Zoolok Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Kao i obično, Windows 2000/XP only. Elem: Release Notes Drajver sa CCC-om Drajver sa Control Panelom Ne zaboravite, CCC zahteva .NET i, IMHO, nije vredan downloada :) A ako vas mrzi da skidate sve: Drivers only [edit] Hmm, ATI je zabranio "hotlinking"... Bem ga. [edit] Pazi, pazi, pojavili se novi drajveri i za Windows 98/ME. Ko bi rekao? Elem, get 'em here. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 A i sacekas dva dana i oni izdaju normalne koji ne traze .net :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Ti koji ne traze .net su Drajveri s Control Panelom :) Kartica mi je vec dosta stara, a novi drajveri uglavnom forsiraju nove kartice, tako da verovatno necu skidati osim ako mi neka igrica ne bude pravila gluposti... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Ne traže drajveri .Net, već Catalyst Control Center, aplikacija koja zamenjuje "redovna" podešavanja drajvera u Display Propertiesu. Inače, i nVidia je najavaila da će jednom da zameni "obični" Control Panel sa nečim što zahteva .Net. Microsoft insistira na tome, a kako je ATI-jeva saradnja sa Microsoftom trenutno bolja od one koju ima nVidia, verovatno su pristali da krenu prvi, kada realno još uvek nema potrebe za nečim takvim kao što je CCC. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Koliko sam ja primetio, ovi drajveri najvise sredjuju frku sa Battlefield 1942 i Kotor 2, pa ako ne igras nijednu od te dve, iskuliraj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 mrzi me da skidam, ionako nvidia od subote :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Omega drivers rulz Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts