ZerBah Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Nemoj sada da se izvlachish, ako si bio na moru i gledao golo meso ne znachi da ne trebash da poshtujesh true beauty! ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ^^ teh mastaH has spoken! zapravo Kate je dobra na mnogo vishe nivoa...npr sednesh sa ribom da gledash krsh film Serendipity, i njoj super jer je chick flick a ti gledash Kate i svi sretjni =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Sad upravo idem da gledam 'The Omen" pa onda "Dukes Of Hazard" - masno kasnim, al shta tjesh kad nemam vremena... :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ne znam, drugari, ne razumemo se mi izgleda. hajde još jednom da objasnim, u dve jednostavne teze: - kejt je prelepa i prezgodna, vodio bih je posle i na pljeku ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Da, meni je Emiliy Rose bio skroz super film - shtavishe jedan za koje bi mogao da kazhem da je super - rachunajutji da ja mislim negde od tad shtancuju samo govna od filmova... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 odgledah danas 16 blocks, i nekako sam se smorio, brus jeste faca, ali je smor kad u prvih 5 min vidish shta ce se odvijati tokom celog filma.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 gledao juce x-men 3. i sad efekti su vrh. ali nekako... pa kako da objasnim... uzeli su film i u njega nabacali toliko govana da se na kraju filma ne secas kako je poceo... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Odgledao sinotj Dukes Of Hazard, pa i nije bash neshto - mogutje da mi nisu odushevljenja poshto sa gledao "Making Of..." pa tek onda film...al inache ok je film... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 gledao Jarhead da nema onih njegovih monologa bio bi dobar film ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Odoh sad da gledam 'The Omen'... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 hvala sto si nas obavestio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Film je profesionalno govno. Mislim skroz je super divan bajan sjajan - al brate ko i svaki film gde je anti hrist - saseku ga na kraju ko zadnji pederi i to na najgori mogutji nachin ko da: a) Nemaju budzet b) Moral nedozvoljava zlo da pobedi Ochekivao sam vetju demonstraciju Luciferova nadmotji nad bogom, i Bozhijeg intelekta ali kitodushin...stvarno mi nije jasno kad prave film sa epskom fantastikom shto ga ne naprave sa lepim specijalnim efektima ko LOTR npr... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 I ja tebi kevu O moze li film biti dosadniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Mysterious Skin Dobar film...izaziva muchninu...beware! FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 http://www.imdb.com/title/tt0399327/ The man znaci extra film svaka preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Corpse Bride simpatichan, zabavio sam se ;) War of Worlds katastrofa film, efekti mnogo dobri Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Odgledao sam prve 24 minute filma Scanner Darkly - film (ako se tako moze nazvati) ce da bude kult! Inache gledam ovih dana seriju Prison Break - svaka preporuka! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Odgledao sam prve 24 minute filma Scanner Darkly - film (ako se tako moze nazvati) ce da bude kult! Inache gledam ovih dana seriju Prison Break - svaka preporuka! seriju treba odgledati do kraja da bi se dala preporuka =/ konkretno prison break je fantastichno pocheo, ali vec posle prve ekstenzije (13. ep) pochelo je veshtachko forsiranje napetosti, pa je prepravljeni kraj (da bi se snimila 2. sezona) doneo veliko razocharenje. trebalo je da ostanu na 1 sezoni. - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Bah, bash sam stigao do 14 epizode... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nije bas tako strasno kako Cali predstavlja. Poslednja epizoda jeste bezveze, i ima jedna epizoda kao u fazonu kako je svako od glavnih likova dospeo u zatvor, sto je po meni kul, mada neko moze to da ne voli. Jedno je poslednja epizoda bezveze, ali ako nastave dobro dugu sezonu, brzo ce pasti u zaborv. Sto se napetosti tice pretposlednja epizoda je vr'. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 najbolje da će bilo koja uspešna američka serija prestati da se snima pre nego što prsnu rejtinzi, to je prosto nemoguće :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Meni se svidja napetost i global consipracy u seriji :) I smatram da su likovi odlichno razradjeni. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 najbolje da će bilo koja uspešna američka serija prestati da se snima pre nego što prsnu rejtinzi, to je prosto nemoguće :) nemoj da si lenj, ubaci disklejmer "sem ako je pravi david lynch" =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ' date='Jul 20 2006, 12:16' post='837199'] ima jedna epizoda kao u fazonu kako je svako od glavnih likova dospeo u zatvor, sto je po meni kul, mada neko moze to da ne voli. Ja volim takve epizode, ali mi kod ove smeta shto su se bash potrudili da sve zatvorenike predstave dobricama. Chak i na T-Baga se sazhali chovek, a o tragichnim prichama Sucrea, C-Notea i Tweenera da ne prichamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jarhead - daleko od standarda koji su postavili apokalipsa, fmj, rajan i slični, al svejedno solidan ratni film, nije mi žao dva potrošena sata :) kole, ja ladno nisam nikad gledao tvin piks, niti imam neku naročitu želju.. grešim li? Ja volim takve epizode, ali mi kod ove smeta shto su se bash potrudili da sve zatvorenike predstave dobricama. Chak i na T-Baga se sazhali chovek, a o tragichnim prichama Sucrea, C-Notea i Tweenera da ne prichamo. jeste, to opasno smara.. bar pola bi trebalo da su okoreli krimosi kojima je mesto u zatvoru ali eto silom prilika skofild mora da ih izvede napolje.. s jedne strane time propuštaš priliku da razrađuješ njihove likove, al s druge imaš kasnije majkla koji se suočava sa moralnim implikacijama svog dela :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts