Jump to content

Gimnazije

Ice Q

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ako zelis sektu[:D] i da pola godine neides u skolu Sveti Sava

Pa i ne bash, idem ja sad u Savu, ima sad neka chudna komisija za pravdanje izostanaka, samo roditelji mogu da donose opravdanja, i to samo komisiji, i to sva lekarska opravdanja moraju dodatno da se overe u domu zdravlja savski venac. A ako si puno izostajao(a pretpostavljaju da si bezhao) nece da ti prime opravdanja ako su vishe od 2 nedelje od poslednjeg dana bolovanja.

sharki ne lupaj..

najblizhu.

Ishao sam tamo 2 ipo godine u 14. , i bila je zajebancija nikad veca.

Ja sam se ustvari vec opredelio za 14 nego pitam onako da li sam mozda pogresio

Nisi sigurno.

Ljudi ja vas ne kapiram...svi ste neke baje...kao idem u gimnaziju da bi se zezao,boli me paja za sve,bezhim sa casova...

a kad dodje jun onda svi mole da se pokloni neka ocena...

ja sam u tom fazonu bio u 5-6 razredu i iskulirao sam ga...u gimnaziju idem da bih nesto nauchio...

@ice q..i ako hoces da stvarno nesto nauchis idi u petu...jedna od najjacih u gradu,pusti ove "face" sto vare na sred chasa i nose pistolj u skolu...

Edited by ep1c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

mozesh ti da idesh u gimnaziju da bi nauchio neshto,ali shto je najgore to neces moci, jer su profesori krsh

ja sam bio prve dve godine u prvoj 5.00, trecu 4.2 a cetvrtu 3.3, jednostavno druge stvari pochnu da te zanimaju, i boli te kara za shkolu. Ako si prirodni smer uchi matu jer ce ti to trebati za fax,ako si drushtveni chitaj knjige i nauchi istoriju i sl, takodje ce zatrebati. Ostatak vremena provedi kako hoces, mozes i sam da uchish neshto shto te zanima,a ne da bubash napamet neshto shto ti drugi nametnu.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pa i ne bash, idem ja sad u Savu, ima sad neka chudna komisija za pravdanje izostanaka, samo roditelji mogu da donose opravdanja, i to samo komisiji, i to sva lekarska opravdanja moraju dodatno da se overe u domu zdravlja savski venac. A ako si puno izostajao(a pretpostavljaju da si bezhao) nece da ti prime opravdanja ako su vishe od 2 nedelje od poslednjeg dana bolovanja.

Ishao sam tamo 2 ipo godine u 14. , i bila je zajebancija nikad veca.

Nisi sigurno.

Ti si nov u Savi jel tako ?

1)Ta komisija postoji vise od godinu dana i neznam sto je cudna

2)Sta je problem overiti opravdanje?samo odes u DZ savski venac i lupe tu pecat

3)Ko jebe komisiju

4)Ja sam im donosio opravdanja stara 3 meseca i to cale piso bez ikakve overe

Ti si nov u Savi jel tako ?

1)Ta komisija postoji vise od godinu dana i neznam sto je cudna

2)Sta je problem overiti opravdanje?samo odes u DZ savski venac i lupe tu pecat

3)Ko jebe komisiju

4)Ja sam im donosio opravdanja stara 3 meseca i to cale piso bez ikakve overe

1.Doshao sam u Savu pretproshle godine u Novembru, tako da, bio sam u shkolu kad su uvodili to.

2.Nije problem overiti opravdanje koje si dobio u nekom 2. domu zdravlja, ali ne mozhesh da falcifikujesh opravdanje, jer postoji mogucnost da te izvale, narochito ako konstantno donosish opravdanja od lekara, a za vreme shkole sedish u Shark-u ili Sobichku, gde te profesori stalno vidjaju kad prolaze(dobro ako visish u Shark-u ne mogu da te vide ako prolaze, ali Boba(psihlologicharka) npr, svrati tamo chesto.

4.I ja sam donosio opravdanja stara 3 meseca, kojima sam pravdao po 3 meseca :)) Ali problem je u tome shto sam na npr imao gomilu izostanaka i predhodnih godina, tako da mi ne tolerishu nishta sad...

I ja sam bio vukovac u osnovnoj, uchio sam do kraja 4. razreda, a posle sam samo muvao neshto. A sad u srednjoj raspad samo takav :))

pa niko ne voli da uchi, al' kad se mora mora

eto ja sam u srednjoj uvek bio jak dovoljan zato shto nikad nisam uchio na vreme, a evo me sad, upisujem drugu godinu mashinca prosek preko 8 (danas sam dobio prvu DESETKU idemoooo) =)

Daleko je Zemun od Vozdovca

mislish, daleko je Vozdovac od Zemuna

Edited by Spu [RuR]

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Ma u svakoj gimn. moras da ucis,tokom godine ili na kraju,kad tad ce da te stigne.

Sad sve su to nijanse,npr ortak mi ide u 15 i kao zezanje sve,ne uci nista,kad pada kisa ne ide u skolu,al zato kad je doso kraj,opa macane,ajmo na popravni...Posle molio boga da prodje.

5 je ipak malo drugacija,jer tokom godine moras da ucis(bar nesto) da bi kako tako opstao.Ali u sustini svuda ti je zezanje ako se ti potrudis da bude tako...

Inace isto,osnovna odlican,dete za primer [:D] sad vrlo dobar,al jedva se sastavljam...

Bjukenon Mitch