Taur Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 probaj da nabavish director's cut ako vec nisi - zajedno sa oficijelnim sajtom ce ti potpuno objasniti sve aspekte filma poenta filma je da ti sam sebi,na svoj nacin, objasnis sta se to po tebi desavalo i nakraju i desilo.... objasni po tebi sta je kraj filma....ima razne mogucnosti... zbog toga je i sjajan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) U Turn Mystic River Oba filma su mi se svidela, topla prepourka za oba, pogotovo za Reku. Provalio sam da mnogo gotivim Pena, nisam gledao ni jedan film sa njim a da mi se nije svideo. Edited March 22, 2006 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 poenta filma je da ti sam sebi,na svoj nacin, objasnis sta se to po tebi desavalo i nakraju i desilo.... objasni po tebi sta je kraj filma....ima razne mogucnosti... zbog toga je i sjajan.... ← Film, kao film uopste, mozes shvatiti ili ne, svi imaju sustinu, bolje ili gore obradjenu, ali to je sada ne bitno.. Ako ne uspes da razumes pravu sustinu filma, ma kako bio odusevljen filmom, ustvari si samo izgubio dva sata.. Schindler's list je jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao, i sigurno najbolji Spilbergov ikada.. A, ako neko slucajno nije gledao Hair.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Dim ("Smoke") je najbolji film koji je ikada napravljen. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ako ne uspes da razumes pravu sustinu filma, ma kako bio odusevljen filmom, ustvari si samo izgubio dva sata.. ne zanm da li govoris za bilo koji film ili samo za doni darka....ako govoris za doni darka nisi u pravu jer svako ima drugacije shvatanje OVOG filma, barem kod mene u drustvu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 odgledao sam basic instinct 2...bacicu temeljan hejt na zasebnom topicu veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ne zanm da li govoris za bilo koji film ili samo za doni darka....ako govoris za doni darka nisi u pravu jer svako ima drugacije shvatanje OVOG filma, barem kod mene u drustvu..... ← Kao sto rekoh govorim za film uopste.. Svaki nosi neku poruku.. Naravno svako film vidi na svoj nacin, ali jesi li se ikada pitao da li je to ono sto je reziser hteo? Poceo sam previse da serem, zar ne? Odoh da gledam Fellinia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 donnie darko je velika slagalicama gde skoro na svakom koraku ima neki delic slagalice. ja sam se zapanjio koliko sam delica prevideo. ako je neko zapazio svaki, svaka mu chast btw krenuo sam da gledam 'My Name is Earl', seriju o propalici shto je odluchio da digne karmu u plus. obecava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Upravo sam gledao Dancer in the dark Larsa von Triera, izvrstan film.. Danas sam saznao da je scena na mostu snimana sa 37 kamera, a nijedna kamera se ne vidi ni u jednom trenutku filma, savrseno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 upravo gledam arizona dream.jebem ti vesti:( mnogo sam slusao o filmu i muzici u njemu,a nikad ga nisam gledao.zasad je film vrh,nisam ni znao da glumi djoni dep:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Gledao sam juce Birdcage po trec put. Nathan Lane je odlican. Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mox Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 7 macheva... za ljubitelje aziske (kineske) kinematografije ovaj film tje dotji kao prava poslastica.. pored izvanrednih scena futanja, pristojno odradjene kamere i ne mnogo preradjenih poteza ( u post produkciji) gledalac mozhe natji i onu jeftinu kinesku patetiku i vechita pitanja : voleti tajno ili javno; otitji ili ostati.. rez.: mnogo zajebani heroji predrkani 'bad guy' princeza (naravno) i armija koji treba sahraniti... pratjeno elementom bez koga se ne mozhe : UDARANJE U OCHI sve u svemu jedan od boljih koji sam gledo u poslednje vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 btw krenuo sam da gledam 'My Name is Earl', seriju o propalici shto je odluchio da digne karmu u plus. obecava :) ← odlična serija, keep it up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) Lord of War (2005) http://www.imdb.com/title/tt0399295/ dobar film Where Eagles Dare (1968) http://www.imdb.com/title/tt0065207/ odlican ww2 film sa Richard Burton-om i Clint Eastwood-om Edited March 26, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Menace II Society legendaran film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 The Stand Stiven King at his finest. Juce gledao prva 2 diska danas cu poslednje, jes da traje 6 h al vredi. Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Odgledah Sedam Maceva Film je komotno mogao da traje sat krace. Ne moze da se poredi sa Herojem i Pritajenim tigrom skrivenim zmajem, niti sa Kucom letecih bodeza, ni u jednom segmentu. Ima samo jednu odlicnu scenu borbe i to na samom kraju. Prica je ista kao Sedam samuraja, samo umesto da poginu samuraji pogine celo selo. Ima elemenata koji su potpuno besmisleni. Sve u svemu, zbog zanimljivog pristupa borbi moze se premotavati na te scene, inace je generalno lose reziran film. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 iceage2 ultraviolet (dobar snimak ovaj put i sad mi se svidja film ;) the dark chaos 16blocks big mamma's house2 Casanova ovo je u zadnja 2 dana,bilo mi dosadno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 See No Evil, Hear No Evil MURDER! The blind guy couldn't see it. The deaf guy couldn't hear it. Now they're both wanted for it. Mnogo dobra komedjia, Richard Pryor je kralj! http://imdb.com/title/tt0098282/ The Stand Stiven King at his finest. Juce gledao prva 2 diska danas cu poslednje, jes da traje 6 h al vredi. Baš ga nedavno odgledah, odličan je, samo što sam imao neki osećaj da je radnja zbrzana, što je malo glupavo reći za film koji traje 6h Ima boljih Stevinih ekranizacija od ove ali ok je skroz. btw da li je neko gledao Dekalog? Nikako da mi dođe na red već godinu dana a vidim ima jako lepu ocenu na imdb pa ako je neko gledao da baci neke utiske i tako to. Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 iceage2 ultraviolet (dobar snimak ovaj put i sad mi se svidja film ;) the dark chaos 16blocks big mamma's house2 Casanova ovo je u zadnja 2 dana,bilo mi dosadno :) ← Valjda treba i da ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 iceage2 - preporuka ultraviolet (dobar snimak ovaj put i sad mi se svidja film ;) - efekti efekti i samo efekti,prica = 0 the dark - jos jedan horor... chaos - kopija usual suspects-a,ok je film 16blocks - brus wilis,smaranje big mamma's house2 - skroz opustajuci film,barem meni :)) Casanova - isto ko ovo gore :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 btw. skinite Crash obavezno !!!!! gledao sam ga 2x za redom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 Crash nije uopshte toliko dobar, kraj je apsolutni smor.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Cela poslednja trecina filma je, uodnosu na prve dve, mnogo losa. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts