Jump to content

pticiji grip?

Kole'

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

radi pgri, pa se ne sali...

doyay... konacno ce svet dobiti ono sto je zasluzio [:D]

Ma daj, ja sam mislio da ce neka meteorcina, potop, neka uzbudljiva klasika. Kad ono neki virus smaracki od koga umresh u krevetu. Da bog da mutira u neshto pa da imamo dawn of the dead remake in real

bez shale, ja sam zabrinut, pogotovo shto sam baksus, svaka epidemija gripa mene zakaci obavezno. [V]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

I vreme mu je,odavno nije bilo jacih sranja.Sta je tu je.Sumljam da cemo da vidimo zombije,neki scenario iz Land/Dawn of the Dead ali sasvim je moguca masovna panika,bezakonje .... haos.Racunam da smo tokom zadnjih 20g postali imuni na razna sranja,mozda i ostane neko da prica price.

A i nije ko da nismo zasluzili....

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ljudi nemojte paniciti,to je nagore u svemu.

Situacija jeste opasna i ozbiljna ali nije za paniku.To sto se toliko govori o tome

je mozda i jedan nacin odbrane.Jer ako uspeju da nabiju ljudima u glavu dovoljno

veliki strah i ucine i paranoicnim.Na prvi signal da se siri sa coveka na coveka svi

ce se zabetonirati u kuce i time preseci lanac sirenja virusa.Onda tu su maske.Kojih istina kod nas nema sa nano filterima ali u proslom topicu sam okacio

link gde se moze naruciti.Mada kontam i ove obicne hirurske maske koje se mogu uzeti u apotekama mogu da smanje broj unetih klica i tako omoguce imunom sistemu da pobedi virsu.

Tako da ajd sad svi po maske pa beli lukac za veceru.

Neukrotljivi!

Ma jeste.

"Losa nam prodja, aj pustimo buvu o 100 miliona mrtvih" :P

Dobro, mozda sam se malo loshe izrazio... ne kazem da to ne postoji, ali chisto sumnjam da ce ishta biti od tog mutiranja... Mislim, ja ne verujem u to da nema vakcine za to sranje... kao shto i ne verujem da nema leka za sidu... Mislim, opet krecemo sa teorijom zavere... Zashto je sida toliko zastupljena bash u Africi... Prenaseljenost planete je veliki problem, shta boli kurac nekog baje iz nekog tamo plemena da kupi monitor, tv, kola... boli ga patka, trchi okolo gologuz, lovi po neshto... ali ipak zauzima veliki prostor na ovoj planeti...

Znam da moje objasnjenje nije bash nauchno potkovano, ali to je neko moje misljenje o svim ovim veshtachkim sranjima...

ovaj.

kako da vam kazem.

1999., 11. avgusta, gospodin Paolo Koeljo (?) se preselio iz Pariza u Nju Jork, zato sto je ceo svet (ali bukvalno) brujao o prici kako ce satelit koji kruzi oko zemlje da padne direktno na pariz i napravi pokolj.

pri cemu. govorilo se o smaku sveta. i to. ne na bazi b92 ili kurira i blica, vec na bazi velikih svetskih medijskih kompanija.

hm. fora je u tome. kako ja mislim. napraviti veliku marketinsku kampanju. tipa.

krenemo da trujemo svet pricom da postoji virus za koji jos nema leka, ali je smrtonosan.

onda. spucamo cifre mrtvih na solidan broj. angazujemo razna imena (epidemologa, doktora kuracapalaca) da daju svoj vidjene ove strasne situacije. i onda tako stvaramo veliku frku medju svetskom populacijom. koja ce se prosto plasirati preko medija (nista lakse).

onda jadan narod kao sto smo mi, i gomila azijskih, africkih, a bogami i nekih evropskih zemalja, zagrizemo buvu (jer smo jelte citali da ce cak i u BRITANIJi da bude desethiljadamiliona mrtvih) i pocnemo da se przimo. tipa b92 procitao od neke arapske televizije, arapska televizija procitala od dopisnika iz rusije, koji je sve to procitao u novinama, a ovaj video na cnn-u.

i onda slag na tortu.

nadje se lek za tu grozotu, i svi pocnemo da se fiksamo ko ludaci. za svaki slucaj. i kroz 6 meseci, godinu dana svi zaboravimo na sve to. i zivimo do sledeceg virusa. bez straha.

kapiram da ce vise ljudi da umre od stresa, gladi i slicnih sranja. jer ce da se zatvore na gajbe i da jedu pasulj iz limenke. dok ne nestane. a kad nestane bice u fazonu bolje da ne izlazim iz kuce i umrem u najgorim mukama. bolje ostati kod kuce i umirati lagano od gladi/srcke/zedji. jer. tako kaze svet. da ima mnogo umrlih.

da me neko ne shvati pogresno. ja ne kazem da taj "virus" ne postoji. vec smatram da je mnogo manje bezopasan od gore navedenog. za mnoge bolesti se pricalo da su kurta i murta teske. i posle 2 godine se vise toga ne setimo.

antraks, sars, pa ranije kod nas kolera itd.

koga boli kurac?!

buva moze da bude velika onoliko koliko se plati.

hvala bogu pa mi nemamo mnogo para.

u takvoj situaciji ljudski mozak je pametniji kad ne zna.

ljudi bi verovali da postoje letece svinje kada bi takva jedna bila vidjena na cnn-u, bbc-u, sky-u, itd.

prosto je napucati cifre.

prosto je napraviti pricu.

prosto je poverovati u to.

prosto je naci naucno objasnjenje za isto.

prosto je dati pare coveku da isfura isto to objasnjenje.

prosto je plasiti narod preko tv-a. novina.

prosto je verovati u naucnofantasticne stvari.

to je nama ljudima u krvi.

od kad postoji nacin da nam se to, jelte, u krv pusti. (citaj -> novine, tv, mediji, a pogotovu internet).

mislim. uzmite za primer jednu banalnu komparaciju.

kompjuterski virusi i zarada od antivirus programa?

toliko.

to je bilo moje misljenje.

jeste. verovatno u fazonu "teorije zavere". al kad malo bolje razmislite sve sto sam napisao ima smisla. i stvarno lako moze da se izvede. uostalom. u poslednje vreme. tako je i bilo.

jebiga. kada ne moze da se izvede i izmisli prica o zemljotresima/uraganima, pizdama materinama, kapiram da ima mnogo "kreativnih" umova koji su u tom

"apokalipsa danas" fazonu, pa prave price koje niko ne mora da licno dozivi da bi one postojale.

misim. kad sam preziveo tuberkulozu. mogu i ovo govno ;p.

Edited by byp_

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

Izvini ali glup ti je primer....

Ugasi firewall,antivirus i sta vec imas,opali po internetu jedno 24h tako,ali ono full surf ne samo KlanRUR i Google,pa ponovo upali antivirus pa nam javi koliko trojanaca,crva,virusa,reklama,spybot-ova imas na kompu.

Zelim da kazem da je opasnost realna,znaci virus postoji.SARS je realna opasnost i dalje,kao i svaka bolestina iz nama prijateljski nastrojenih sela u regionu Azije,Afrike,Indonezije itd.Tamo ljudi zive sa zivotinjama,kladim se da je sad neko od njih obgrlio jedno prase pa spava.Mutacija nije problem SARS je mutacija obicnog gripa koji je presao sa coveka na zivotinju *kokoska ili prase* pa ponovo na coveka.

A to sto sam rekao da smo sasluzili ,naravno da nisam mislio direktno tj. ja ili neko od vas,nego covecanstvo u globalu.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.