Jump to content

pricajte.


byp_

Recommended Posts

Juche sam skontao da imam upalu uva, da tju da pijem antibiotike do pola ekskurzije...shto je prosto super...sa oko 16etak sati treba da krenem, nos mi i dalje curi...jebem sam sebe u zdrav mozak...danas mi je totalno shnj dan.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Veceras e rhh =) a ne smem piti :P a i pada kisha :( a moram i do faxa da ujurim nekog profana :(((

buah.....

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

ja sam se strasno iznervirao,lik kome sam prodao 2-broken mb i cd-rom koji je bio ispravan zove me i kaze kako cd-rom ne radi i hoce pare nazed,a pritom mi se dernja u slusalicu i psuje me...ja puko mnogo,ali lik kaze da se nadjemo da mu vratim kes koji je smesan....nacinu se s' lik samo da mu bacim pare u lice i da ga ISPREBIJAM ko majmuna...kad budem trebao da se nadjem s' njim bicete obavesteni,pa ako ste u prolazu da dodjete da gledate,mozda lik povede dvojicu-trojicu..pa bude malko interensantnije!!! :)

Link to comment
Share on other sites

bio na nekom parastosu, posle se zaglavio u rekordnoj gužvi na autokomandi (beograd+kiša+petak).. jedva dočekao da dođem kući, glava me kida.. pustio sam neki chill, sad ću uzeti čaj pa ću malo kasnije da legnem i prespavam ostatak usranog dana..

što neko reče, ne moga uopšte da pada kiša, dovoljno je da neko pljune na ulicu i već je zastoj.. mrzim vožnju.

Link to comment
Share on other sites

Danas se u skoli smorio,imao sam pismeni iz srpskog na kome sam se iskenjao k'o chovek! ...raspala hemicarka me 2 puta izvodila na tablu jer sam drkao hemijsku...posle izblejao u Kgb-u,pa gajbi...Keva i cale otisli na Umku (gde sam ranije zhiveo) da prave tursiju...mozhda padne neka bleja veceras kod mene...auuuuuuuuuuuuuu bozhe sto sam smoren!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...