bobek Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Zanima me dio sto se tice Hrvatske. Da li cemo imati odvojen quali? Ako dodje manje ekipa npr 4 dali ce se svejedno odrzat taj quali? Koliko bi quali trajao i kad bi uopste poceo? Da li ima mogucnost smjestaja ekipe iz Hrvatske? Koji je koncept igre znaci mape, rules i ostalo? Da li je zagarantirano da je prvoj ekipi smjestaj placen? Oce li bit kakvih nagrada osim puta u Cesku? Eto to su pitanjca iz Hrvatske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 E samo da napomenem oko vize, na konto brankove spike da je besplatna, ortak je pre dva dana otisao i uzeo tranzitnu vizu za Slovacku i uredno je platio nekih 40ak evra kao i sto je pre bilo. Branko, sta ti beshe rece odakle ti info da je to sada besplatno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Dolazimo...jel zna neko koliko dana ce da traje to u cheshkoj , da bi mogli okvirno da znamo koliko para treba za smeshtaj i ostalo , da krenemo da razmishljamo... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 au vi svi planirate unapred pa polako prvo osvojite pa onda planirajte Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Preko preche naokolo blizhe, sve u svemu ... ko pre devojtzi njegova je, rofl .. shalim se ja malo .. Vuche samo polako batitze, nemoj da se umorish oko organitzatzije Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 E bre ljudi jeste da sam prosle godine isao u Pariz i da imam dvojno drzavljanstvo, ScG i BiH i isaosam sa BiH pasosem, Madjarska tranzitna viza iako sam imao sengen je bila 90 eura u u jednom pravcu sto znaci nekih od 150-180 eura povratna :( na zalost ne znam da li se sta promenilo ali sumnjam.Uglavnom ekipe iz BiH su najebale finansijski. Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts