ZeRoX- Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Znaci igram sa likom partiju 2 sata od toga sam ga dobio za 20 min a gradio je baze i jeo drvece 1h40min.Da li se ovo jos nekome desavalo,jer pitam jer sam sa likom sve do jaja chatovao i posle mi odjednom kaze FU RETARDED NOOB enjoy seacrhing I go to MSN...muahaha....I tako ja trazim a on izgradio oko 35 baza jer je imao 4 expa pre ovoga...Komentari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Znaci igram sa likom partiju 2 sata od toga sam ga dobio za 20 min a gradio je baze i jeo drvece 1h40min.Da li se ovo jos nekome desavalo,jer pitam jer sam sa likom sve do jaja chatovao i posle mi odjednom kaze FU RETARDED NOOB enjoy seacrhing I go to MSN...muahaha....I tako ja trazim a on izgradio oko 35 baza jer je imao 4 expa pre ovoga...Komentari? ← Hehe kakav lik :) Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 no comment! ima takvih,smore se likovi od stalnog gubljenja i onda te drkaju po tabli grade burowe,sakrivaju radnike,stave mali milion kula,jedu drvece... pa ti lepo das replay blizzu i on banuje acc znam iz iskustva meni su banovali :( Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 o boze, kako si uspeo da ga trazish 1h 40 minuta, mislim izvadish 4-5 gargojla, i sabijash, sa humanom izvadish 2 dzirokoptera ili krdo mortara sa flerom , ali opet 1h i 40 minuta je previshe -_- Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 o boze, kako si uspeo da ga trazish 1h 40 minuta, mislim izvadish 4-5 gargojla, i sabijash, sa humanom izvadish 2 dzirokoptera ili krdo mortara sa flerom , ali opet 1h i 40 minuta je previshe -_- ← 35 baza+corav sam,a opet otisao sam do onog merc laba i revelovao samo kilktao celu mapu i opet se nije videlo nista to je ipak crvena tackica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 35 baza+corav sam,a opet otisao sam do onog merc laba i revelovao samo kilktao celu mapu i opet se nije videlo nista to je ipak crvena tackica... ← umesto da si zabo josh 1 baraku i 2 boneyarda :), kako se topi rootovana zgrada od frostova , ijuuu :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 LOL,zerox je prvi lik na bnetu kome se ovo desilo...dechko je chak posvetio jedan topic tome... omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 (edited) LOL,zerox je prvi lik na bnetu kome se ovo desilo...dechko je chak posvetio jedan topic tome... omg ← ma uzas, sta sve ljudima pada na pamet :P, zeroxe zasto si postovao ovo koji kurac uostalom? Edited September 18, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Imash li mozda replay,interesuje me da vidim tu budalu... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 @Shqma : Sta tebe zabole to sto zoves kitom da li ja postujem ili ne,nemoj da si bezobrazan... @Savke : Nemam replay jedino cuvam kada odigram vs nekog gosu igraca,ovo sam bio srecan sto se zavrsilo i samo izasao T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Zeroxe sabio si skilla ako si trazio decka 2h po mapi .... jer ste igrali ICE CROWN? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Expandujes se na sve rudnike za 3 min i onda u giblon shopu pretrazis celu mapu ili sa 2,3 aira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 Zeroxe sabio si skilla ako si trazio decka 2h po mapi .... jer ste igrali ICE CROWN? ← ne, divide and conquer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 veruj mi i meni se to desavalo a ja ko budala , posto imam kratke zivce a i ne trosi mi se vreme na netu, samo izadjem, mamu im jebem........ :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Znaci igram sa likom partiju 2 sata od toga sam ga dobio za 20 min a gradio je baze i jeo drvece 1h40min.Da li se ovo jos nekome desavalo,jer pitam jer sam sa likom sve do jaja chatovao i posle mi odjednom kaze FU RETARDED NOOB enjoy seacrhing I go to MSN...muahaha....I tako ja trazim a on izgradio oko 35 baza jer je imao 4 expa pre ovoga...Komentari? ← i ja to radim :))) mozda se bas i mene trazio ko ce znati :))) hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) ja i freeman smo jednom igrali 2x2 vs human/orc 2 idiota koja su gotovo na pocetku partije poceli da sakrivaju farme itd., smesno je to sto je lik digo katu na uzvisenje ispod natural expanda od trojke i tu zabo warmill i digo takav stek da je meni trebalo oko 1h nakon sto je freeman diskovao da to porusim >_< Edited September 20, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ma ja sam protiv takvih prestao da se nerviram ostavim jednu pticu na svaki exp i minimiziram i odem evo bas skoro igrao ja shiveru za dryadu i igramo lt ja zabo svuda expove dh 10 lv i otisao posle 30min shiv me pita kao jesi dobio bla bla... ja ne jos nece da izadje i on kao nemoj da smaras eliminisi ga ja kao ajde inace bi cekao dok ne izadje, mada par puta sam cak izgubio tako partiju par puta me discovalo oko 1;30h partije a par puta je budala nasla da se rebilduje i dobije posle 2h strasno... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Da, ali 900damage each..... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Znaci ja uvek krijem tako zgrade ako mi lik kaze gg pre mene od toga izpizdim iii oooondaaa uproot eeaatttt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 ma bitno da se sabio dryadu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larios Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 da te pitam nesto. kako si dopustio da izgradi 4 exp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 23, 2005 Author Report Share Posted September 23, 2005 da te pitam nesto. kako si dopustio da izgradi 4 exp. ← to je elf,ja njemu ne mogu nista sem da mu smaram wispove pre t3 i frenzyja,a svaki expo je ogradio sa 4 protectora i sta ja da u radim?a i ja sam izvukao 2 expa ukupno 3 mine-a a 2 minea kod UDa >> 4 elfova,tako da nije do toga,kao drugo ja sam lika pokidao ubio mi je 3 ghoula stvar je sto smara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[iNF]byte Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Neznam brate sta da ti kazem meni se to nikada nije deslio ....sad za druge neznam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show_Time Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 I Hate hUm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts