Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ocelavio sam se :), i bas bi bilo super kad bi mi neko rekao zasto sam to uradio!

Inace sam ceo dan pomagao profesoru iz srednje da se iseli iz stana, ruke su mi se otegle do poda i mrtav sam umoran! Izblejacu jos malo na netu pa idem da kupim alomu od kilo i da je sam pojedem! I tako ce da mi prodje jos jedan produktivan dan!

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Poceo si k'o Srba se njegovom zhenom ... :>

Da, izvalio sam da se malo previshe vidjamo...Verovatno zato shto smo se svadjali dosta prethodne 2 nedelje, pa kao sad je period kad je lepo. Valjda ce to posle ekskurzije da se vrati na svoje...svejedno sad krecem do nje i verovatno spavam tamo, cale i keva joj otishli u neku vikendicu, Jugovo gde god to bilo [:)]. Ne znam, nisam pametan...[:)]. Da li jedino ja ovde idem na ekskurziju samo 6 dana? Jebe*a XII...

Edited by Green

Ja ne volim kad me neko na ulici prekida dok jedem :)

isti fazon.. nije mi se u skorije vreme desilo nešto slično, ali mislim da bih ga ladno oterao da cima nekoga ko nema pametnija posla..

stevo, ko te je razočarao, odma da ga banujem?

zashto bi jeo na ulici? i inache, zashto bi jeo dok hodash? gde je tu zadovoljstvo klopanja jbt:)

hehe bravo care. I ja smaram ljude da je jelo jedan obred.

Znaci ako si sam sam sebi i pravis da klopas, pa onda sve lepo namestis, pa krenes da klopas polako i da uzivas u svakom zalogaju. ;)

Nekad se nema vremena za zadovoljstvo a jesti se mora :D

Ali i ovo je tacno.... zivimo u "brzom" svetu i nemas stalno vremena za zajebavanje i uzivanje u hrani... mada treba se truditi sto vise da se makar za to odvoji vreme =)

Sedim vec dva sata za compom u gacama...

kao ustao da ucim, a pisem neke mailove, menjam avatare...gubim vreme bezveze...

Gledam kroz prozor...nesto se naoblacilo...valjda nece jebena kisa...bah...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...