Manda <die bitch> Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 hmm.. sreca?! sta je to? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 sve shto nosim mukotrpno sam zaradio... nikad nisam dobio neki roll kad mi je trebalo... shto je najgore nisam ni video neke iteme da su dropovali... a kamoli da sam rollovao a predugo vec visim u instancima... dkp MC ftw... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 posle tog jednog instance, isao sam u scholomance najmanje 10puta, ubrs 2 puta, i nista nisam dobio od beaststalker,,, ni head,ni chest...jbg ;) nikada necu imati bas me nece... He he jos si ti zelen, ja sam odradio ubrs 31 put i nije ni jednom ni pao wh, a stealth lbrs za shouldere ko zna kolko puta, tako da polako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dontouchmycow Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Pa sta ima lepse kada rolas 99, i sav srecan u mislima vec vidis kako ti roll item kako ide tebi , kada neka nesreca rolla 100 -.- Ili najjace kada 2 lika rolaju 100 :D Bwhahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 Nastavak price od pre par dana ... U 2 razlicita runa random drop pristine black dijamant... naravno u oba slucaja svi rollamo... Prvi put rollam cistu stotku i dobijem ga, u drugom 54 i opet dobitak :) Kakva me sreca trenutno prati zaista se bojim da me ne pregazi autobus radi karmicke jednakosti :) Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 ja bi po tom principu trebao da karam angelinu jolie radi karmichke jednakosti... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 kole je jednom rolao davno u gnomereganu i ispizdeo me kao psa... ja mag on hunta i uzme kacigu intelekt neku...isuse Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) HAHA , samo vidish skachest ti bijesh glavom zid , a ono BOE :) Edited September 19, 2005 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 korekshn, kole je pasovo, neko drugi je rolo identichan broj ko azda, i onda dok su se svadjali kole je uzeo item koji je ostao na termaplagovom leshu =oD ali u celoj prichi je najbolji Alen "nekad sam igrao mesec dana wow do 38og lvla" Azhda sa svojim "jao sta su meni rolali" prichama =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 izvini bio je 43-4 na kraju , a ono sto si ti uradio je za svaku osudu jos se i smejes sram da te bude grinderu :PP Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickEdGirl Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 meni je svaki dan najgori. na rolls dobijam jednu od 30, mozda i gore. zato vise ni ne roll na bilo sta ako vec idem u low level instances. dkps FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Evo sad sam se vratio iz UBRS ko popishan Treci put sam bio tamo i ispadne Chromatic Carapace, od 15 ljudi samo troje uzme need roll: prvi rolla 6, drugi 40, ja 38 Pitanje je da li cu ikad vise da vidim ovo govno, jer mi se ne ide tamo jos 100 puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nisam procitao ceo topic... ali cisto da napomenem da je ortaku ispala nela Epic sekira na lvl39 tako da od "ispod 40 nema epica" nema nista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ubio non-elite kripa i dobio epic brain hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ubio non-elite kripa i dobio epic brain hacker ← e pa da to mora da je bio nas ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ja neshto puno srece nisam imao, sve shto sam solo nashao su Stockade Pauldrons dok sam solo grindao u ep. Da sreca bude josh veca sad su nerfovali item -5% na defence :( Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 brate ja sam jednom rollovao 1 pa sad vidi.ali jedan je bio uzbudljiv.radio se u SFK ja bio u grupi sa Soulie-jem i sa jos dva lika.ja mage 26 lvl(Soloman) isao u SFK da pokupim ako budem neke dobre srece Robe of Aragul medjutim i Soulie ju je trebalo tako da posle nekog vremena igranja i ubijanje Aragula on kao loot izbaci robe of Aragul i naravno ja i Soulie rolujemo ja bacim 31 a on 33.u tom delicu sekunde sam bio malo tuzan ali posle me je proslo.nema veze ima vremena icicu ja jos mnogo puta u SFK i uzecu ga. jos jednom cestitam Soulie na fer pobedi i da mi je drago sto je njemu zapao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Everything i have, i got alone =o) znachi ja rolam jednocifreno non stop, sve 16 slot torbe i 2 epixa koja sam nashao nashao sam tokom solo grinda reputacije u WSu, kad god nesto padne ili rolam jednocivreno, ili nesto ispod 25 ili ako padne 100ka nekonme e onda ubadam 90+ samo tako =o)) no, pre par dana me je u sunken templeu kenjalozlo i naopako...znachi em sam bio jedini skiner i nazhanjo se dragonscaleova, em sam jedno 75% stvari na koje se rolalo ubo (od toga preko pola stvari na rolove ispod 50 no opet, neverovatno...ono osecam da sam potroshio svu srecu za sledecih mesec dana te vecheri =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts