mind Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 e ovako, imao sa sgh700 i skunio sam jedno dvadesetak igara s wapa tako da kasnije nisam nesto ni skidao pa nisam kontao u kom pravcu ide to s javom sad imam nokiu 6230i ali kada na nju prebacim jar i jad fajove oni ne rade. sta tu uopste treba da se radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Mozda te igrice nisu pravljene za nokiu??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Na adresi java2phone.ru imas dosta .jar-ova,meni su svi ok radili,pod uslovom da su,jel'te ,za Nokiu-u mom slucaju 7600 na wapu sam skidao igre sa adrese snoopyworld.mywap.o2.co.uk,i sve su radile bez problema,dok su burazeru,koji ima 6230i poneke imale umanjenje ekrana,ili slicne vizualne probleme,ali ne preterano iritirajuce Kad smo vec kod toga,da li si igrao Ancient Empires (imas je na ovoj adresi,u sekciji series 40)?Znaci igra je bruka dobra,obavezno je odigraj,i keca i dvojku,samo pazi jer za dvojku ima neka verzija koja je bagovita i nedovrsena,a finalnu ces prepoznati po kruzno orijentisanim menijima,i FENOMENALNOJ muzici(da,da java igrica je u pitanju!) Znaci,mene je odusevila!Moji predlozi: Scooby Doo 1 i 2 Tomb Rider El.ofLife Sve Three Kingdoms igre OBAVEZNO Townsmen,narocito 2,ali i kec je dobar Poo Rain :) Call of Duty Colin Mcrae 2005 Imas li ti nesto dobro da preporucis? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts