kolelale Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Posto vecina nije citala propozicije za EAS moram da skrenem paznju zainteresovanim ekipama na jedan bitan uslov. Da bi ekipa ucestvovala u amater seriji MORA da ima registrovanih 6 igraca. Do kraja nedelje zainteresovane ekipe mogu prijaviti 6. igraca. Za vikend cemo u saradnji sa ESL-om odredite koliko i koje ekipe ce zapoceti EAS. Sve druge ekipe se mogu plasirati u EAS kroz leder. Ekipe koje plasmanom obezbede ucesce u EAS moraju imati 6 igraca ili u EAS ulazi sledeca slabije plasirana ekipa koja ima 6 igraca. Sto se servera tice i dalje imamo obecanja provajdera, ali iz iskustva se preterano ne pouzdajemo u to. Za prvu pomoc bice podignut online server u KGB-u na kojem se moze igrati ESL (leder i EAS). Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 da i onda kad igraju beogradjani protiv ostatka sveta sednu u kgb sa 5 pinga i igraju protiv 30 , znaci ako iole zna da puca mora te ubiti.. Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Greshka Stepo, ping 1 :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Zato odesh u kgb i igrash odande...i ako iole znash da pucash ubicesh lika :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 aco tri bambija 4 u :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Sve u svemu... vazno je da je u kgb-u 1 ping... pa se dovlachite odakle hocete da igrate... shta da se radi... ali lepo je kole rekao... za pochetak... posle ce nadam se biti bolje... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 no problemo, a el mozemo mi da igramo iz IGS-a gde je ping 250 do 1000 i jache :))) Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 pogadjaj jedan put :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 pa postoji i druge igraonice sem kgb-a koje imaju extra net i ping....npr Club Forum?????!!! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ali server je u kgb-u to je poenta + igrash iz kbg = extra ping :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Da li neko moze da postuje nesto a da ne krenu svi da kukaju? Ako mozete da obezbedite server onda recite a mojne odma da kukate.... Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Sve je u redu, nemojte da se nervirate ... samo se opustite i bidite FINI [:D] Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 moze kole tehnikom pubserv + amx ako pipnes svog imas 100 nacina da ga kaznis preko modova D:D:D: Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ^ Mislim da ti nece odgovoriti na to :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 pa postoji i druge igraonice sem kgb-a koje imaju extra net i ping....npr Club Forum?????!!! ← kgb je .... KGB !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Kao i obicno cela prica ode u kurac. Poenta topika je da ekipe koje hoce da igraju EAS moraju da imaju minimum 6 igraca. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ^ Pa mislim da to i nije neki problem , prijavish bilo koga i kao evo on je 6. osim ako EAS pravila ne nalazhu sixman rotation u tom sluchaju bi to bio prob ovako ....chemu potresanje :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 no problemo, a el mozemo mi da igramo iz IGS-a gde je ping 250 do 1000 i jache :))) ← a ko kaze da tjes igrati ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 ^ Pa mislim da to i nije neki problem , prijavish bilo koga i kao evo on je 6. osim ako EAS pravila ne nalazhu sixman rotation u tom sluchaju bi to bio prob ovako ....chemu potresanje :D ← Pa potresanje je sto ce sesti igrac biti barovan neko vreme pa nisam siguran da ce skripta prihvatiti tim u takmicenje Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pa potresanje je sto ce sesti igrac biti barovan neko vreme pa nisam siguran da ce skripta prihvatiti tim u takmicenje ← Shta znachi barovan ? :) Ozbiljan sam, ali mi je smesno shto to neznam pa zato kucam smile :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ^ Mora da prodje odredjeno vreme od trenutka kada igrach pristupi timu do trenutka kad mozhe da igra za isti i u tom periodu on je barovan i tada tim nema 6 igracha nego 5 i onda skripta ne prihvata team ....narovuchenije ko misli da igra nek ubaci nekog odma sada odma... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Moj klan ima 6 igracha vec mesec dana.... to je valjda dovoljno... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Evo jos neshto za admine na ESL-u... poshto se niko tamo nije oglasio, moram i ovde to da napomenem... evo link... sve cete shvatiti... : http://www.esl-europe.net/scg/cs/5on5/ladder/match/2512872/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Moj klan ima 6 igracha vec mesec dana.... to je valjda dovoljno... ? ← Naravno , taj period je 7 dana ja mislim tako da imate sve shto je potrebno...gl hf :D filipe sajsi ga :D Edited September 27, 2005 by btl ^ juicer Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 hmm,moracu da razmislim sta je ovo znacilo a btw imamo mi serv so friends can count on it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts