Doca Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) Zanima me za koje klubove navijate u Evropi i svetu uopste...i zbog chega... evo ja: Scg-Crvena Zvezda-sta znam,nalozili me dok sam bio prvi razred i sad je gotovo...:) Italija-Sampdoria,Lecce-Samdoriju volim zbog navjiacha (ubedljivo najbolji u Italiji) a Lece sam zagotivio zbog Vucinica i boja kluba... Spanija-Athletico Madrid-Zbog Toresa,decko je car,a i zato sto mrzim Real pa ono kao gradski rival Engleska-Liverpool-Zbog Scousera i zato sto je taj klub oduvek imao neki shmek... Francuksa-PSG-Proceo zbog Ronaldinja,sad ostalo tako,iako su mnogo loshi... Nemachka-Bayer Leverkusen-nemam pojma zbog chega Holandija-PSV-Jebiga iako nas odrashe,ja ih gotivim... ako se setim jos nekog kluba napisacu... edit: Skotska-Glazgov Rendzers-mislim ok je i seltik,ali vise gotivim Rendzerse jer vecina ljudi kod nas gotivi Seltik... Edited September 7, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 SCG - Partizan, Sloga iz lipnichkog shora Italija - Inter, Roma Francuska - PSG, Monako Engleska - Chelsea, Liverpool Nemachka - Werder, Volfsburg :) Spain - Barsa, Atletiko M, Betis Portugal - Benfica Scotland - Aberdeen Holandija - PSV, AZ Alkmaar Ukrajina - Shaktar Rusija - CSKA Turska - Genchlerbirligi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) Moji favoriti su, ovim redom-Partizan, Borussia M'gladbach, Juventus, Ajax... To su klubovi za koje inache navijam, a ako prichamo koga podrzavam pojedinachno u ligama, to bi bilo ovako neshto... Francuska - Nantes Engleska - Man Utd Spain - Albacete Portugal - Boavista Scotland - Inverness Turska - Istanbulspor Shvedska - Brommapojkarna Norveshka - Lyn Edited September 7, 2005 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 SCG - Crvena Zvezda, Hajduk Lion ;>. Italija - Juventus, Lecce. Francuska - Lyon. Engleska - Birmingham, Manchester United. Spanija - Barcelona. Nemacka - Mainz (ortak mi igra u prvom timu od ove godine) Holandija - Ajax. Portugalija - Porto. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Partizan. Liverpool, odmah iza Partizana u fudbalu, tu je negde i Juventus. Utah Jazz, Pittsburgh Penguins, Kevin Garnett ;) - NBA i NHL. Ostalo mi ne zanima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 od onih za koje navijam, Zvezda i Liverpool od ostalih koje gotivim: Manchester City, Valencia, Tottenham, Ajax, Glasgow Rangers Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 SCG - Novi Pazar, Partizan Italia - Juventus, Palermo Spain - Barselona, Las Palmas France - Lion Germany - Bajern Minhen England - Liverpool, Yeovil Holand - PSV Belgija - Anderleht Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Engleska - Man Utd Spain - Valencia Italija - Juventus i partizan naravno. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) isto kao pera <3 zvezdu i liverpool a od ostalih: Nemachka - Bayern Shpanija - Barsa, Valencia Italia - Inter, Roma Holandija - PSV Francuska - St. Etienne, Marseille Portugal - Porto Edited September 7, 2005 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Partizan, Newcastle, Atletiko Madrid Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 SCG- Partizan i Vozdovac (moj lokalni klub) ENG-man utd i west ham SPA-atletico zbog keze GER-BAYERN Minhen i sarbriken (klub iz grada gde mi je baba zivela, sad se nalazi u trecoj ligi) ITALIA-Fiorentina zbog rui coste i batistute nekada su tu igrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Scg-Crvena Zvezda- Italija-Nekdad Lacio sad Milan Spanija-Barselona zbog najboljeg svetskog igraca Engleska-Mancester zbog nisterloja :) Francuksa-PSG-Ortak mi tamo treniro pa ..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 (edited) SCG - Crvena Zvezda Italija - Juventus Francuska - Monaco Engleska - Arsenal , Chelsea Spain - Real Madrid Holandija - Ajax Portugal - Porto Nemacka - Borrusia Dortmund Edited September 8, 2005 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 SCG: Engleska: Francuska: Italija: Spanija: ali generalno mrzim cigancxine Nemacxka: mada mi je od ove sezone i hamburg SV simpaticxan Za ostale lige mi seva paja, a evo lista klubova koje mrzim: 1. Mancxester junajted ovo mesto nikad niko nece da im preotme 2. Inter 3. Barselona mada od prosxle sezone su napravili basx simpaticxan odabir igracxa po prvi put od kad pamtim za njih pa polako skidaju hate poene 4. Bajern Minhen 5. Real Madrid Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 SCG - Vojvodina jer zivim u Novom Sadu i navijam za nju odkad znam za sebe Italija - Milan pre sam navijao zbog G.Weah i naseg DEJE,sada zbog Shevchenka i zato sto jako volim taj klub Engleska - Man Utd ni sam ne znam zasto sam poceo da navijam za ovaj klub ali to sam josh odmalena Nemacka - Bayern Holandija - PSV Francuska - PSG Spanija - pre sam navijao za REAL pa sam se sad jako razocharao pa sad ni zakoga Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 (edited) Po meni je prilichno glupo da se navija u svakoj drzavi posebno za neki klub! Ja sam se zakleo na vernost Juventusu (zato sto mi je to najmocniji klub i najmocnije ime) i stoga uopste ne gotivim ostale klubove jer me ne zanimaju! Kod nas za Partizan samo zato sto nije uopste u istom svetskom kremu fudbala poput Juventusa! Pozdravljjam ovom prilikom sve verne navijache JUVE-A ! o jea i klubovi koje mrzim: 1.Milan 2.Inter 3.Roma (puno italijanskih klubova indeed ^^) 4.Real Madrid (uff shto ih mrzim, to je strashno) 5.Liverpool (ne toliko da ih mrzim, nego im se vishe inatim) ostali nisu toliko vazni... Edited September 9, 2005 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Po meni je prilichno glupo da se navija u svakoj drzavi posebno za neki klub! Da, ali Ja sam se zakleo na vernost Juventusu (zato sto mi je to najmocniji klub i najmocnije ime) i stoga uopste ne gotivim ostale klubove jer me ne zanimaju! ← zato je ovo jako pametno sa tvoje strane... Koliko puta si bio na utakmici Juventusa? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 (edited) Juventus i Crvena Zvezda .. rame uz rame ;) Da ne zaboravim, pozdrav za sve navijace Juve-a ... Edited September 9, 2005 by -=[Colonel]=- Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Sto sam stariji polako mi opadaju navijacke strasti... Pre je bilo Partizan, Juventus, Atletico Madrid do groba... Sad vise volim da pogledam dobtu tekmu...boli me patka za rez... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Juventus i Crvena Zvezda .. rame uz rame ;) Da ne zaboravim, pozdrav za sve navijace Juve-a ... ← nemoj da seres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 SCG-Pogadjajte ;) Vojvodina , ne znam kao sto Z! reche , rodio sam se u NS-u i to je moj klub , ne mogu da navijam za klub iz drugog grada , jer to mi je nekako "nerealno" , jednostavno od malena i to je to. ENG- Man.utd , za Manchester sam pocheo da navijam odprilike 5 meseci posle pocetka navijanja za voshu , tako da... ITA-Milan , nishta posebno , jednostavno moj najbolji drug navija za njega (Z! :) ) , pa reko aj i ja cu i kao sam ga zavoleo vremenom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 9, 2005 Author Report Share Posted September 9, 2005 (edited) Ma ok... i ja navijam samo za Zvezdu,klub koji volim... ali ove ostale gotivim.... a da...skoro sam se doselio u Jerkovic pa je valjda logicno da mi je Vozdovac sasvim Ok... Edited September 9, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Da, ali zato je ovo jako pametno sa tvoje strane... Koliko puta si bio na utakmici Juventusa? ← ne moze da mi promakne to da se stalno izivljavas na novim clanovima... daj bre batali choveka... njegov tast njegove rechenice... :) Meni je isto glupo shto je napisao zbog toga shto je previshe "radikalno" to medjutim nije mi palo na pamet da komentarisem... aj probaj i ti neki put ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 ja bas navijam za Arsenal,Milan i Zvezdu... a extra su mi simpaticni West Ham,Totenhem(nikad necu znati zasto),Atl.Madrid,Minhen1860,Dinamo Drezden,Sent'e'tjen :),Lion,Gretna,Atalanta,Sampdorija...to je otprilike to,ako se setim editovacu... A MRZIM: Celzi,Valensiju,Real Madrid(krivo mi zbog Robinja i Baptiste,bas ih gotivim),Bajern Minhen(jedino gotivim Balaka i Makaja i bas mi zao sto tu igraju),Juventus,Romu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 SCG - Crvena Zvezda Italija - Milan Francuska - PSG Engleska - Man UTD. Nemachka - Borusija Dortmund Holandija - Ajax Shpanija - Barselona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts