batina Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ja predlazhem da u sledetjem patchu stave shkolu stranih jezika, tako da ja mogu pored Orcisha da nauchim neki strani jezik i da mogu da se dovikujem sa tim strancima. Naravno staviti neke q'ove koje treba zavrshiti pre upisa u shkolu i uvesti profesore, testove i ono od 0730 - 1300 (prepodnevna smena) i popodnevna od 1330 - 1800h za male i velike odmore mozhemo da se dogovorimo. i naravno uvesti obmah Bolonjsku deklaraciju. Ajmo dalje sa predlozima, pa da to zazhivi uskoro... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ja predlazhem da u sledetjem patchu stave shkolu stranih jezika, tako da ja mogu pored Orcisha da nauchim neki strani jezik i da mogu da se dovikujem sa tim strancima. Naravno staviti neke q'ove koje treba zavrshiti pre upisa u shkolu i uvesti profesore, testove i ono od 0730 - 1300 (prepodnevna smena) i popodnevna od 1330 - 1800h za male i velike odmore mozhemo da se dogovorimo. i naravno uvesti obmah Bolonjsku deklaraciju. Ajmo dalje sa predlozima, pa da to zazhivi uskoro... ← Jao brate ne samo shkola ne moze sve drugo samo ne to jedva sam cekao da je se otarasim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jbt samo sto dodjem iz skole da udjem u drugu skolu.nema sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) To je recimo jedan od gluposti wow-a.Zasto ne mozemo da komuniciramo sa alijansom?Ko kaze da je svaki aliance igrac neprijatelj a svaki horde igrac prijatelj? Zbog cega ne mogu da bacam ofanzivne magije na hordu i defanzivne magije na alijansu? Glupost.Eve je to bolje resio mnogo.Tamo mozes da biras prijatelje i neprijatelje bez obzira na rasu, klasu i seksualno opredeljenje :D Edited September 23, 2005 by lakosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Pa mogli bi da ne nekom serveru jedan napravi alija a drugi hordu, svako napise sve reci koje mu trebaju i pogledate kako izgledaju onom drugom, napravire macro sa tim recima i eto vama uvreda koje ce moci da procitaju one koje psujete kad ubiju :) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 koristi se drugachiji kod za hordu a drugachiji za alijansu najverovatnije... a i ne verujem da ce ubaciti tako neshto... igra je ipak napravljena za 12 godina ili vishe a igraju je deca od 10 i 11 Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Procitajte najave za expansion. Bice moguce izgleda Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Po meni, to shto ne mozhemo da komuniciramo medjusobno je jako dobra stvar... Shta imam da pricham sa njima in game kada smo u ratu? Ok, mozhda ima ok ljudi i na drugoj strani, ali jbg taki nam horoskop :D Ja igram Hordu, a neko iz Alijanse ce mi biti friend (mislim in game) onda kada mi se umesto standardnog kursora ne bude pojavljivao onaj mach za attack... A dotle cu da ih ubijam kada god budem mogao :D Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ja igram Hordu, a neko iz Alijanse ce mi biti friend (mislim in game) onda kada mi se umesto standardnog kursora ne bude pojavljivao onaj mach za attack... A dotle cu da ih ubijam kada god budem mogao :D /sign ne mogu uvek, nekad se sazalim, ali retko Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 a da koristite komandu /me text to valjda mogu da vide.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Pa mogli bi da ne nekom serveru jedan napravi alija a drugi hordu, svako napise sve reci koje mu trebaju i pogledate kako izgledaju onom drugom, napravire macro sa tim recima i eto vama uvreda koje ce moci da procitaju one koje psujete kad ubiju :) ← probao.. nemoze tako a da koristite komandu /me text to valjda mogu da vide.... ← i to probao ali sa nekim random prijateljskim gnomom (ja sam troll) i lik mi je emotovao nesto nebitno a probqvao sam pola sata sa njim, ko da nije video nista sto sam napisao... mada mozda je neki retos Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja bih ostavio da ne moze sa suprotnom stranom,ali bih uveo da ucontested teritorijama mozes da bijes i svoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja bih ostavio da ne moze sa suprotnom stranom,ali bih uveo da ucontested teritorijama mozes da bijes i svoje... ← DA! Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 mozesh svoje u areni Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 jel da, pa onda nekima noz netje ni vaditi iz ledja... :))))))) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 mislim da ne moze sa /me . Valjda iskoci ona standardna poruga /me is making some strange gesture. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Imam dva offtopic pitanja :) 1.De je arena 2.Dajte link sa informacijamo o wow-expansiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kiligore marsh na mesto ! I nauchi da pishesh :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Imam dva offtopic pitanja :) 1.De je arena 2.Dajte link sa informacijamo o wow-expansiji ← Gurubashi arena u Stranglethorn Vale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Elixir of Tongues Al bi bilo dobro da postoji, pa da mogu da se svadjam sa Gnome-ima Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Uden Lo...ima gilda na dunemaul...to se valjda ispise kad paladin vice help Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 lol Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts