unSkiLLeD_RideR Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 realno retko je nekom smesna situacija prepricana iz dote , znaci vise se covek sazali na neke likove zato sto su jadni nego da im se smeje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ja bash mislim da nije tako...za neke fore sam se valjao od smeha... peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ma sta ti znas bre bexone picko??? JER TREBA DA SILAZIM DOLE U VRANJE DA TE SILUJEM ZA OVE PROZIVKE A?:DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dokle vise sa pretnjama? I prestani da mi saljes poruke u 6 ujutru, tad spavam znas >_> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ma on mozhe samo da preti [sem za Mareta kad sam uz njega 100%] a ovako je pichkica... FAT ONE :) peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Lina - Operska pevacica Maiden - Bicharka fina Bristle - Primam zguza evo jedne najgluplje izvale: pita lik na sta da idem i bleji u ekran se uneo i kaze mu lik : ma sad na kurac (misleci na currias :O) i lik odgovara : da da evo sad cu na njega. O_O mislim da gluplje nisam procitao nesto. E DA JA SAM CORAV :DDDDDDDDDDD dieallwannbez Edited March 24, 2008 by ZEP Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Trebao bi neki admin da brise gomilu NE SMESNIH i glupih stvari sa ovog topica... tipa mirjana koja ubija gondora, shrekles i slicne gluposti...ALO LJUDI, ako imate nesto pametno i duhovito postujte, ne zatrpavajte topic glupostima!!!!! Kupi smisao za humor na E-bayu ( 200$ ). Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 zepe ne kradi mi fore STOKO DA BI STOKO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafitiWriter Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Kad smo kod imena itema!!! CRVENI STAP-dagon PLAVI STAP-agamni i slicno!! 3 heroja sabijaju kulu kuli ostaje 100hp i void opali ulti i ozica kulu i pobegne !!! U tom moomentu dolaze 4 protivnicka heroja i ubiju boga u nama dvojci!!! Desilo se u mojoj igraonici!!! Ja bio jedan od 2 jadnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Pazi da se to meni desilo, ja bi obrisao svoj account na ruru i ne bi se vise nikad pojavljivao ovde. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) tebi ne mozhe da se desi, ti si bio na turniru u francuskoj Edited April 4, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 o jebem ti zivot kad su ovo "provale" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Pozz ljudi,novi sam ovde;) Ovako,igram neku random partiju 5v5 i sada,u mojoj ekipi sam ja Balanar i jos 4 random nooba,a u suprotnoj pudge troll i jos neka tri lika.Tece partija ,pudge i troll se nerealno nabudzili zahvaljujuci ovim noobovima iz moje ekipe.I jednom me savata pudge u recici,kada sam imao 900 hp i pali root pegla itd. ja u panici palim zadnju kako bi se izvukao od pudga,ja se izvucem kad sa druge strane recice dolazi troll pukne me jednom ostane mi 50 hp,a pudge kako bi uzeo kill baca lanac na mene ali slucajno hvata trolla i ja opusteno bezim;) Valjda sam lepo prepricao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) KUL Edited April 6, 2008 by Coffin Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 e to kad si upalio zadnju u recici... svaka cast! kako si se toga setio! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ma recica ftw! Evo jedne moje,jos kad sam krenuo da igram dotu.Uzmem axa i spojim mu crixalis ,i peglam kulu pola minuta,i videci da nema krita pitam lika do mene "e decko,kolka je sansa za kritikal?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 dobro, tad si tek pochinjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Zar crixalis nije heroj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Ok da pojasnim ljudima poput tebe u pitanju je crystalys.Ne vidim potrebu za takvim postovima,vazno je da su ljudi shvatili o cemu je rec(ili nisu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 pa nismo shvatili zasto si peglao kulu i ocekivao crit.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Pa valjda jer sam tek krenuo da igram ? Vazno je da ste vi u prvoj partiji dote,znali sve o istoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ljubisha > mitch haha xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Aj mu vidite IP ovo je neko sa foruma smara :D Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts