Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Najavljeni takmichari: 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt 15. Chobo_Freeman 16. Mario^^ 17. AdriaN 18. DukeFED 19. SavKe 20. Vladica 21. Shiver [siD] 22. Crovax 23. Intruder 24. ice.GaChe 25. Grinder 26. hammertime 27. vidok 28. aaa 29. Migotti 30. HanSMiTraLjeZaC 31. BackToAction 32. Yuri 33. Sweet 34. Satan 35. m4rko 36. Gille 37. HiddeN Prijave slati na : deus.joca@gmail.com Ufur 200-300 dinara, odredice se na licu mesta, kao i sistem takmichenja. Mape standardne sa wcg-a + mozda wc3l mape, nije sigurno, takodje ce se sve razreshiti na licu mesta. Pocetak oko 11h Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gl i vidimo se na turu jedva cekam da vidim neke ljude kojih sam se BASH BASH UZELEO Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) PRIJAVE SLATI NA PM ILI NA : deus.joca@gmail.com ZA SVE KOJIMA BUDE TREBALA BILO KAKVA POMOC U VEZI DOLASKA NA TUR : 064/41-57-149 DEUS Edited September 21, 2005 by DeuS I M@XImuS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 E ajde samo molim vas napisite mape koje se igraju na turu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gj highl1,nije bash bogato informacijama,ali shta je tu je bolje i to nego nishta,i samo bih da napomenem organizatoru da se subota blizi a da mi josh nije recheno da li neko moze da nas sacheka na z. stanici,poshto ja pojma nemam gde se nalazi deus. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 echo/turtle/twisted/lost temple/gnoll wood i mozda neke "nepoznate" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 gj highl1,nije bash bogato informacijama,ali shta je tu je bolje i to nego nishta,i samo bih da napomenem organizatoru da se subota blizi a da mi josh nije recheno da li neko moze da nas sacheka na z. stanici,poshto ja pojma nemam gde se nalazi deus. ← Pa deus ti je u starom merkatoru, ne znam tachnu adresu, to ce joca ili igor bolje da objasne. Od zelenog venca (blizu autobuske i zeleznichke) ide 16 bus, i staje bash ispred starog merkatora. (nisam siguran za ostale, neka me dopune) Shto se tiche mapa standard wcg: LT TM TR GW EI + zavisi dal ce se igrati Maelstrom i Secret Valley, meni se to chini kao dobra ideja i josh par njih je bilo za, Sharky, Vladica je rekao da mu je ok, Domi isto, Duke/Rista/Sweet se nisu izjasnili. Valjda cemo i za to da se odluchimo na licu mesta, moglo bi jednostavno da se prilikom prijavljivanja zapise i ko je za koju varijantu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) Samo neshto da utvrdim,igrace se 1.19b,tako? edit:ako se budu igrale maelstrom i sv,koje su zadnje vrzije poshto ja imam maelstrom 2.4 i sv 2.1,pa me interesuje ima li neka novija od tih? Edited September 21, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 igra se novi ili stari echo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 pa normalno bi bilo da se igra novi i 1.19b, bar je meni tako logichno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) pa normalno bi bilo da se igra novi i 1.19b, bar je meni tako logichno. ← Ja bih skroz izbacio echo, znaci ni stari ni novi, stari je suvishe imbalance a novi smrdi kao mapa... Edited September 21, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gj highl1,nije bash bogato informacijama,ali shta je tu je bolje i to nego nishta,i samo bih da napomenem organizatoru da se subota blizi a da mi josh nije recheno da li neko moze da nas sacheka na z. stanici,poshto ja pojma nemam gde se nalazi deus. ← Evo ovako : Ispred Z. stanice stoji autobus br. 83 (pravac ka Zemunu) pitajte gde treba sici kod STAROG MERKATORA (to SVI znaju) najavi se na 064/41-57-149 i neko ce te sacekati na stanici kod starog Merkatora.To vazi za sve ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Evo ovako : Ispred Z. stanice stoji autobus br. 83 (pravac ka Zemunu) pitajte gde treba sici kod STAROG MERKATORA (to SVI znaju) najavi se na 064/41-57-149 i neko ce te sacekati na stanici kod starog Merkatora.To vazi za sve ! ← Koga da trazim? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 mislim da je glupo da se igraju maelstrom i secret valley zato sto vecina ljudi koja igra preko neta ne moze da ih navezba,ali ne bitno nek bude kako vi odlucite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Koga da trazim? ← savke brate pretera ga oces u detalj :) pa pitaj u vezi tura nisi tuta Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Koga da trazim? ← To je sluzbeni tel. Deus-a, javice se ili Igor ili ja (Joca) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nigde ne pise u koliko sati pocinje tur,koliki je tacno ufur i do kad traju prijave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 oko 11 ufur kako rece igor bice odredjen na licu mesta mada ce biti oko 250 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nigde ne pise u koliko sati pocinje tur,koliki je tacno ufur i do kad traju prijave? ← Nekoga ovde mrzi da chita POCETAK : oko 10-11 iliti kada se skupimo (ne mozemo da zahtevamo od prijatelja iz drugih gradova da dodju tachno u minut) UFUR : 250 (ako vecina bude plakala i manje ;) PRIJAVE : recimo do petka u ponoc mada znam da ce se jos neko pojaviti na dan tur-a sto u ostalom i nije nikakav problem !!!! Dakle, sve je spontano ;) Zasto sve u zivotu mora biti isplanirano u detalj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Shto se mapa tiche, vec je bila rasprava o tome, i vecina ljudi se slozhila da budu: Echo isle Lost temple Turtle rock Twisted meadows Gnoll wood Maelstrom_WEG Secret Valley Pochetak u 11:00 Ufur 250 kinti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 echo obavezno znaci EXP znas kacete mi zaustaviti nikad :) ali nikad :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Shto se mapa tiche, vec je bila rasprava o tome, i vecina ljudi se slozhila da budu: Echo isle Lost temple Turtle rock Twisted meadows Gnoll wood Maelstrom_WEG Secret Valley Pochetak u 11:00 Ufur 250 kinti ← da li je sharky organizator posto ovo izgleda ko njegov tur :)?a kontam da secret/maelstrom mogu samo biti u pulu a ne za pocetne? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 da li je sharky organizator posto ovo izgleda ko njegov tur :)?a kontam da secret/maelstrom mogu samo biti u pulu a ne za pocetne? ← Razlog zashto ne bi bile pochetne? Josh pre vishe od 20 dana je povedena ova rasprava, i dogovoreno je da se igraju mape koje sam ja naveo gore. Nekoliko ljudi se bunilo da nikad nije videlo mape, okachen je link za download, i svako ko je hteo mogao je da ih skine i pogleda, igra, uvezhba, shta god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ne ja mislim da niko nebi imao pravo da donosi da li ove mape trebaju da se igraju ili ne nego treba da se glasa pri prijavi da kazes si za verziju mapa sa stomicem i vally ili ne pa da se izbroji i sta vecina odluci i dosta o toj temi mapa vise Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Ja bih pre stavio, da li si za LT ili ne... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts