me brukas ko da nikad nisi slusao Radzu... Edited October 14, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Lucas,apsolutno perverzno je pocheo,tako i zavrsio...nije mi dao ni cigaru da zapalim.... Deda...Ono shto sam i ochekivao,pocetak laganica,pa przenje do kraja...ubo je moj wishlist... Sve u svemu trebalo je chuti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ...ubo je moj wishlist... Bash tako... Nego, jel ide neko na Eskimo/Protoculture/John Phantasm 22. ?? U najavi extra zurka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Radzxini su setovi uvek puni melodije i zna da ga rasprzxi posxteno :D Bice dobro nema gresxke! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts