hellboy Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 paladini koji koriste samo 4 skila imaju svoje korisnike. to su mladji igraci koji samo hoce da igraju sa paladinima bez puno razmisljanja. mislim da oni koji hoce da igraju ozbiljnije sa paladinima mogu da izvuku maksimum iz njih i tada paladin ume da bude jako koristan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 upravo tako ko zna da igra sa paladinom ,paladin je stvarno dobra klasa,ali naravno ko zna da igra i nije lako znati igrati s njim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 qzma je reta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Smarate sa tim "ovu klasu igraju samo klinci, ovu klasu igraju samo debili," Ne kapiram to kukanje, nishta time necete promeniti, blizz radi shta radi i tu vi nishta ne mozete da uradite. Ako vam se ne svidja igra jednostavno nemoj da igrate.. Opustite se malo i uzivajte u igri :-) e ne chim vas neki lik opere vi dojurite na forum i krenete da se derete njih "NERF NERF" ko neki klinci. Mozda vas je dobio jer bolje igra ili ima bolje iteme ili ga usrali crits ili vi jednostavno nemate veze da igrate :-) btw mene kad rokne lik ja ne dodjem na forum i krenem da se derem "ta klasa je imba, NERF NERF" nego razmislim zbog chega sam izgubio i gde sam pogreshio i trudim se da opet ne napravim istu greshku ili probam neshto drugo n stuff... ect ect :-) Koliko vidim ovde sve pro igrachi na forumu btw "AWP is imba!! i mean what the fuck.. one shot one kill.... FFS NERF fucking AWP !!1~" *runs around n yells NEFT NERF AWP* "AWP is fair and you know it! Besides, it has 1.5sec cooldown, so that makes it fair" Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Smarate sa tim "ovu klasu igraju samo klinci, ovu klasu igraju samo debili," Ne kapiram to kukanje, nishta time necete promeniti, blizz radi shta radi i tu vi nishta ne mozete da uradite. Ako vam se ne svidja igra jednostavno nemoj da igrate.. Opustite se malo i uzivajte u igri :-) e ne chim vas neki lik opere vi dojurite na forum i krenete da se derete njih "NERF NERF" ko neki klinci. Mozda vas je dobio jer bolje igra ili ima bolje iteme ili ga usrali crits ili vi jednostavno nemate veze da igrate :-) btw mene kad rokne lik ja ne dodjem na forum i krenem da se derem "ta klasa je imba, NERF NERF" nego razmislim zbog chega sam izgubio i gde sam pogreshio i trudim se da opet ne napravim istu greshku ili probam neshto drugo n stuff... ect ect :-) ← Potpuno si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Neznam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Pali ne moze da ubije nishta , sem mozda huntera :) , maga nema shanse , ako ovaj ima gram mozga :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Fora je sto svako moze da pobegne paladinu :) E sad sa ovim novim cudom mozda ne bas svako :| Ali ipak velika je verovatnoca da ces uspeti da sturnes :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Paladini su odlican suport, u pvp, ili pve. Ali solo nije za pohvalu. Zato sam i rekao da je klasa jadna iz vec pomenutih razloga. ← ja bih bash rekao obrnuto .. mislim koji suport auru koji ukljuchish i zaboravish tu i tamo judgujesh neki seal i klenz klenz klenz .. a ako morash da hilash to znachi da ili priest ne radi posao ili je warrior povukao previshe a za solo .. pa ja nisam naleteo ni na jednu outdor zivuljku koju nisam mogao da solujem .. isto vazi i za duel .. ne moze niko da ti prismrdi po meni osnovni problem kod paladina lezi u tome shto nema nikakav nachin da zadrzi aggro na sebi tj bilo kakvo tenkovanje .. chak i off se pretvara u nocnu moru Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Paladin moze 1 x 1 da dobije istog krepa kao i svaka druga klasa , problem je sto mu treba 10 minuta da to uradi ... ja lichno kazem gore i od druida . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ? brate o chemu vi prichate ? jel moze (osim warloka) bilo koja druga klasa u obichnoj opremi da dobije npr elite goleme u ungoru ? volim shto neke zakljuchke ovde izvode ljudi koji nikad nisu igrali paladina Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ja ne znam koje ste vi to kripove ubijali 10 minuta al' vazi..Ja sa mojim palyem(lvl 44 nisam igro skoro 3meseca)dok se nisam prebacio na retribution imo sam malih problema sa ubijanjem kripova, ali ono sad seal of command,vengance itd. jebu kevu i nemam problema da sam ubijem kripa 3 lvl-a vece od sebe dok 4lvl-a veca treba malo vishe vremena sbog missa,resista,parry itd ali ga na kraju ubijem da me ne skine ispod 30%.Takodje pravim dosta veci dps nego roug ili hunter,mag slicnog lvl-a,tako da ne vidim i nije mi jasno kog to moba vi tuchete 10 minuta i ne ubijete?? lol bre... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ? brate o chemu vi prichate ? jel moze (osim warloka) bilo koja druga klasa u obichnoj opremi da dobije npr elite goleme u ungoru ? volim shto neke zakljuchke ovde izvode ljudi koji nikad nisu igrali paladina ← mag dobija sa obicnom opremom 1 golema... sa jacom opremom moze i 2 @losmi nemogu da verujem sta citam... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Imao sam paladina lvl 35 , i dobro cisto da napomenem , nisam mislio da pala stvarno ubija obichno kreepa 10 min , nego sam mislio da ga ubija jaaaaako dugo i smoreno ... zato ih i nevolim :) Nemam nijedan epic item imam + 150 dmg opremu na magu i dobio sam golema u ungoro ... Cak sta vishe imam 2900 hpa i 5970 mane . Opusteno ... Jedino sto ne mogu da ubijem je onaj Vatreni majmun na onoj planini u centru , fire ridge kako se vec zove planina , nisma igrao maga 2 nedelje , sabijam loka :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 ja ne znam koje ste vi to kripove ubijali 10 minuta al' vazi..Ja sa mojim palyem(lvl 44 nisam igro skoro 3meseca)dok se nisam prebacio na retribution imo sam malih problema sa ubijanjem kripova, ali ono sad seal of command,vengance itd. jebu kevu i nemam problema da sam ubijem kripa 3 lvl-a vece od sebe dok 4lvl-a veca treba malo vishe vremena sbog missa,resista,parry itd ali ga na kraju ubijem da me ne skine ispod 30%.Takodje pravim dosta veci dps nego roug ili hunter,mag slicnog lvl-a,tako da ne vidim i nije mi jasno kog to moba vi tuchete 10 minuta i ne ubijete?? lol bre... :/ ← PALADIN PRAVI VEĆI DMG OD MAGA.....BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Da li mi je potrebno 4 gb ili vise da bih instalirao igricu ili mi toliko treba praznog kad instaliram igricu?molim nekog da odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ovaj topic me potseca na 1. General -The Barrens :-)) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 paladin moze da pravi veci dmg od mage-a chak i od nekih roguova... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Pa da ako je mage primarni healer , i ako je rogue combat spec :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Ma pala je bre extra, ne znam sta ih pljujete koji djavo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Zato sto human males su najruzniji i najveci retardi u igrici >?! :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Dwarf pala je cool... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Da li mi je potrebno 4 gb ili vise da bih instalirao igricu ili mi toliko treba praznog kad instaliram igricu?molim nekog da odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Da li mi je potrebno 4 gb ili vise da bih instalirao igricu ili mi toliko treba praznog kad instaliram igricu?molim nekog da odgovor ← Brate svrati do mesare i kupi kilogram mozga bolje ti je nego sto postujes gluposti u svakom topicu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Dwarf pala je cool... ← ali je dwarf :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts