Jump to content

shkola stranih jezika

batina

Recommended Posts

ja predlazhem da u sledetjem patchu stave shkolu stranih jezika,

tako da ja mogu pored Orcisha da nauchim neki strani jezik i da mogu da se dovikujem sa tim strancima.

Naravno staviti neke q'ove koje treba zavrshiti pre upisa u shkolu i uvesti profesore, testove i ono od 0730 - 1300 (prepodnevna smena) i popodnevna od 1330 - 1800h

za male i velike odmore mozhemo da se dogovorimo.

i naravno uvesti obmah Bolonjsku deklaraciju.

Ajmo dalje sa predlozima, pa da to zazhivi uskoro...

nema te logike koja ce me zaustaviti

ja predlazhem da u sledetjem patchu stave shkolu stranih jezika,

tako da ja mogu pored Orcisha da nauchim neki strani jezik i da mogu da se dovikujem sa tim strancima.

Naravno staviti neke q'ove koje treba zavrshiti pre upisa u shkolu i uvesti profesore, testove i ono od 0730 - 1300 (prepodnevna smena) i popodnevna od 1330 - 1800h

za male i velike odmore mozhemo da se dogovorimo.

i naravno uvesti obmah Bolonjsku deklaraciju.

Ajmo dalje sa predlozima, pa da to zazhivi uskoro...

Jao brate ne samo shkola ne moze sve drugo samo ne to jedva sam cekao da je se otarasim.

To je recimo jedan od gluposti wow-a.Zasto ne mozemo da komuniciramo sa alijansom?Ko kaze da je svaki aliance igrac neprijatelj a svaki horde igrac prijatelj?

Zbog cega ne mogu da bacam ofanzivne magije na hordu i defanzivne magije na alijansu?

Glupost.Eve je to bolje resio mnogo.Tamo mozes da biras prijatelje i neprijatelje bez obzira na rasu, klasu i seksualno opredeljenje :D

Edited by lakosta

Pa mogli bi da ne nekom serveru jedan napravi alija a drugi hordu, svako napise sve reci koje mu trebaju i pogledate kako izgledaju onom drugom, napravire macro sa tim recima i eto vama uvreda koje ce moci da procitaju one koje psujete kad ubiju :)

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

Po meni, to shto ne mozhemo da komuniciramo medjusobno je jako dobra stvar... Shta imam da pricham sa njima in game kada smo u ratu? Ok, mozhda ima ok ljudi i na drugoj strani, ali jbg taki nam horoskop :D

Ja igram Hordu, a neko iz Alijanse ce mi biti friend (mislim in game) onda kada mi se umesto standardnog kursora ne bude pojavljivao onaj mach za attack... A dotle cu da ih ubijam kada god budem mogao :D

All I've got... All I've got is insane...

Ja igram Hordu, a neko iz Alijanse ce mi biti friend (mislim in game) onda kada mi se umesto standardnog kursora ne bude pojavljivao onaj mach za attack... A dotle cu da ih ubijam kada god budem mogao :D

/sign

ne mogu uvek, nekad se sazalim, ali retko [}:)]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Pa mogli bi da ne nekom serveru jedan napravi alija a drugi hordu, svako napise sve reci koje mu trebaju i pogledate kako izgledaju onom drugom, napravire macro sa tim recima i eto vama uvreda koje ce moci da procitaju one koje psujete kad ubiju :)

probao.. nemoze tako

a da koristite komandu /me text to valjda mogu da vide....

i to probao ali sa nekim random prijateljskim gnomom (ja sam troll) i lik mi je emotovao nesto nebitno a probqvao sam pola sata sa njim, ko da nije video nista sto sam napisao... mada mozda je neki retos