hammertime Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Ljudi ocu da napravim neki film (nije ni vazno) preko Windows Movie Makera... Znam da ima 100 drugih boljih programa ali ja bih nesto malo samo da odradim u ovom ali uopste nemam efekte, a ni transitions, tako da bih molio ako neko zna kako da ih ubacim, odakle da ih skinem, ili sta vec neka kaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 probaj ovde nesto da nadjes http://www.windowsmoviemakers.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 pretrazio sam taj site jos odavno i samo mi spominje SP 2 a kad ocu da download-ujem neki win MovieMaker "fun pack" u kojem su sadrzani transitions i effects prikazuje mi neki error mada sam samo jednom pokusao da skinem. Zauzima 25 mega pa zato ne bih da se ponovo upustam u to... ali hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 pretrazio sam taj site jos odavno i samo mi spominje SP 2 a kad ocu da download-ujem neki win MovieMaker "fun pack" u kojem su sadrzani transitions i effects prikazuje mi neki error mada sam samo jednom pokusao da skinem. Zauzima 25 mega pa zato ne bih da se ponovo upustam u to... ali hvala u svakom slucaju ← Pazi Windows Movie Maker (1.1) koji je dosao uz prvobitni XP je glupost ziva, u njemu slobodno zaboravi na prelaze, efekte i sl, najbolje sto mozes jeste da spojis i iseces film. To je i sam Microsoft skapirao pa nam je uz Service pack 2 za Xp doneo i novu verziju Moviemakera (2.0, odnosno sada aktuelna 2.1). Problem je sto i ako skines samo Moviemaker 2.1 on ti nece raditi bez Service packa 2, a ako stavis SP2 ces automatski dobiti i MM 2.0. Tako da je preporuka da lepo instaliras SP2, ionako resava mnoge druge probleme mimo Moviemakera. Sa kecom neces nista pametno moci da uradis. Vise informacija o verzijama i zahtevima na http://www.microsoft.com/windowsxp/downloa...oviemaker2.mspx A posle mozes i sa onog sajta da pokupis fore u vidu tutoriala i sl. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 Covece imam SP 2 odavno, i imam win Movie Maker 2.1v ali uoste nemam transitions, ni effects (ima samo dva efetka a to je da ubrza ili uspori film duplo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Nesto tu nije bas u redu. Znaci evo ti screenshot kako izgleda kod mene, inace prvi put da palim Movie maker :) Kad ides u Tools imas opciju video transitions, u kojoj imas bar dvadesetak prelaza: Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 kod mene to ne postoji uopste...jujuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 lol i kod mene nema nishta :/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Nesto tu nije bas u redu. Znaci evo ti screenshot kako izgleda kod mene, inace prvi put da palim Movie maker :) Kad ides u Tools imas opciju video transitions, u kojoj imas bar dvadesetak prelaza: ← alo bre nisam debil.... dobro mi ne objasnjavas da treba da kliknem na ikonicu winMovieMaker da bih usao u program itd... nema nista u transitions... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 A jesi siguran da imas SP2, tj da li ti About prozor izgleda isto onako? Pogotovu sto se tice verzije Win Moviemakera. Sliku sam prvenstveno okacio zbog toga, posto si u jednom postu rekao da ti spominje SP2. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts