Stator Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Evo danas sam zvanicno dao uslov za 3 godinu (cimao se bolestan po fax-u jeeee gde je tu pravda) sada planiram neko spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) Vratio se iz grada pre nekih pola sata, uzeo karte za SCG-BIH, jeo u Monumentu sa devojchicom rolovanu piletinu (koliko je to dobro bre ). Sad umesto da uchim istoriju gledam forum...nishta, molim se bogu sutra da me zaobidje. Edited October 11, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Smorio sam se...Moram da menjam carape , usmrdele su se :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) joj ceo dan jurim negde ...znachi uzas..odo da se bacim na krevet :] Edited October 11, 2005 by suba EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 smaram se na netu trazim gde da kupim novu podlogu za kontrol tablu i diode.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 koj' ? nokiu 6680. novu. sa racunom iz engleske. kutija i pizde materine u njoj. dao moj 6600 + 150e. a moja nokia stara godinu dana. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ^ najs, to je stariji buraz moje 6630.. odlichan telefon i dobra kupovina. congrats i da te lepo sluzhi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 joj sto je 663o ruSHna. :( ja ne bih moje prase 66oo ni za 5 668o menjala. :p a kamoli doplatila. :p mada, moja je speshl. iiinace... :( ojdem na pavanje. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 sutra imam ispit.. a visim ovde... e jebes coveka... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) Na poslu, odbijam da radim danas :) Edited October 12, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Neverovatno koliko tesko sam ustao jutros a moram biti u apoteci bar do podne(civilka).Umrecu od muke.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 bio u zemunu u nekom kafiću, blejao, sad sam se vratio i pojeo neku kitkat čokoladicu, zaboravih koji ukus.. ← neko pomenu kitkat u postu.. aaaaa. :) da mi je. <3 ← ene krivca gore.... ivaneeeeeeeeee davaj, nemere vise tako da mi cure bale Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 evo poranio sam:)...ne mogu da verujem da je napolju ovako hladno ujutru:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 sramota me je ali cu iapk da priznam, juce sam ukupno 11 sati igrao Setlerse (ove poslednje iz 2004.), pogresi covek ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Bio do skole da uzmem od ortaka karicu za ekxurziju sad u kupovinu pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 sjebao ispit.. pijem kafu, pa posle koma do nekih 6-7 popodne... a onda.. back to truljenje... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ispalise me za tv :( a bas htela da postanem poznata ;P kupila sam ortakinji tangice i prstencic za rodjendan , prvo sam joj kupila neku majicu pa se meni svidela ... pa sam kupila ovo drugo ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 evo sad sam ustao, danas nema faxa. Idem prvo u neki shopping, pa posle na tekmu, i da ispazarim karte za and1 za sutra, to sam zaboravio juche. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Evo dosao iz skole,sad cu malo da pikam wow,pa na z stanicu na bus za bg. Ajmo sad svi SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 moram danas da sredim gajbu, što mi se nikako ne radi, ali kad se mora.. pf ene krivca gore.... ivaneeeeeeeeee davaj, nemere vise tako da mi cure bale ← ajde ponavljaj u sebi: ne muvati ribe sa foruma, ne muvati ribe sa foruma trust me Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 koji smor,sedim ceo dan,nema posla kako vreme sporo prolazi T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 idem da spavam , [mental note] ne ustajati rano[/mental note] Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Jel mozete da verujete da je avio karta Beograd-Tivat-Beograd 10210 dinara. Mater im jebem ja malo bezobraznu. Idem vozom do PG pa busom do HN pa cu se vratim avionom. YEeeeeeee :(((( smor V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 evo sad sam ustao, danas nema faxa. Idem prvo u neki shopping, pa posle na tekmu, i da ispazarim karte za and1 za sutra, to sam zaboravio juche. ← Vidimo se tamo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) Hehehe, chudno koliko ljudi ima isti dan danas . Ja bio u shkoli, pa ishao da ispazarim karte za Eskimo i And1...kupio za And1, a za Eskimoa josh nisu u prodaji. I isto idem na tekmu vecheras... Edited October 12, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts