Jump to content

Raja ram & Lucas

Recommended Posts

A ja se setjam kad sam bio mali, moje prve simpatije. Hteli smo i da se poljubimo ali je tu bila josh jedna drugarica koja se ochigledno lozila na mene i pokvarila celu akciju. Nikad je nisam poljubio. Samo smo se drzali za ruke, pricali i jeli kokice posle shkole...

Posle je "oteo" jedan novopridoshli bejbi fejs. Kasnije je videh u nikad grdjem dizel tripu (a nosila je purpurne starke prva u kraju), debela i ofucana...

Eh, shto ti je zivot [:D]

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

Da, Psy, ambiental, dub i GOA (zaboravih malopre). Raja Ram je deo bash dosta projekata, recimo shpongle ako neko zna (sa Simonom Posfordom (Hallucinogen)) rade samo ambiental i dub (dosta zvukova flaute koju svira on, bez previshe basova, melodichno, tako neshto bar ja mislim), onda Psy u 1200 Micrograms (sa Bansi-jem i Riktamom iz GMS-a i Chicagom) a kada radi live sve to kombinuje (i bash lepo uklapa). Samo ne znam da li ce raditi live ili set...ja mislim da ce da bude bash dobro. Sve ovo je samo moje mishljenje i ne mora da bude ispravno [:D].

Edited by Green

• 2 weeks later...

Moram da vratim temu iz mrtvih. Prvo Lucas, pochetak i sredina solidni, kraj malo smorio. A onda dolazi deda, i krece opshta ludnica, sabio je skroz, masa je non stop skakala a i on. Bilo je bar 3-4 vrhunca i to kad je pushtao prvo The Prodigy - Out Of Space na pochetku, pa High Paradise, Rock To The Future, pa onda malo kasnije Tainted Love, pa Hit&Run Skazijev, i na kraju na bis totalno ludilo, I Wish. Znachi, nemam rechi, najbolji nastup na kom sam bio do sada, nenormalno dobro, svaka mu chast.

Edited by Green