suba Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 evo neshto se smaram sa nekim ortacima preko neta i tako :) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Bio da se nadjem sa ortakinjom da joj pozajmim discman, sad idem da se nadjem sa ortakom, pa malo da blejimo... Btw. jel ima neko neki info vezano za ovu "biciklistichq trq" danas...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Sedim ceo dan pored kompa ko debil Sad cu mozda tusiranje pa palim u grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 @Ph0r3w3r0 zrenjanin :) ako ce ti znaciti, od glavne apoteke svetosavskom, pa dole kod picerije Cone Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Bio do kutje chaja da isprobam neke nove chajeve. Pio sam neki zeleni En Shi Yu Lu, nov chaj, ima preporuku od mene, dobar skroz. Preporuka ide i za Turski med kao i Sam Bodhi. Posle toga se malo smrz'o napolju koliko duva, vadim definitivno debelu jaknu iz ormana, pa onda gled'o tekmu ... i to u trenutku kada sam otisao u klonjaru, dali dva gola (dobro, gol i jedan ofsajd). Ulazim u trenutku kada je taj drugi "gol" i ono ortak kazhe "2:0", rek'o zeza me kad ono... skoro ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Lezim na krewetu pijan (popio dwe case jelena) oba ortaka kuntaju bolesni....strasno....iscimao neku picku da dodje da se druzimo.....swe u swemu rasulo....ali nema weze ziwot ide na bolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 @ch1zra ... jeah.. to, sad u kad dodjem u zrenjanin, idem tamo... (: nego... @topic Vrnuo se sad sa certa no comply-a, dawg itd... pa sad uchim neku 'smitzu na bassu sutra za probu u 10h ujutru... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 eo chekam da se izgradi neki rudnik na uni1 pa da mogu da stavim drugi da se gradi pa da spavam .... inache ziv smor, sutra neko legalno crtanje (graffiti) u pizdi materini a ne znam ni shta cu crtati ... boli me vrat od prodigyja samo tako ... sve u svemu ..... jedan veliki SMOR! Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 @Ph0r3w3r0 ciba PM kad budes dolazio... da odemo na neko piwo.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 evo usdadoh malo pre ^^ sad svlachim neku muziku sa neta pa posle malo poljna sa ortacima :] EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 nije mi jasno sto pijes aspirin za izdrzljivost? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Muvam se po oglasima valjam stari fon :) Jeee sutra mi pocinju opet predaavnja, a bas mi se nesto ne ide na njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Aspirin je dobar za sve, znas kako kazhu ;) Inace jurim nesto, pa sam se malo smorio, cekam rucak pa da znam sta i kako dalje. Imam i neke tekstitje za danas da pisem, ne znam koliko ce mi vremena to oduzeti, i tako svasta nesto je predamnom. Nekako nikada nisam voleo nedelje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ustao malopre, legao oko 6 posle Raja Ram-a (koji je bio odlichan jel`da). Sad cu neshto da jedem, pa neshto da uchim, pa kasnije sa devojchicom do grada, pa kod mene ili kod nje da izblejimo. Sve u svemu, zacin C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 evo dosao sa puta....sav sam sjeban....idem malo da se rekreiram tusiranje....pa do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Mrtav sam umoran. Vikend mi je bio do mojega... Sutra josh na posao, o nee... Idem da gledam TV. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) Ipak ne idem nigde. Devojchica dolazi do mene sa josh nekim drushtvom iz shkole, ne moram da mrdnem dupe . This must be my lucky day. Edited October 9, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ex me cima nesto ovih dana... motam neke kombinacije po glavi.. samo sebi pravim sranje :))) inace uskoro palim kod ortaka na allnight heroje... i piwo naravno Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Odushevio sam se pojavom Nokije N70 kod nas... Zeljno ishcheqjem nano... Bice sutra valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ma bre ja se smorio ko pravi,sveca mi dosla sa exkurzije iz Barse,sad me smara tu nesto... Evo nas kod noodla pa sad smara njega,a ja o njegovom trosku surfujem! Sutra skola i tako... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 jebeno se mucim da skinem pesmu.....jebeni dial-up.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 bili neki drugari, igrali pes, objasnio im ko je tata :) sutra fax, smorio sam se, iako sam imao raspust od 3 meseca. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ortakinja dosla sa exkurzije. Dobio sam jeftinu kopiju matorog Safhauzena i sav sam hepi. Izgledam prefinjeno. :) Idem sutra u skolu da radim kontrolni iz mate iako sam presao na vanredno. Cisto da pohvatam zadatke. Moram da pocnem da ucim. Uskoro ispiti. Ostavljam nocas da se skida Der Untergang, Ivan ga nahvalio pa se unapred radujem gledanju. Eto, ispraznio sam se. Odo sad da spavam. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Sad se ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 a vi idete na predavanja ? ^_^ btw dosao od ortaka, i smrzao se kao chka, posto sam isao bajsom... pluca sam ostavio negde na pola puta :\ sad malo net, pa kunt.. sutra ucim... za 3 dana ispit :)) vreme je Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts