goran.rs Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Cekam cetvrtak da dobijem FEAR da malo pucam ko covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ustao, upalio komp, izvalio da mi je Dreadnought opet uzeo kesh (7k ovaj put(ZASHTO ME MRZIIIISHHH ? )) refreshujem AS jedno sat vremena, uzimam G!!! 17k (mala osveta alijansi On Prca!) ...sad cu da jedem neshto, pa da uchim, pa u shkolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ustao oko 6 vozio svecu do skole otisla na exkurziju...dosao gajbi pa kuntao do sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Naspavao se ko nikada u životu :) nisam mogao ni ceo X Files da odgledam pa sam morao da zaspim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Zivi se, radi se. Izvadio sam zimsku jaknu, stavio kapche na glavche i lezerno izasao iz kuce. Sad cekam sneg. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ja sam josh uvek uvarijanti 2 duxa , jer mrzim da nosim jakne tako da do dokle god mogu da se izvucem sa duxevima , odnosno dokle god su 2 duxa dovoljna da se ne smrznem , NOSICU IH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Idem u shkolu da se javim Srpski, dobijem 3 i miran sam do tromesechja... Pff, a juche rasturio biologiju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ustao... konacno spawao kao covek.... sad kafa, gledam neke tetovaze, ocu da odradim jednu, pa jos ne znam sta cu... i onda ucenje... imam ovih dana ispit, jos ne znam kad... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Sad cu do mrtve skole imam kontroni iz hemije drug mi je spremio puskice....tako da cemo da vidimo sta ce da bude Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ustao, upalio komp, izvalio da mi je Dreadnought opet uzeo kesh (7k ovaj put(ZASHTO ME MRZIIIISHHH ? )) refreshujem AS jedno sat vremena, uzimam G!!! 17k (mala osveta alijansi On Prca!) ...sad cu da jedem neshto, pa da uchim, pa u shkolu. ← prcacemo mi tebe :) ustao, sad cu pod tush pa na fax do 20h, jebiga.. mora se. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Poceo sam polako da ozdravljujem izgleda da ono babino sirce ima nekog efekta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 @Kruko Brate, sto se svadjas sa kevom. Samo je jedna majka. @Topik Evo smaram se na poslu. Mada sam pikao stoni tenis. Pricao malo, u stvari nisam skoro nista radio. Sad jos malo palim, nek mi je sa srecom. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Postoje šanse da padne još jedan štrajk jer su smanjili plate u Kragujevcu za 30% pa moja sestra danas imala 2 časa profesori nisu hteli da drže nastavu :) ideemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 skidam neku muziku sa neta i ono standardno smor :)) mnogoo hladno bre napolju neshto... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Ustao, upalio komp, izvalio da mi je Dreadnought opet uzeo kesh (7k ovaj put(ZASHTO ME MRZIIIISHHH ? )) refreshujem AS jedno sat vremena, uzimam G!!! 17k (mala osveta alijansi On Prca!) ...sad cu da jedem neshto, pa da uchim, pa u shkolu. ← Jbg Green. Kad jedini imash kakav takav kesh kad krenem u 'arach. Sigurno netju da peljeshim sopstvene saveznike. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 mrzim mamu svoju ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bio sinoć kod ortaka na rođendanu, jeo roštilj, pio džin.. onda sam noćas popio jedno 2l vode, skuvao se (počeli da greju, sad sedim u majici i gaćama) i spavao do 14h danas.. ← ja bih ovo sklonio da sam na tvom mestu, rur je maaaalkice zagoreo ;) ako dam uslov sad u nedelju, donosim kolache kao za moj rodjendan i pravim rostilj u surduku. ← brate, daj da sredimo nešto, mislim, evo margi će da polaže umesto tebe, on to sve već zna.. ili nešto.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bio sinoć kod ortaka na rođendanu, jeo ro 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Našao jedan stari CD SKazi u kutiji od CS Filmove :) jeee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ja bih ovo sklonio da sam na tvom mestu, rur je maaaalkice zagoreo ;) ← MALKICE !?!?!? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ^^ Evo sedim na poslu, spremam se polako da krenem kuci, pricham sa RaveN-om po icq o 3dsmax-u i razmishljam o sledecem radnom danu kada cu morati da se odvalim od posla da bih sve uspeo da zavrshim u roku... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 @Kruko Voleo bih da te ne volim @Topik Ne mogu da skinem readiris sa neta, ne da mi, izbacuje neku stranicu kao ovo-ono. I tako... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 smaram se gajbi nisam izasao iz kuce 2 dana....ocu da me prodje prehlada iako se sad do jaja ocecam....idem da hasam...mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Do sad sam skidao sto mi tetka poslala recepte za kolace od 20 mb, lako njoj kad ima ADSL... Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) da idemo u surduk? bice ladno ovih dana. jedino da se zabijemo u kutju i lochemo dok ne zavrsimo pod stolom. a posle se vozimo po selu i deremo na seljake ← da, da, vidim u cemu je problem. .... Vi bi morali da pijete a to apsolutno vam nije u prirodi, posebno drasku i margiju. Ne znam sta cu sad, vi ne pijete, ne jedete... Edited October 18, 2005 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts