Mare Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Ceprko sam po searchu RUR foruma, po eMule-u i po raznim searchovima .... I nisam mogao da nadjem nigde.... Eh ako bi neko mogao da mi da link ukoliko zna ili posalje na mail padawan011@yahoo.co.uk ... I jos nesto... Jos jedna stvar ukoliko neko nije krekovo warcraft III 1.18 verziju takodje mi treba... Goga je pokusao da mi posalje preko msn-a nesto se ubagovalo bez veze... Unapred hvala. edit: sto se tice prvog zahteva fata mi je poslao a drugi zahtev mi treba war3.org i war3.exe fajlovi edit#2: problem najveci je u tome sto nemam cdove kod sebe tako da ne mogu da reinstaliram wc3... Edited September 20, 2005 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 tt prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 tt ali za reprezentaciju sugavu jebao te demon tul mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 tt ali za reprezentaciju sugavu jebao te demon tul mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ZNAM SAD SAM GLEDAO ZASLUZILI SMO I DRAGO MI JE STO SMO PUKLI back to topic.. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ako imas sbb dodji na hub serovacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 najace da cu da se vratim na toppic pored ovoga sto se desilo ocemo neki organizovani linch kada dodje exurzija iz novog sada? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ma tako nam i treba... I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 ako imas sbb dodji na hub serovacu ← nemam brate ali ako mozes bilo kako da sherujes bio bi ti vecno zahvalan. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 koji ste kompleksashi , oslovljavate reprezentaciju sa "mi", zvezdashi oslovljavaju zvezdu sa "mi", grobari isto, jbt , el ste uticali imalo na mech pa da nesto tako kazete, to bi bilo tipa, djuk uzme wcg i ja kazem "osvojili smo wcg", osvojio je djuk a ne cela srbija Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 koji ste kompleksashi , oslovljavate reprezentaciju sa "mi", zvezdashi oslovljavaju zvezdu sa "mi", grobari isto, jbt , el ste uticali imalo na mech pa da nesto tako kazete, to bi bilo tipa, djuk uzme wcg i ja kazem "osvojili smo wcg", osvojio je djuk a ne cela srbija ← DOOOH i ? NE SPAMUJTE MI PROKLETI TOPIC omfg-.- dakle weasel plz ako mozes updateuj na bilo koji site imas : www.rapidshare.net ili bilo sta.... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 I ja sam se zajebao, uninstalirao sam war(jer mi je na 2. particiji pa mi ne radi autoupdate) a TFT disc mi je kod ortakinje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 I ja sam se zajebao, uninstalirao sam war(jer mi je na 2. particiji pa mi ne radi autoupdate) a TFT disc mi je kod ortakinje... ← rofl nije bitno gde ti je war sve dok je instaliran, a ghoste ne vidim da je iko oslovio sa "MI" prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 rofl nije bitno gde ti je war sve dok je instaliran, a ghoste ne vidim da je iko oslovio sa "MI" ← Zasluzili smo = plural tako nam i treba = plural procitaj ponovo fato :)) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Jbg pukli smo jednostavno smo ocajno igrali,a znam da mozemo X puta bolje,jednostavno ne znam sta im se deshavalo na ovom EP,stvarno su ocajno igrali sve promasivali,gubili lopte skroz bezveze itd....,i zao mi je sto Stojakovic i Divac nisu ucestvovali,nadam se da ce ucestvovati na SP u Japanu 2006..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 alo deco dosta vishe totalnih offtopica imate sport topic pa tamo nastavite. btw freemane divac se povukao, vole. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) freemane divac se povukao, vole. ← hajli zasto opet idesh off topic Edited September 21, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 hajli zasto opet idesh off topic ← ghoste, oces da se pridruzish nekima na trodnevnom banu ? :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) ghoste, oces da se pridruzish nekima na trodnevnom banu ? :) ← ne zelim da pricam bez prisustva moga branioca! zahtevam advokata! Edited September 21, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 alo deco dosta vishe totalnih offtopica imate sport topic pa tamo nastavite. btw freemane divac se povukao, vole. ← pwnd^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts